Sommerhuse og ferieboliger på Bornholm

Sommerhuse og ferieboliger på Bornholm

Begynd at søge 1.805 boliger på Bornholm nu!

Det bedste Sommerhuse og ferieboliger på Bornholm

Gæsterne er enige: disse ophold er højt vurderet med hensyn til beliggenhed, renlighed og meget mere.
Ferielejlighed til 4 Personer i Aakirkeby, Bornholm
Ferielejlighed til 4 Personer i Aakirkeby, Bornholm, Billede 1
Ferielejlighed til 4 Personer i Aakirkeby, Bornholm, Billede 2
Ferielejlighed til 4 Personer i Aakirkeby, Bornholm, Billede 3
Ferielejlighed til 4 Personer i Aakirkeby, Bornholm, Billede 4
mere...
Aakirkeby, Bornholm
Ferielejlighed • 50 m² • 2 Soveværelser
8,7
(3 anmeldelser)
Nær kysten og i landlige omgivelser ligger denne mindre ferielejlighed som en del af en ejendom indeholdende yderligere en lejlighed (I53545). Lejligheden er hyggelig, der er gratis internet, og I har adgang til lille haveareal med havemøbler og grill , hvor de mange feriestunder kan nydes. Soverum 1 er gennemgangsrum til soverum 2. Tag et håndklæde over skulderen og gå ned ad en skråning til kysten, og smid dig i bølgerne. Stranden er en blanding af sten og sand, og børn skal passe lidt på. Sid og kig ud over havet, eller gå en tur langs kysten og tag på optagelse - det er da ferien for he...
fra 418 kr. / nat
Ferielejlighed til 2 Personer i Sandvig, Bornholm
Ferielejlighed til 2 Personer i Sandvig, Bornholm, Billede 1
Ferielejlighed til 2 Personer i Sandvig, Bornholm, Billede 2
Ferielejlighed til 2 Personer i Sandvig, Bornholm, Billede 3
Ferielejlighed til 2 Personer i Sandvig, Bornholm, Billede 4
mere...
Sandvig, Bornholm
Ferielejlighed • 50 m² • 2 Soveværelser
10,0
Flot beliggende ferielejlighed med pragtfuld panoramaudsigt over Østersøen. Lejligheden fremtræder lyst og venligt indrettet, og ligger på første sal i en nydelig ejendom med flere lejligheder. Fra såvel stueområdet som fra det store soveværelse har I en skøn havudsigt, ligesom I har direkte udgang til en pæn balkon med havemøbler. Her kan I virkelig nyde den skønne havudsigt og udsigten over til den dejlige sandstrand , klipperne og Hammerknuden. I nærheden og indenfor gå-afstand finder I også en hyggelig småbådehavn, og der er rig mulighed for skønne vandreture rundt om Hammersøen eller H...
fra 612 kr. / nat
Ferieudlejning til 4 Personer i Sandvig, Bornholm
Ferieudlejning til 4 Personer i Sandvig, Bornholm, Billede 1
Ferieudlejning til 4 Personer i Sandvig, Bornholm, Billede 2
Ferieudlejning til 4 Personer i Sandvig, Bornholm, Billede 3
Ferieudlejning til 4 Personer i Sandvig, Bornholm, Billede 4
mere...
Sandvig, Bornholm
Ferieudlejning • 45 m² • 2 Soveværelser
I smuk natur, med synlige klippefremspring, ligger dette hyggelige træferiehus. Huset fremtræder overalt lyst og venligt, er indrettet i en rigtig sommerhusstil og har udgang til en dejlig træterrasse. Det nydelige feriehus ligger i et stort område med flere andre feriehuse og ferielejligheder og har adgang til forskellige fællesarealer med legepladser, boldbaner og fælles udendørs swimmingpool (denne er udelukkende solopvarmet og er åben for badning ca. 15. juni - 1. september). Området er utrolig børnevenligt og meget roligt. Her har I også kort afstand til den flotte klippekyst, gode cyk...
fra 395 kr. / nat

Populære Destinationer på Bornholm

  Priser og tilgængelighed

  Aktuelle priser på ferieboliger på Bornholm

  1.580 kr.til 29 jun. - 6 jul.
  1.353 kr. årligt gennemsnit
  jul.
  aug.
  sep.
  okt.
  nov.
  dec.
  jan.
  feb.
  mar.
  apr.
  maj
  jun.
  Tilgængelige lejemål per uge

