Ferieboliger og sommerhuse i Skagen

Ferieboliger og sommerhuse i Skagen

Begynd at søge 544 boliger i Skagen nu!

Find Sommerhuse og ferieboliger i Skagen

Højdepunkter i Skagen

  • Grenen
  • Pragtfulde sandstrande
  • Den tilsandede kirke
  • Skønne naturoplevelser
  • Skagen Museum

Det bedste Sommerhuse og ferieboliger i Skagen

Gæsterne er enige: disse ophold er højt vurderet med hensyn til beliggenhed, renlighed og meget mere.
Ferieudlejning til 5 Personer i Aalbæk, Tannis Bugt
Ferieudlejning til 5 Personer i Aalbæk, Tannis Bugt, Billede 1
Ferieudlejning til 5 Personer i Aalbæk, Tannis Bugt, Billede 2
Ferieudlejning til 5 Personer i Aalbæk, Tannis Bugt, Billede 3
Ferieudlejning til 5 Personer i Aalbæk, Tannis Bugt, Billede 4
mere...
Aalbæk, Tannis Bugt
Ferieudlejning • 60 m² • 3 Soveværelser
10,0
I det naturskønne Skiveren med de store, smukke klitområder ligger dette hyggelige og velindrettede feriehus. Huset fremstår lyst og venligt og er praktisk indrettet. Fra stuen er der udgang til en stor og delvist overdækket terrasse, hvor solen kan nydes fra tidligt til sent. Den store, kuperede klitgrund er beklædt med lyng og er omkranset af træer. Skiveren byder på skøn natur, og området inviterer til dejlige vandreture. Der er ikke langt til de smukke Tverstedsøer, og Skagen ligger inden for kort køreafstand. Foruden den effektive varmepumpe er huset forsynet med solfanger, der bidrage...
fra 380 kr. / nat
Ferieudlejning til 6 Personer i Skagen, Tannis Bugt
Ferieudlejning til 6 Personer i Skagen, Tannis Bugt, Billede 1
Ferieudlejning til 6 Personer i Skagen, Tannis Bugt, Billede 2
Ferieudlejning til 6 Personer i Skagen, Tannis Bugt, Billede 3
Ferieudlejning til 6 Personer i Skagen, Tannis Bugt, Billede 4
mere...
Skagen, Tannis Bugt
Ferieudlejning • 132 m² • 3 Soveværelser
10,0
Nær Skagen centrum og gågaden, men stadig i rolige omgivelser, ligger denne gedigne feriebolig, der er en del af Annas Have, opført i den charmerende, typiske byggestil for de gamle Skagenshuse. Ferieboligen er i to plan, er optimalt indrettet til 6 personer, og er udstyret med pæne møbler i lækkert design og god kvalitet. Man kan over alt se, at der bliver kræset for detaljerne både i huset og i den skønne solgård, hvor man kan nyde udelivet og solen helt ugeneret fra formiddag til sen aften. Foran huset mod øst er der en skøn terrasse hvor man kan nyde morgenkaffen. Det tager kun få minut...
fra 626 kr. / nat
Ferieudlejning til 2 Personer i Skagen, Tannis Bugt
Ferieudlejning til 2 Personer i Skagen, Tannis Bugt, Billede 1
Ferieudlejning til 2 Personer i Skagen, Tannis Bugt, Billede 2
Ferieudlejning til 2 Personer i Skagen, Tannis Bugt, Billede 3
Ferieudlejning til 2 Personer i Skagen, Tannis Bugt, Billede 4
mere...
Skagen, Tannis Bugt
Ferieudlejning • 60 m² • 1 Soveværelse
Rigtig hyggelig og stilfuldt indrettet feriebolig i den nordlige del af charmerende Skagen by.Ferieboligen fremtræder meget lys og indbydende. Den hyggelige spise- og opholdsstue er indrettet med et stort vinduesparti, som kaster et dejligt lys ind i rummet. Fra stuen er der udgang til den skønne, sydvendte terrasse, hvor I henover grillen og med en drink i hånden kan nyde de mange charmerende indtryk og dufte Skagen byder på. Oplev Skagens smukke hedelandskab og dyreliv kun få hundrede meter fra boligen. Mærk byens unikke atmosfære i midtbyens gågade, cafeer og havn samt Gl. Skagens restau...
fra 447 kr. / nat

