Sommerhuse og ferieboliger på Langeland

Sommerhuse og ferieboliger på Langeland

Begynd at søge 616 boliger på Langeland nu!

Find Sommerhuse og ferieboliger på Langeland

Højdepunkter på Langeland

  • Charmerende byer
  • Tranekær slot
  • Langelandsfortet
  • Skønne naturoplevelser
  • Danmarks sidste tobakslade

Det bedste Sommerhuse og ferieboliger på Langeland

Gæsterne er enige: disse ophold er højt vurderet med hensyn til beliggenhed, renlighed og meget mere.
Ferieudlejning til 4 Personer i Tranekær, Langeland
Ferieudlejning til 4 Personer i Tranekær, Langeland, Billede 1
Ferieudlejning til 4 Personer i Tranekær, Langeland, Billede 2
Ferieudlejning til 4 Personer i Tranekær, Langeland, Billede 3
Ferieudlejning til 4 Personer i Tranekær, Langeland, Billede 4
mere...
Tranekær, Langeland
Ferieudlejning • 77 m² • 2 Soveværelser
Dejligt træferiehus i mindre feriehusområde i Løkkeby på Midtlangeland. På Langeland finder I dejlige børnevenlige strande med rent badevand, klar til hele familiens strandaktiviteter. Den meget smukke natur er berømt for sin skønhed og indbyder til lange vandre- og cykelture. Der er gode fiskemuligheder både fra kysterne, fra skib på på havet og i Put and Take søer i hele området. Tag evt. med på et krydstogt på et af de gamle træskibe i det Sydfynske Øhav, sejlturene varer fra 2-6 timer. Besøg også det smukke Valdemars Slot på Tåsinge eller tag til Rudkøbing, en charmerende by med maleris...
fra 537 kr. / nat
Ferieudlejning til 4 Personer i Rudkøbing, Langeland
Ferieudlejning til 4 Personer i Rudkøbing, Langeland, Billede 1
Ferieudlejning til 4 Personer i Rudkøbing, Langeland, Billede 2
Ferieudlejning til 4 Personer i Rudkøbing, Langeland, Billede 3
Ferieudlejning til 4 Personer i Rudkøbing, Langeland, Billede 4
mere...
Rudkøbing, Langeland
Ferieudlejning • 74 m² • 2 Soveværelser
Dette træhus er meget velholdt og smagfuldt møbleret. Fra stuen er der udgang til en dejlig stor terrasse hvor I kan tilbringe dagen under åben himmel. Det ligger nær en skov hvor det er dejligt at gå tur og lytte til fuglenes sang. Langeland er oplagt til ferie, med sine små idylliske byer, lange sandstrande ud til pragtfuldt badevand og Rudkøbing, hvor der er butikker, spisesteder og meget andet til en afvekslende dag for hele familien. 1,8 km fra grunden ligger Spodsbjerg havn, som allerede i middelalderen var færgested med sejlads til Lolland fra en lille færgebro. I Spodsbjerg findes d...
fra 395 kr. / nat
Ferieudlejning til 6 Personer i Tranekær, Langeland
Ferieudlejning til 6 Personer i Tranekær, Langeland, Billede 1
Ferieudlejning til 6 Personer i Tranekær, Langeland, Billede 2
Ferieudlejning til 6 Personer i Tranekær, Langeland, Billede 3
Ferieudlejning til 6 Personer i Tranekær, Langeland, Billede 4
mere...
Tranekær, Langeland
Ferieudlejning • 60 m² • 2 Soveværelser
Dageløkke Feriecenter består dels af 112 rækkehuse, dels af 42 dobbelthuse. Alle er privatejede og individuelt udstyret efter ejernes egne ønsker, hvorfor indretningen varierer. Feriecentret ligger i et meget naturskønt område og kan tilbyde mange faciliteter. I aktivitetshallen, der er åben fra ca. 1. maj til ca. 1. september, kan I spille badminton (medbring selv ketcher og bolde) eller lege på legepladsen. Der er fælles lystfiskerrum med renseplads. Der findes også en marina i forbindelse med området. Legepladsen med bl.a. boldbane og hoppepude ligger på det store græsareal, hvor der ogs...
fra 261 kr. / nat

Priser og tilgængelighed

Aktuelle priser på ferieboliger på Langeland

1.039 kr.til 27 apr. - 4 maj
1.555 kr. årligt gennemsnit
maj
jun.
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.
mar.
apr.
Tilgængelige lejemål per uge

Aktuelt ledige ferieboliger på Langeland

30%til 27 apr. - 4 maj
45% årligt gennemsnit
maj
jun.
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.
mar.
apr.
Procentdel af tilgængelige lejemål

