Sommerhuse og ferieboliger i Løkken

Sommerhuse og ferieboliger i Løkken

Begynd at søge 978 boliger i Løkken nu!

Find Sommerhuse og ferieboliger i Løkken

Højdepunkter i Løkken

  • Rubjerg Knude fyr
  • Pragtfulde sandstrande
  • Spændende arrangementer
  • Fårup Sommerland
  • Børglum Kloster

Det bedste Sommerhuse og ferieboliger i Løkken

Gæsterne er enige: disse ophold er højt vurderet med hensyn til beliggenhed, renlighed og meget mere.
Ferieudlejning til 6 Personer i Løkken, Vesterhavet
Ferieudlejning til 6 Personer i Løkken, Vesterhavet, Billede 1
Ferieudlejning til 6 Personer i Løkken, Vesterhavet, Billede 2
Ferieudlejning til 6 Personer i Løkken, Vesterhavet, Billede 3
Ferieudlejning til 6 Personer i Løkken, Vesterhavet, Billede 4
mere...
Løkken, Vesterhavet
Ferieudlejning • 90 m² • 3 Soveværelser
Dejligt afsides beliggende feriehus, på en stille vej, hvor I kan nyde roen på den sydvendte terrasse. Huset er indrettet med moderne og bekvemme møbler og det moderne køkken ligger i åben forbindelse med stuen, med en praktisk køkken-ø med barstole, hvor de der ikke har køkkentjansen kan underholde de, der har. I nærheden af mange sjove aktivitetsmuligheder, bl.a. golf- og tennisbane. På grunden er der gynge og sandkasse til timevis af underholdning for de små. Saunaen er skøn at hoppe i, efter en lang gåtur langs havet.
fra 373 kr. / nat
Ferieudlejning til 3 Personer i Løkken, Vesterhavet
Ferieudlejning til 3 Personer i Løkken, Vesterhavet, Billede 1
Ferieudlejning til 3 Personer i Løkken, Vesterhavet, Billede 2
Ferieudlejning til 3 Personer i Løkken, Vesterhavet, Billede 3
Ferieudlejning til 3 Personer i Løkken, Vesterhavet, Billede 4
mere...
Løkken, Vesterhavet
Ferieudlejning • 60 m² • 1 Soveværelse
6,2
(12 anmeldelser)
Dette hus fra 1840 er formentligt et af de ældst bevarede huse i Løkken. Det er primært kendetegnet ved sin stråtækte idyl. Husets navn er ”Vejhuset”. Navnet stammer fra gammel tid, hvor den nordlige af de to veje til stranden i Løkken gik direkte forbi Vejhuset. Huset er løbende blevet renoveret, har en loftshøjden på ca. 2 m. og er opført direkte på jordstampet grund. Det er personligt indrettet med antikke møbler og har egen gårdhave, som ligger i læ bag klitten. Husets toilet og brusefaciliteter er fordelt i to rum. Med sin centrale beliggenhed i 1. klitrække er der kun få minutters gan...
fra 336 kr. / nat
Ferieudlejning til 6 Personer i Løkken, Vesterhavet
Ferieudlejning til 6 Personer i Løkken, Vesterhavet, Billede 1
Ferieudlejning til 6 Personer i Løkken, Vesterhavet, Billede 2
Ferieudlejning til 6 Personer i Løkken, Vesterhavet, Billede 3
Ferieudlejning til 6 Personer i Løkken, Vesterhavet, Billede 4
mere...
Løkken, Vesterhavet
Ferieudlejning • 70 m² • 2 Soveværelser
Sommerhus beliggende i det hyggelige fiskerleje Nr. Lyngby nogle få kilometer nord for Løkken. Huset ligger i ganske kort afstand til såvel hav som strand og fra grunden er der havudsigt. Huset er opført i 1967 og løbende vedligeholdt. Indretningen er personlig med stue/køkken i åben forbindelse, to soverum, badeværelse og udestue. Grunden er en klitgrund på 2786 m², hvorfra det er muligt både at se og høre det storslåede Vesterhav.
fra 350 kr. / nat

Priser og tilgængelighed

Aktuelle priser på ferieboliger Løkken

1.814 kr.til 29 jun. - 6 jul.
1.499 kr. årligt gennemsnit
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.
mar.
apr.
maj
jun.
Tilgængelige lejemål per uge