Priser og tilgængelighed

Aktuelle priser på ferieboliger Skagen

1.847 kr.til 29 jun. - 6 jul.
1.428 kr. årligt gennemsnit
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.
mar.
apr.
maj
jun.
Tilgængelige lejemål per uge

Aktuelt ledige ferieboliger Skagen

27%til 29 jun. - 6 jul.
37% årligt gennemsnit
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.
mar.
apr.
maj
jun.
Procentdel af tilgængelige lejemål

Ferieboliger og sommerhuse i Skagen

Charmerende ferieboliger i Skagen

Søger du efter den ideelle feriebolig tæt på strand og hyggeligt byliv, så er Skagen et godt valg til din næste ferie. Her helt mod nord i Skagen by ligger ferieboligerne enten inden i byen eller i byens perfri. Da Skagen ikke er stor, så er det nemt at komme rundt uanset, hvor du lejer et sommerhus. Du kan derfor nemt kombinere en tur til Skagen med både byliv og skønne ture i naturen.

Ferieboliger for enhver i Skagen

I Skagen består ferieboligerne af en blanding af almindelige helårshuse, de charmerende gule Skagenhuse i eller tæt på byen eller lejligheder i bycentrum eller i Gl. Skagen. Lidt syd for byen i Aalbæk ligger flere af de typiske danske sommerhus i træ, oftest i rolige naturskønne områder inden af en gruset stikvej og et stykke fra landevejen mellem Frederikshavn og Skagen. Sommerhusene findes i mange forskellige størrelser, fra mindre huse til to personer op til store boliger, der kan huse store grupper på 12-14 personer. Mange af husene er topmoderne indvendigt med alle faciliteter, og ofte har de grilludstyr og en terrasse, hvorfra du kan nyde det helt specielle lys over Skagen. Det er også tilladt i mange af boligerne at medbringe sit kæledyr.

Ferie i Skagen

Beliggenhed og orientering

Danmarks nordligste punkt

Skagen ligger på toppen af Jylland og er dermed Danmarks nordligste by. Begge sider af byen ligger ud til vand, mod vest ligger Skagerrak og mod øst ligger Kattegat. Både nord og syd for byen præges naturen af hede og et vildtvoksende og overvejende fladt landskab. Ved kysterne skærmer høje klitter mod vindens luner. Fra Frederikshavn går landevejen mod Skagen gennem dette vindblæste og smukke naturområde, så selve turen er en oplevelse i sig selv.

Lille by, et væld af muligheder

Skagen er en mindre by på under 10.000 indbyggere. I løbet af sommeren 3-4 dobles byens befolkningstal, når de mange turister kommer til byen for at holde ferie. Byen har i århundrede tiltrukket sig sommergæster, som kom for at nyde de pragtfulde strande, byens liv, Bindesbølls kendte huse på havnen, kunsten i byen, de mange lækre restauranter med frisk fisk og det helt specielle lys over Skagen. Her kan enhver finde noget at lave, uanset om man holde af kunst, natur eller er madinteresseret.

Aktiviteter for rejsende

Kunst i Skagen

Skagen har et stort udbud af museer og gallerier. Mest kendt er naturligtvis Skagen Kunstmuseum, som huser et omfattende udvalg af Skagensmalernes imponerende malerier herunder “Sankt Hansblus på Skagen strand” og “En sommeraften på Skagen Sønderstrand” af P. S. Krøyer. Anna Anchers hus er åbent for publikum og her hænger også adskillige værker af både hende og af andre af datidens malere. Skagen Odde Naturcenter ligger lidt for sig selv ude på heden. Det er både et museum og oplevelsescenter, som huser en spændende udstilling og den helt særlige natur på Skagen Odde foruden skiftende udstillinger indenfor kunst og arkitektur. Museet i sig selv er et kunststykke, der er tegnet af Jørn Utzon og bygge af hans søn Jan Utzon.

