Find Sommerhuse og ferieboliger i Danmark

Højdepunkter i Danmark

  • Historiske slottet
  • Pragtfulde sandstrande
  • Cykleture
  • Skønne naturoplevelser
  • Nordsøen Oceanarium

Det bedste Sommerhuse og ferieboliger i Danmark

Gæsterne er enige: disse ophold er højt vurderet med hensyn til beliggenhed, renlighed og meget mere.
mere...
Nordborg, Region Syddanmark
Ferieudlejning • 73 m² • 3 Soveværelser
4,4
(2 anmeldelser)
Tæt ved en dejlig, og børnevenlig sandstrand ligger dette charmerende sommerhus på en lukket grund. Indretningen er hyggelig og komfortabel, og byder bl.a. på en brændeovn i stuen. Ved huset findes muligheder for, at lystfiskeren kan få renset fisk og opbevaret fangsten. Ikke langt derfra finder I oplevelsesparken Danfoss Universe, som er et besøg værd for store og små. Huset har en fin indhegnet have, hvor børnene kan lege og gynge, men vil I opleve nogle af Als' og omegnens seværdigheder, er Sønderborg Slot eller Augustenborg Slot bestemt anbefalelsværdige. Nyd desuden den dejlige natur, ...
fra 305 kr. / nat
mere...
Haderslev, Region Syddanmark
Ferieudlejning • 134 m² • 4 Soveværelser
5,0
Et rigtig lækkert feriehus, i et skønt område, få hundrede meter fra den skønne strand, med klitter og blåt flag. Huset er indrettet med et aktivitetsrum, med bl.a. dart, poolbord og bordtennis. Det dejlige kombinerede køkken/alrum med opholdsstue er rummeligt, og på kølige aftener kan I tænde op i brændeovnen. I huset findes fire gode soverum samt stor hems med gode sovepladser. Soveværelserne ligger sådan at huset er ideelt for flere familier. Desuden er der to flotte badeværelser, det ene med skønt spabad til to og adgang til sauna. Skøn træterrasse, der er afskærmet på to sider. Lillebæ...
fra 483 kr. / nat
mere...
Hejls, Region Syddanmark
Ferieudlejning • 50 m² • 3 Soveværelser
3,5
(7 anmeldelser)
Dette feriehus i træ ligger i et roligt hjørne af Hejlsmindes sommerhusområde. Huset er et A-hus og er velindrettet. Udenfor er der en dejlig stor træterrasse, hvor I kan nyde solen hele dagen. Max. loftshøjde på 1. sal er 1,8 m. Max længde på sengene er 190 cm. I og omkring Hejlsminde er der strande for ethvert behov, bl.a fra den meget lav vandede og børnevenlige Hejlsminde Strand. Der er mulighed for shopping, restaurant samt kulturelle besøg i og omkring Kolding og Haderslev.
fra 231 kr. / nat

Priser og tilgængelighed

Priser på ferieboliger Danmark

1.173 kr.til 3 dec. - 10 dec.
1.265 kr. årligt gennemsnit
dec.
jan.
feb.
mar.
apr.
maj
jun.
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
Tilgængelige lejemål per uge

Ferieudlejninger tilgængelighed Danmark

38%til 3 dec. - 10 dec.
48% årligt gennemsnit
dec.
jan.
feb.
mar.
apr.
maj
jun.
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
Procentdel af tilgængelige lejemål

Ferieboliger og sommerhuse i Danmark

Skønne feriebolig overalt i Danmark

Danmark er et pragtfuldt land at holde ferie, og danskerne har en efterhånden lang tradition med at holde ferie i et sommerhus ude i naturen enten ved vandet eller på landet. Derfor er det ofte kendetegnet for de danske sommerhuse, at de ligger i naturskønne områder, og at de sjældent ligger mere end 3 km fra vandet. De danske sommerhuse ligger spredt ud over landet som perler, der er drysset ud over landet. Særligt langs den jyske vestkyst ved Vesterhavet og på de danske småøer ligger mange sommerhuse.