Ferieboliger og sommerhuse på Langeland

Ferieboliger på Langeland

Leder du efter en skøn feriebolig i centrum af en lille by, på landet eller lige ved stranden? Så er Langeland et rigtigt god valg til din næste ferie. Der er et stort udvalg af sommerhuse på Langeland med ferieboliger både i hovedbyen Rudkøbing og tæt på de små landsbyer som Bagenkop, Spodsbjerg og Lohals. En stor del af sommerhusene ligger i naturskønne områder og tæt på dejlige strande, og mange har både havudsigt og under 1 km til stranden. Langeland byder på både landsbyliv og afslapning i naturen, hvor vælger du at leje din feriebolig?

Ferieboliger for enhver på Langeland

På Langeland findes der er stort udvalg af skønne sommerhuse, som er en blanding af de traditionelle danske sommerhuse bygget i træ og lidt større moderne ejendomme. Langt de fleste ferieboliger på Langeland har terrasse, balkon eller have, som ofte har udstyr til grill. Vælg et sommerhus i Spodsbjerg eller Bagenkop på Langeland og vær helt tæt på stranden. Over halvdelen af ferieboligerne på Langeland ligger i gåafstand fra havet. Ligeledes tillader omkring halvdelen, at man medbringer sit kæledyr og i de fleste af ferieboligerne er der adgang til internet. Størrelsen på sommerhusene varierer fra mindre ejendomme til 2-4 personer og til rummelige ferieboliger til 6-8 personer. Søger man efter ferie ved vandet og hygge i små landsbyer kan man med fordel vælge at holde ferie på Langeland.

Ferie på Langeland

Beliggenhed og orientering

En lang og spændende ø i Østersøen

Langeland ligger i Østersøen sydvest for Fyn i Det fynske Øhav og hører til Region Syddanmark. Mod øst ligger Lolland, mens øerne Tåsinge og Ærø ligger mod vest. Øen er 11 km bred og 52 km lang, deraf kommer dens navn. Den kan nås via et brosystem fra hovedbyen Rudkøbing til Siø, hvorfra der er en lavbro til øen Tåsinge, som igen er forbundet til Svenborg og Fyn med en højbro. Selvom det kan virke langt væk fra det nærmeste fastland, så er der kun under 1 times kørsel i bil til Fyns hovedstad Odense. Der bor lidt under 14.000 indbyggere på hele Langeland, hvor Rudkøbing er den største og mest befolkede by med 4500 indbyggere.

Hyggelige byer på Langeland

Langeland huser hyggelige og charmerende byer som den største by Rudkøbing, de små charmerende havnebyer Spodsbjerg og bagenkop, som begge har hyggelige havne, og byen med det enormt kære havn Tullebølle, som er øens anden største by. Overalt er der spændende og interessante indkøbsmuligheder i specialbutikker, hos øens kunsthåndværkere og hos de mange gårdbutikker, som alle ligger spredt rundt på øen. Den største koncentration er dog i Rudkøbing. Har man glemt en bog at hygge sig med om aftenen, så læg vejen forbi Lejbøllegaard på den nordlige del af Langeland. Her er både en imponerende bogsamling på over 30.000, som nok kan inspirerer enhver og et genbrugssalg af bøger i gårdens lade. I Stoense kan man fornyes sig med kunst og keramik i pottemagerværkstedet Potteriet.

Aktiviteter for rejsende

Langeland for fritidsfiskere

Den mest populære fritidsaktivitet på Langeland er fiskeri. Der er jævnlige bådture ud til havet fra Lohals, Spodsbjerg og Bagenkop, men det er også muligt selv at leje både. Havfiskeri tilbydes i det såkaldte Bælte. Dette er en del af havet, hvor der kan findes torsk og fladfisk hele året rundt. Da disse to typer fisk er meget almindelige, er det også muligt at fiske på strandene. Har du ingen fiskeerfaring, kan du vælge at booke et af kurserne på fiskeskolen på Langeland, inden du kaster snøren ud.

Langeland for fritidssejlere

Det Sydfynske Hav er fremragende til sejlads. Du kan tilbagelægge korte sejlafstande på 2-3 timer mellem de små hyggelige havne og øer og udforske det varierede sejlområde. Der er mange muligheder for at sejle en tur med ophold. Sejl en tur til Strynøe fra Rudkøbing og fortsæt eventuelt til Ære og gå i land i Ærøskøbing eller den stolte maritime by Marstal og spis frokost her. Eller tag turen rundt om hele Langeland og nyd hele den smukke ø fra havsiden. Eller tag ud sent om eftermiddagen og nyd det spektakulære syn, når solen går ned over Det Fynske Øhav.