  Aktuelt ledige ferieboliger på Bornholm

  19%til 29 jun. - 6 jul.
  31% årligt gennemsnit
  jul.
  aug.
  sep.
  okt.
  nov.
  dec.
  jan.
  feb.
  mar.
  apr.
  maj
  jun.
  Procentdel af tilgængelige lejemål

  Højdepunkter på Bornholm

  • Fantastisk ferieø
  • Pragtfuld sandstrand
  • Gourmet restauranter
  • Skønne naturoplevelser
  • Kunsthåndværk

  Ferieboliger og sommerhuse på Bornholm

  Masser af sommerhuse på Bornholm

  Bornholm er en fremragende feriedestination med mange sommerhuse og ferieboliger til både sommer og vinter. Langs hele øens kyst ligger der et væld af ferieboliger, da øens størrer byer, med undtagelse af Åkirkeby, som ligger i det flade landbrugsland, ligger direkte ud til havet. Så uanset om du ønsker at bo i en af ​​byerne som Rønne, Nexø eller Gudhjem og være tæt på byliv, eller du ønsker at holde ferie i naturen og være i gåafstand fra stranden, så er det muligt på Bornholm.

  Hyggelige ferieboliger på Bornholm tæt på stranden og midt i naturen

  Søger du efter et skønt sommerhus tæt på strand og lidt hyggeligt byliv, så er Bornholm et godt valg til din næste ferie. Du finder her et godt og varieret udbud af huse og sommerhuse med alle de faciliteter, du kan tænke dig. Mange af ferieboligerne har pejs til varme om vinteren og terrasser og grilludstyr til om sommeren. En del er ligeledes børnevenlige, og næste alle har adgang til internet. Ferieboligerne er en blanding af sommerhuse i træ og moderne sommerhuse med jacuzzi og store glaspartier. Langt de fleste af sommerhusene ligger i gåafstand fra stranden og en del har tilmed havudsigt.

  Ferie på Bornholm

  Beliggenhed og orientering

  En perle i Østersøen

  Bornholm ligger i Østersøen syd for Sverige og langt øst fra det øvrige Danmark med næsten 200 km til Sjælland, hvis turen tages hen over det sydlige Sverige. Samme med Ertholmene (de små øer Christiandø og Frederiksø) er Bornholm Danmarks østligste punkt. Der er knapt 40.000 indbyggere på Bornholm, hvor de største byer er Rønne i vest, Nexø i øst og Aakirkeby i det centrale syd. Bornholms nord- og sydkyst er ca 40 km lange og ligger parallelt med hinanden, mens øst og vestkysten ligeledes ligger parallelt og er ca 30 km lange. Øens form er dermed tilnærmelsesvis som et parallelogram. Der er 158 km kystlinje på Bornholm, som er en klippeø.

  Byliv, strand og hav på Bornholm

  På Bornholm findes en skøn kombination af middelalderlige bindingsværkshuse og små havne, der blev brugt til fiskeri for århundreder siden, kunst og kunsthåndværk foruden masser af god mad og naturoplevelser. I Pedersker finder du en vinproducent, og i Svaneke ligger Svaneke Bryghus. I Aakirkeby hos Kadeau kan du nyde fantastiske lokale bornholmske produkter som fisk, kød, grøntsager, æg, mejeri, mel, olie, ost, honning og øl. Ingen tur til Bornholm uden røgede fisk og et stykke smørrebrød med “Sol over Gudhjem”. Naturen består af klipper, klitter, skove, hede og strande i en skøn blanding. Og ønsker du at bo helt charmerende så vælg maleriske steder som Gudhjem, Hasle eller Rønne. Badebyer kan findes i Svaneke, Melsted eller i Balka-bugten syd for Nexø. Uanset hvor du vælger at holde ferie på Bornholm, så er der kort til stranden og du vil være i gåafstand til butikker og restauranter.

  Aktiviteter for rejsende

  Bornholm for de aktive

  Øens varierede natur giver ideelle betingelser for en lang række aktiviteter til lands og til vands. Bornholm er meget cykelvenlig, og der er mange stier og over 200 km i alt. Blandt andet har man udlagt de tidligere bornholmske jernbaners gamle linjer som cykelstier. De snor sig gennem terrænet med bløde sving og svage stigninger på en ikke helt logisk måde, men årsagen skal finde i, at jernbanen blev anlagt således, at den kunne passere de enkelte bestyrelsesmedlemmers gårde. Som golfspiller har Bornholm også gode muligheder. I Rønne, Nexø og Rønne ligger 9- eller 18-hullers baner smukt placeret i pagt med naturen. I vintermånederne er der 250 meter lange skiløjper mellem Gudhjem og Østerlars. Om sommeren byder havet på en bred vifte af vandsport. Sejlere nyder den perfekte vind til at sejle til Sverige, Rügen eller de baltiske stater. Strandene Balka og Dueodde er populære hotspots for surfere og kitere. For at opleve Østersøens betagende undervandsverden kan du besøge dykkerskolen i Rønne og møde sunkne skibsvrag, underjordiske grotter eller farverige fiskestimer.