Ferieboliger for enhver i Danmark

Langs hele den jyske vestkyst ved Vesterhavet ligger der både klassiske danske sommerhuse i træ og store moderne huse spredt fra Rømø og Fanø i syd til Blokhus, Løkken og Lønstrup i Nord. Helt mod nord i Skagen består ferieboligerne oftest af typiske gule Skagenshuse i eller tæt på byen eller i ejendomme i bycentrum eller i Gl. Skagen. I byer som Aarhus, Aalborg og København består ferieboligerne mest af lejligheder tæt på centrum og seværdigheder, mens sommerhusene på Samsø og Møn er en blanding af landlige boliger og typiske træsommerhuse. Mange af sommerhusene har grill og terrasse, hvorfra du kan nyde den danske sommer, og det er muligt at medbring kæledyr i mange af boligerne. De danske sommerhuse findes i mange forskellige størrelser og typer, hvor nogle er små med plads til et par, mens andre er velegnede til større familier og grupper af venner.

Ferie i Danmark

Beliggenhed og orientering

Nordeuropas spids

Danmark ligger som et af de nordligste lande i Europa med Tyskland som eneste landfaste grænse. Mod øst ligger Sverige, som Danmark er forbundet med via Storebæltsbroen, og mod nord ligger Norge, som kan nåes med færger. Danmark består af halvøen Jylland, hovedøerne Fyn og Sjælland, hvor sidstnævnte huser hovedstaden København. Andre større øer er Lolland-Falster syd for Sjælland og Bornholm helt mod øst. Af andre beboede øer kan nævnes Læsø, Samsø, Anholt og Fanø. I alt har Danmark 75 beboede øer, 443 navngivne øer og over 1000 øer i alt. Det meste af Danmark er omkranset af vand. Mod vest ligger Nordsøen, mod nord Skagerrak og øst for Jylland ligger Kattegat. Længere mod øst ligger Bornholm i Østersøen, som også deler området mellem Tyskland og Danmark til søs.

Lille land, et væld af muligheder

Nok er Danmark et lille land, men det har meget at byde på alligevel. Fra vestkystens rå og uspolerede natur til storbyerne mod øst, fra det rolige fynske øhav i syd til klitterne og det oprørte hav ved Skagen. Og mellem disse kontraster findes et vælde af spændende historie, forlystelsesparker, fjorde og parker. Besøg Hamlets Kronborg i Helsingør og se ud over sundet og spejd mod Sverige, eller tag til Thy Nationalpark og se krondyr, havørne og spættede sæler. På Djursland ligger forlystelsesparken Djurs Sommerland for børn og barnlige sjæle. Skal der mere aktivitet til, så tag de 497 trin ned og op ad den 128 meter høje Møns Klint på Møn. Er man mere til badeferie, så er Danmark et sandt paradis. Her er nemlig en samlet kystlinje på 8.750 km med et væld af helt fantastiske sandstrande. Og som prikken over i’et så gælder det, at uanset hvor man er i Danmark, er der aldrig mere end maksimalt 52 km fra havet. Der er mange muligheder i Danmark. Det er bare om at få lejet en feriebolig og komme afsted på eventyr.

Aktiviteter for rejsende

Danmark for familier

Danmark er et ideelt rejsemål for familier. Her er masser af åben himmel, solskin, kilometerlange sandstrande og mange forlystelsesparker af meget forskelligartethed. Mens Randers Regnskov lokker små eventyrere ind i regnskoven, byder forlystelsesparken Fårup Sommerland på rutsjebaner og vandrutsjebaner for hele familien. Holder man af naturen, så besøg Ree Safaripark ved Ebeltoft, sommerfugleparken på Bornholm eller kattegatcentret ved Grenå. Familieoplevelsen kan afrundes med en tur til H.C. Andersens Hus i Odense, hvor du kan fordybe dig i hans eventyrlige verden.

Danmark for cyklister

Danmark er et paradis for cyklister. Den flade topografi gør det nemt at komme rundt på to hjul i Danmark under hyggelige forhold. Her er mere end 10.000 km cykelstier i både byerne, på landet og gennem skovområder. Der er et væld af afmærkede cykelruter i landet, hvor Margueritruten nok er den mest kendte. Ruten blev indviet i 1991 af Dronning Margrethe og den er opkaldt efter hendes favoritblomst. På den 4.218 km lange rute kommer man forbi mere end 200 af Danmarks største og allermest imponerende seværdigheder. Ruten krydser aldrig sit spor og går igennem noget af Danmarks allersmukkeste natur, fra nord til syd, dog ikke på øerne.