Aktuelt ledige ferieboliger Løkken

30%til 29 jun. - 6 jul.
34% årligt gennemsnit
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.
mar.
apr.
maj
jun.
Procentdel af tilgængelige lejemål

Ferieboliger og sommerhuse i Løkken

Charmerende ferieboliger i Løkken

Løkken er et meget populært sommerhusområde og klassisk badeby i Nordjylland. Her ligger mange dejlige sommerhuse, hvoraf de fleste ligger smukt placeret i naturskønne omgivelser tæt på fantastiske strande. Selvom mange af sommerhusene ligger tæt, så er de oftest afskåret fra hinanden af hække eller klitter med høje siv, hvilket giver en høj grad af privatliv i de enkelte boliger. Sommerhusene ligger rundt om Løkken med byen som områdets centrum. Lej en feriebolig hos Holidu og kombiner hygge, hav og hede på din næste ferie.

Ferieboliger for alle i Løkken

Badebyen Løkken har et varieret udbud af sommerhuse af både typiske danske sommerhuse i træ og rummelige moderne ferieboliger. Langt de fleste sommerhuse i Løkken har både terrasse og grill, så man kan nyde sin ferie udenfor i private omgivelser. De fleste boliger ligger under 3 km fra Løkken by. Samtidig ligger de fleste af sommerhusene i naturskønne omgivelser under 1 km fra stranden. Næsten alle boligerne har internetforbindelse og cirka halvdelen tillader at man medbringer sit kæledyr. Sommerhusene i Løkken findes i mange størrelser, hvor nogle har plads til 2-4 personer, mens andre er større og har plads til både store familier og grupper af venner. Søger du efter et topmoderne sommerhus med alle tænkelige faciliteter, så finder du det også her. Hold ferie i hyggelige Løkken og nyd dette naturskønne område.

Ferie i Løkken

Beliggenhed og orientering

En skøn badeby

Badebyen Løkken ligger smukt lige ud til Vesterhavet. Byen var oprindeligt et lille fiskerleje, hvor husene i byen lå tæt for at skærme for vinden, hvilket giver byens centrum en helt særlige charme. Der bor fast omkring 1600 indbyggere i Løkken, et tal som forøges betragteligt som sommeren, når byen besøges af turister. De holder til i de mange smukke sommerhuse, som ligger omrking byen i den rå og unikke natur. Mod nord langs stranden ligger sommerhusbyen Lønstrup, mens badebyen Blokhus ligger mod syd. Inde i landet ligger den lille by Vrå ret vest for Løkke, Brønderslev ligger mod sydvest og Hjørring mod nordvest.

Strand, hygge og byliv

Løkkens placering lige ved Vesterhavets kyst og omgivet af klitter og vildt natur gør den til en oplagt feriedestination. Selvom byen ikke er stor, er der liv og åbne butikker hele året, hvor man kan gå på opdagelse. I byens centrum ligger de fleste af byens restauranter og cafeer, hvor man kan nyde både et stjerneskud eller en pariserbøf og meget derimellem. I den gamle bydel kan man slentre rundt i de små snoede gader og slå vejen forbi et af byens mange gallerier. Slut dagen af med et tur langs molen og med en is i hånden se solen synke ned i Vesterhavet. Her kan enhver finde noget at lave, uanset om man holde af kunst, natur eller er madinteresseret.

Aktiviteter for rejsende

Løkken for de strandglade

I Løkken på Nordjyllands vestkyst finder du en af Danmarks nok mest populære og bedste badestrande. Den er 10 km lange, 100 meter bred og føles næsten uendelig. Sandet er fint og hvidt, og badevandet af højeste kvalitet. Der er områder nede på stranden, hvor det er tilladt at kører rundt med egen bil. Når havet viser tænder er der ideelle forhold til surfing for de aktive. Om sommeren pryder 480 private hvide badehuse stranden og har gjort det de sidste 100 år sammen med små fiskerbåde, som ligger på land. På de feste dage året rundt er det muligt at købe friskfanget fisk på stranden. Et herligt måltid, som kan nydes på terrassen i den lejede feriebolig. Stranden ved Løkken er et sandt overflødighedshorn af oplevelser for alle og enhver.