Langeland er det sted i verden, hvor der er flest stendysser pr. kvadratkilometer.

Top 5 rejsetips på Langeland

1. Tag en dagstur til Fyn

Langeland har broforbindelse til Fyn, og det tager blot 1 time at komme til Odense. Her kan man tage en hyggelige dag i Odense zoo, som flere gange er kåret til Europas bedste zoo. Sejl ud til indgangen og gå en tur i trækronerne med en fantastisk udsigt over Odense. Krydre dagen med H.C. Andersens eventyr med et besøg i H.C. Andersen Hus ligeledes i Odense. Her er der skabt et fantastisk univer både ude og inde, hvor fantastisk kan få fri løb. Skal det hele tilsættes ekstra adrenalin, kan man vælge at gå Bridgewalking på den Gamle Lillebæltsbro.

2. Oplev Rudkøbing Apotek og apotekerhave

Midt i Rudkøbing ved Gåsetorv ligger Rudkøbing Apotek med en imponerende apotekerhave. Apoteket huser inventar og medicin, som kan dateres tilbage til 1700-tallet. Apoteker Ørsted overtog apoteket i 1775, og han startede den imponerende apotekerhave, hvor der i dag vokser et utal af forskellige urter og medicinske planter. Haven er også kendt for at have været legeplads for både fysikeren H.C. Ørsted og statsminister A.S. Ørsted. Digteren Adam Oehlenschlägers har også været i haven, og han skrev om et kastanjetræ - et træ som i dag er havens største seværdighed. Haven har været fredet siden 1979, og den er i privat eje. Heldigvis afholdes der mange rundvisninger i haven, hvor de besøgende kan opleve dette stykke danmarkshistorie.

3. Udforsk Tranekær Slot

Tranekær Slot bør besøges, når man er på ferie på Langeland. Dette imponerende slot går helt tilbage til 1200-tallet, og slottet er i dag de ældste beboede bygninger i Danmark. Det meste af året er det muligt at komme på en rundvisning på dette pragtfulde slot, hvor de besøgende kan høre om slottets spændende familiekrøniker, se de gamle bygninger, hvor mange af murene er 1 meter tykke, og mærke historiens vingesus. Her er også mulighed for at købe Grevindens Kirsebærvin, som er skabt på baggrund af en gammel opskrift fra Lerchenborg slot.

4. Besøg Langelandsfortet

Når man holder ferie på Langeland, bør man ikke gå glip af et besøg tilbage i tiden på koldkrigsmuseet Langelandsfort. Fortet blev oprettet i 1950’erne til overvågning og som militær kommando i Østersøområdet for at holde øje med landene mod øst. Efter dets nedlæggelse i 1993 er det blevet omdannet til et spændende museum, hvor man kan opleve det legendariske sovjetiske kampfly MiG-23 og komme tæt på ubåden “springeren” og minestrygeren “Askø”. Der er også et stykke af den originale Berlinmur. Et spændende sted for hele familien.

5. Besøg en tobakslade

Lige udenfor Tranekær ligger den eneste eksisterende tobakslade i Danmarks. Den blev bygget under 2. verdenskrig til at tørre dansk produceret tobak, da importen fra U.S.A var suspenderet. Siden blev den import genoptaget, og den danske produktion forsvandt. Der dyrkes dog stadigvæk planter udenfor denne tobakslade. Inde i laden er der opsat plancher, som fortæller om tobaksdyrkning og tobakkens historie i Danmark.

Holidu sammenligner hundredvis af hjemmesider for at finde den ideelle feriebolig for dig til den bedste pris.

Booking.com Sommerhuse og ferieboliger på LangelandBooking.com Sommerhuse og ferieboliger på Langeland
Airbnb Sommerhuse og ferieboliger på LangelandAirbnb Sommerhuse og ferieboliger på Langeland
Vrbo Sommerhuse og ferieboliger på LangelandVrbo Sommerhuse og ferieboliger på Langeland
Bookiply Sommerhuse og ferieboliger på LangelandBookiply Sommerhuse og ferieboliger på Langeland
FeWo-direkt Sommerhuse og ferieboliger på LangelandFeWo-direkt Sommerhuse og ferieboliger på Langeland
Abritel Sommerhuse og ferieboliger på LangelandAbritel Sommerhuse og ferieboliger på Langeland
HRS Sommerhuse og ferieboliger på LangelandHRS Sommerhuse og ferieboliger på Langeland
500+ mere