Øresundsbroen er den længste kombinerede vej- og jernbanebro i Europa. Den er 7,8 km lang

Top 5 rejsetips i Danmark

1. Oplev Nordsøen tæt på

I Hirtshals ligger Nordeuropas største akvarium, Nordsøen Oceanarium. Det var her klumpfisken Klumpe tidligere boede og som gjorde akvariet verdensberømt i Danmark. Dette fantastiske akvarium har eksisteret siden 1984 og er i dag en af én af Nordjyllands største attraktioner. Der afholdes masser af sjove oplevelser og anderledes aktiviteter hele året. Her er 81 forskellige arter i akvariet opdelt i 7 forskellige områder. Tag med på et eventyr under vandet i Nordsøen Oceanarium.

2. Besøg Legoland i Billund

Legoland i Billund er en af Danmarks mest kendte forlystelsesparker. Parken har mange forskellige temaverdener, hvor små og store fans af de verdensberømte firkantede byggesten kan fordybe sig i eventyrernes, riddernes og piraters verden. Og der kommer hele tiden nye til. I temaverdenerne lokker attraktioner såsom drageløb og Vikings River Splash vilde vandrutchebane, sejl i kano eller vær indianer for en dag. Du kan også vælge at køre gennem Penguin Bay, besøge Lego Safari Park eller nyde udsigten fra Legotop -tårnet fra en højde på 36 meter, eller få musikfontænen til at spille, når du træder på trædepuderne, der ligger rundt om springvandet. Mulighederne er mange i Legoland.

3. Hop i Vesterhavet

Danmarks kystlinie mod vest strækker sig fra den dansk-tyske grænse i syd til Skagen i nord, en strækning på over 500 km med lange sandstrande og imponerende klitter. Her er der de perfekte forhold til en dag ved stranden uanset om formålet er at svømme i havet, tage sol eller flyve med drage langs havet. Vesterhavet byder altid på spændende oplevelser uanset årstiden.

4. Tag en tur til København

Tag en tur til hovedstaden og bliv inspireret af byens mange tilbud. Gå på Nationalmuseet og se den meget omtalte udstilling om vikingerne eller besøg Frihedsmuseet og lær om den tyske besættelse i Danmark. Gå en tur langs langelinie og se Den lille havfruen og gå gennem Kastellet på hjemvejen. Tag også en afstikker til det hyggelige og meget maleriske Nyhavn, hvor du kan spise frokost, mens de små både sejler forbi eller oplev De små haver på Frederiksberg, hvor dugen er rød og hvidternet og menuen så dansk som det kan blive. I området ligger også Frederiksberg Slotshave og Københavns Zoologiske have med imponerede anlæg til både isbjørne og elefanter. Gå en tur rundt om søerne og spis aftensmad i Købbyen eller på Christianshavn.

5. Et væld af festlige arrangementer

Året rundt afholdes der arrangementer i Danmark, som spænder fra store musikfestivaler og sportsbegivenheder til kulturelle begivenheder som blomsterfestivalen i Odense eller strandskulpturfestivallen i Søndervig. Tag med til Århus festuge i august, hvor byen står på den anden ende med musikalske og kulturelle indslag af enhver art. Eller køb billet til Roskildefestival, Smuk Fest i Skanderborg eller Skagen Festival og nyd fremragende musik under åben himmel. Har du benzin i blodet, så tag til Classic Race Aarhus, Nordeuropas største racerfestival eller deltag i Cool Car Race, som er et velgørenhedsarrament, hvor du kan betale for at få en tur en eksklusiv og hurtig bil. Over sommeren holder både Tivoli i København og Tivoli Friheden i Århus musiske arrangementer for både børn og voksne. Mulighederne for oplevelser er mange i Danmark.

Holidu sammenligner hundredvis af hjemmesider for at finde den ideelle feriebolig for dig til den bedste pris.

Booking.com Sommerhuse og ferieboliger i DanmarkBooking.com Sommerhuse og ferieboliger i Danmark
Airbnb Sommerhuse og ferieboliger i DanmarkAirbnb Sommerhuse og ferieboliger i Danmark
Vrbo Sommerhuse og ferieboliger i DanmarkVrbo Sommerhuse og ferieboliger i Danmark
Bookiply Sommerhuse og ferieboliger i DanmarkBookiply Sommerhuse og ferieboliger i Danmark
FeWo-direkt Sommerhuse og ferieboliger i DanmarkFeWo-direkt Sommerhuse og ferieboliger i Danmark
Abritel Sommerhuse og ferieboliger i DanmarkAbritel Sommerhuse og ferieboliger i Danmark
HRS Sommerhuse og ferieboliger i DanmarkHRS Sommerhuse og ferieboliger i Danmark
500+ mere
  1. Feriebolig
  2. Danmark