Masser af arrangementer i Løkken året rundt

Løkken bugner af arrangementer året rundt. Hvert år afholdes den farverige Blokhus Løkken Wind Festival, hvor der flyves med drager på strande i et kaleidoskop af farver og former. Børn kan deltage i workshops, hvor de kan lave deres egne drager. I juli afholdes Løkken Koncert med masser af hygge og musik. Ved juletid er der julemarked på byens torv, hvor der vil være både julemandens værksted, boder, smagsprøver og bjøldeklang. Eller tag på en tur med Løkken Museums guide rundt i de efterladte tyske bunkere, hør om Løkkens befæstning og Atlantvolden og oplev disse kæmper på tætteste hold. Der er masser af muligheder i Løkken året rundt.

De 480 private hvide badehuse udgør næsten deres egen lille by på stranden og de kaldes derfor ofte for “Den hvide by”.

Top 5 rejsetips i Løkken

1. Tag en dag i Fårup Sommerland

Fårup Sommer ligger næsten ude i en skov og alligevel tæt på stranden mellem Løkken og Blokhus. Sommerlandet er Danmarks ældste med et væld af underholdende, sjove og våde forlystelser og aktiviteter med alt fra rutchebaner og guldgraveri til bølgebassiner og rafting. Her er mere end nok til en sjov og underholdende dag for hele familien.

2. Besøg Nordsøen Oceanarium

Nord for Løkken i Hirtshals ligger Nordeuropas største akvarium, Nordsøen Oceanarium: Dette imponerende akvarium er hjemsted for 81 forskellige arter, som har boltre sig på 7 meget forskellige områder, som hver repræsenterer et af Nordsøens områder. Kom med ned under havets overflade og hør om jomfruhummerens mørke bosted eller lær om Nordsøens vigtige sandbanke, Doggerbank, hvor spisefisk som torsk, kulle og rødspætte holder til. Tag hele familien med og så en fantastisk oplevelse i dette spændende og imponerende akvarium.

3. Besøg Rubjerg Knude Fyr

Rubjerg Knude Fyr blev nok Danmarks mest berømte fyr efter sin flytning i 2019, som var nødvendig for at det ikke blev taget af havet. Fra sin nuværende placering på Rubjerg Knude, nu 70 meter længere ind mod land, står dette 23 meter høje fyr alene i den baske natur. Fyret blev bygget i 1900 og blev brugt indtil 1968, hvor klitterne omkring var blevet så høje, at de blokerede for fyrets lys. Det er muligt at komme op i fyret, hvorfra der er en fantastisk udsigt ud over hele området. Fyret har åbent hele døgnet, alle ugens dage, og der er fri entre. Kan du ikke få nok af områdets spændende historie, kan du på Strandfogedgården, der ligger et par kilometer fra det gamle fyrtårn, få meget mere af vide om områdets natur- og kulturhistorie.

4. Besøg Børglum Kloster

Tag tilbage i tiden og besøg Børglum Kloster små 8 km fra Løkken. Her venter et væld af forskellige oplevelser på de besøgende. Børglum Kloster er over 1000 år gammel og gemmer på mange spændende historie fra en svunden tid. Klosteret huser i dag over 15 meget forskellige udstillinger, som spænder fra de gamle hestevogne i Vognmuseet til tøjmode. Besøg den gamle klosterkirke fra 1200-tallet, hvor orglet er et af de ældste i Danmark, som stadigvæk er i brug hver søndag til gudstjeneste. Eller gå på opdagelse i den gamle urtehave, som rummer et imponerende væld af lægeurter fra munketiden.

5. Tag på Safari på Vestkysten

Området langs vestkysten er smukt året rundt. Tag på en spændende på safari langs kysten i et firehjulstrukne køretøj og kom rundt det eller ufremkommelige terræn Løkken til Rubjerg Knude. Få spændende historier fra guiden fra Outnature og se ved selvsyn naturens voldsomme påvirkninger på kysten, når der er laves stop undervejs. En spændende og anderledes tur for hele familien.

Holidu sammenligner hundredvis af hjemmesider for at finde den ideelle feriebolig for dig til den bedste pris.

500+ mere