  Bornholm for børnefamilier

  Bornholm er et godt rejsemål for familier med børn året rundt. Besøg nogle af smukkeste badestrande på Bornholm, som ligger ved Dueodde strand og i Sømarken. Her er havbunden let skrånende, der ikke er en kraftig brænding, og vandkvaliteten er høj. Kulturhistoriske oplevelser venter på Landbrugsmuseet, hvor livet i 1700- og 1800-tallet skildres. I udkanten af Aakirkeby ligger NaturBornholm, som er et besøgs- og oplevelsescenter. Her kan du opleve tidsrejser, jordskælv, dinosaurer, Østersøakvariet og meget mere. Centret byder på mere end 3000 kvadratmeter med oplevelser og sjov. Der er endda et legeområde lige uden for parken. På Bornholms Museums arkæologiske afdeling får børn mulighed for at prøve en række forskellige aktiviteter såsom at bruge metaldetektorer og undersøge en miniatureudgave af en rigtigt arkæologisk udgravning.

  Bornholm kaldes også for “Solskinsøen”, da den er det sted i Danmark, hvor der årligt er flest solskinstimer.

  Top 5 rejsetips på Bornholm

  1. Se på kunst på Helligdomsklipperne

  Mellem Gudhjem og Tejn ligger Bornholms Kunstmuseum i maleriske omgivelser. I harmoni med naturen blev bygningen af moderne arkitektur opført direkte på helligdommens kilde, hvis vand strømmer gennem lokalerne. På omkring 4.000 kvadratmeter udstillingsareal kan besøgende beundre kunstværker og malerier fra forskellige tidsepoker. Derudover har museet tæt kontakt til glas- og keramikskolen i Nexø.

  2. Besøg den ældste slotsruin i Nordeuropa

  Hammershus er en middelalderborg, som blev bygget omkring 1255 i samarbejde mellem ærkebiskop Anders Sunesen og kong Valdemar Sejr. Den ligger i den nordvestlige del af øen på en 74 meter høj klippe. Dette imponerende slotskompleks havde en vigtig forsvarsfunktion i 1100-tallet. Bag den 750 meter lange fæstningsmur er der et mægtigt befæstet tårn, et firkantet porttårn, en indre gårdhave og to ydergårde. I dag er borgen dog kun en ruin, men den er dog ganske imponerende alligevel, da den er Nordeuropas største slotsruin. For foden af ​​komplekset er der en udstilling om slottets historie, dets storhedstid og de tidligere beboeres hverdag. Der er også café, kiosk og toiletter.

  3. Hop på cyklen

  Bornholm har mere end 230 km cykelstier. Mange af cykelstierne ligger udenfor det almindelige vejnet, så det er sikkert og nemt at cykle også for børn. Det er en fantastisk mulighed for at se en masse af Bornholm. Mange af de største turistattraktioner ligger langs kysten, så du nemt komme frem til dem, hvis du beslutter dig for at cykle rundt på øen. Du kan medbringe din egen cykel, hvis du ønsker det ellers er der masser af muligheder for at leje en cykel, når du er på øen.

  4. Flyv med svævebanen

  Svævebanen over Opalsøen er Danmarks længste svævebane. Den starter 50 meter over havets overflade, og du når op på 70 km/t, når du glider ned, inden du lander i havet. Opalsøen er ellers også en værdig attraktion i sig selv og et godt sted at bade.

  5. Besøg Svaneke

  Svaneke er en smuk by, og den var tidligere et centrum for handels i Østersøen. At det var et sted at handle, bidrog til den velstand, byen akkumulerede og betalte for de smukke huse, man ser rundt omkring i byens centrum i dag. Byen modtog en europæisk guldmedalje for bybevarelse i 1975. I byen findes mikrobryggeriet Svaneke Bryghus, som da det blev startet (i 2000) var et af de første i Danmark.

  Holidu sammenligner hundredvis af hjemmesider for at finde den ideelle feriebolig for dig til den bedste pris.

  500+ mere