Naturoplevelser i Skagen

Skagen ligger uendelig smukt placeret mellem have og heder. Syd for byen ligger Danmarks største vandreklit, Råbjerg Mile, som man kan kravle op på. Det kan være lidt hårdt at bestige den 20 meter høje sandklit, da man ofte falder lidt ned ved hvert skrdt, men udsigten deroppe fra er det hele værd. I samme område kan der lejes heste, hvis man foretrækker lidt hjælp til at komme rundt i klitterne. Der er også mange naturskønne cykelstier, hvorfra man kan komme helt ud på heden og dufte både lyngen og havet.

Grenen er Jyllands spids. Her kan du stå med fødderne i to forskellige have, Skagerrak og Kattegat

Top 5 rejsetips i Skagen

1. Gå i Skagensmalernes fodspor

Skagen er særligt kendt for Skagensmalerne Marie og P.S.Krøyer, Michael og Anna Ancher Holger Drachmann og Laurits Tuxen og deres fantastiske malerier fra området. Gå i malernes fodspor og besøg Skagens Museum, Anna Anchers hus og Drachmanns hus og mærk vingesuset fra disse imponerende kunstneres liv og produktion.

2. Besøg Grenen

Ikke mange steder i verden kan du stikke fødderne i to forskellige have på samme tid, men det kan du på Grenen. Her på toppen af Danmark mødes Skagerrak og Kattegat, og deres møde er synligt, når deres bølger slår mod hinanden. Hvis du tager skoene af og sopper i bølgerne, vil du opleve den helt særegne følelse af, at bølger slår mod begge ydersider af dine ben på samme tid. Badning er dog strengt forbudt på Grenen på grund af havstrømmene. Vil du bade, så tag til Sønderstrand, hvor havet er roligt eller til stranden i Gl. Skagen, hvor du kan prøve kræfter med Skagerraks vilde bølger.

3. Gå en tur på haven

Skagen er oprindelige en fiskerby med masser af små fiskekuttere i havnen. I dag bruges havnen stadigvæk af større fiskeskibe, og havnen er stadigvæk en af Danmarks vigtigste fiskerihavne. Nede ved de tidligere små røde fiskepakhuse, som er kendt som Bindesbøll-husene, er der en lystbådehavn, som bringer ekstra meget liv til området om sommeren. I Bindesbøll-husene ligger flere lækre fiskerestauranter side og síde, og det er også her, du finder Skagen Fiskerestaurant, som er en af byens mest kendte restauranter.

4. Besøg Bamsemuseet

Skagen har et sødeste Bamsemuseum, som kan underholde ethvert barn og enhver barnlig sjæl. Her er både små og store, gamle og nyere bamser i et helt vidunderligt univers. Tag familien med og få en sød oplevelse sammen. Slut af med en frokost eller kage i Bamsemuseets gårdhave og cafe. Det hele drives af en ildsjæl og al overskud fra både museum og bespisning får til kræftramte børn, som er indlagt på Riget.

5. Tag på festival i Skagen

I den første weekend i juli spilles der ofp til fest Skagen, når der afholdes Skagen Festival. Den er blevet afholdt siden 1971 og er dermed Danmarks ældste musikfestival. Fra små kår i ”Tuxens Villa” på Tuxens Allé har festivallen spredt sig til hele byen og afholdes i dag både i Skagen Kultur- og Fritidscenter, telte på havnen og ved Kulturhus Kappelborg i centrum af byen. Musikken er folkemusik i alle afskygninger: roots, blues, folk, folk/rock, jazz, visesang og alt andet der imellem. Tag med til en meget festlig festival hvor alle uanset alder kan være med.

Holidu sammenligner hundredvis af hjemmesider for at finde den ideelle feriebolig for dig til den bedste pris.

500+ mere