Sommerhuse og ferieboliger på Bornholm

Sommerhuse og ferieboliger på Bornholm

Begynd at søge 1.805 boliger på Bornholm nu!

Det bedste Sommerhuse og ferieboliger på Bornholm

Gæsterne er enige: disse ophold er højt vurderet med hensyn til beliggenhed, renlighed og meget mere.
Ferieudlejning til 2 Personer i Nexø, Bornholm
Ferieudlejning til 2 Personer i Nexø, Bornholm, Billede 1
Ferieudlejning til 2 Personer i Nexø, Bornholm, Billede 2
Ferieudlejning til 2 Personer i Nexø, Bornholm, Billede 3
Ferieudlejning til 2 Personer i Nexø, Bornholm, Billede 4
mere...
Nexø, Bornholm
Ferieudlejning • 30 m² • 1 Soveværelse
7,0
(2 anmeldelser)
Velkommen til dette hyggelige lille sommerhus i Balka. Her bor I i idylliske omgivelser med kun 150 m til en meget børnevenligt og fin badestrand. Pæn indretning, gratis internet og chromecast til rådighed. Huset er omgivet af en stor terrasse, hvor I både har mulighed for at sidde overdækket eller i det fri. På terrassen, kan I virkelig nyde ferien og her finder I to solide liggestole i træ, hvor I kan læne jer tilbage og slappe af. Tag håndklædet over skulderen og nyd en tur i havet, det frisker så dejligt. Er I til motion, så tag en cykel- eller løbetur til Nexø eller Snogebæk eller nyd ...
fra 358 kr. / nat
Ferielejlighed til 2 Personer i Nexø, Bornholm
Ferielejlighed til 2 Personer i Nexø, Bornholm, Billede 1
Ferielejlighed til 2 Personer i Nexø, Bornholm, Billede 2
Ferielejlighed til 2 Personer i Nexø, Bornholm, Billede 3
Ferielejlighed til 2 Personer i Nexø, Bornholm, Billede 4
mere...
Nexø, Bornholm
Ferielejlighed • 35 m² • 2 Personer
10,0
(2 anmeldelser)
Lille og hyggeligt indrettet ferielejlighed beliggende på 1. sal med egen adgang via udvendig trappe og med udsigt til den bornholmske natur. Ejer bor selv på grunden, og I har adgang til haven med havemøbler og grill stillet til rådighed. Lejligheden er moderniseret i 2019 og byder på en lille køkkenafdeling, en pænt indrettet opholdsstue med en stor seng midt i rummet. Pænt badeværelse. Gode cykelveje i området, og en fin lille lejlighed til det unge par, der er på cykelferie eller den lille børnefamilie, der ønsker at tilbringe en hyggelig ferie "på landet" og i rolige omgivelser.
fra 477 kr. / nat
Ferielejlighed til 2 Personer i Dueodde, Bornholm
Ferielejlighed til 2 Personer i Dueodde, Bornholm, Billede 1
Ferielejlighed til 2 Personer i Dueodde, Bornholm, Billede 2
Ferielejlighed til 2 Personer i Dueodde, Bornholm, Billede 3
Ferielejlighed til 2 Personer i Dueodde, Bornholm, Billede 4
mere...
Dueodde, Bornholm
Ferielejlighed • 27 m² • 2 Personer
8,0
(2 anmeldelser)
Indbydende lejlighed med en helt forrygende beliggenhed ved Dueodde Strand. Der venter jer nogle skønne dage på sydspidsen af solskinsøen Bornholm, hvor Dueodde Feriepark folder sig ud. Her kan I flytte ind i en hyggelig og velindrettet lejlighed med alt det, I skal bruge. Ferieparken er placeret i få hundrede meters afstand til den berømte, brede sandstrand, så I kan gå en tur ned til vandet, så tit I føler for det. Dueodde Feriepark er grøn og omkranset af skov, så I kommer til at bo i en naturskøn, lille oase, hvor I kan slappe af mellem jeres oplevelser i området. I kommer ikke til at ...
fra 321 kr. / nat

Populære Destinationer på Bornholm

Priser og tilgængelighed

Aktuelle priser på ferieboliger på Bornholm

1.366 kr.til 2 mar. - 9 mar.
1.355 kr. årligt gennemsnit
mar.
apr.
maj
jun.
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.
Tilgængelige lejemål per uge

Aktuelt ledige ferieboliger på Bornholm

18%til 2 mar. - 9 mar.
29% årligt gennemsnit
mar.
apr.
maj
jun.
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.
Procentdel af tilgængelige lejemål

Højdepunkter på Bornholm

  • Fantastisk ferieø
  • Pragtfuld sandstrand
  • Gourmet restauranter
  • Skønne naturoplevelser
  • Kunsthåndværk

Ferieboliger og sommerhuse på Bornholm

Masser af sommerhuse på Bornholm

Bornholm er en fremragende feriedestination med mange sommerhuse og ferieboliger til både sommer og vinter. Langs hele øens kyst ligger der et væld af ferieboliger, da øens størrer byer, med undtagelse af Åkirkeby, som ligger i det flade landbrugsland, ligger direkte ud til havet. Så uanset om du ønsker at bo i en af ​​byerne som Rønne, Nexø eller Gudhjem og være tæt på byliv, eller du ønsker at holde ferie i naturen og være i gåafstand fra stranden, så er det muligt på Bornholm.

Hyggelige ferieboliger på Bornholm tæt på stranden og midt i naturen

Søger du efter et skønt sommerhus tæt på strand og lidt hyggeligt byliv, så er Bornholm et godt valg til din næste ferie. Du finder her et godt og varieret udbud af huse og sommerhuse med alle de faciliteter, du kan tænke dig. Mange af ferieboligerne har pejs til varme om vinteren og terrasser og grilludstyr til om sommeren. En del er ligeledes børnevenlige, og næste alle har adgang til internet. Ferieboligerne er en blanding af sommerhuse i træ og moderne sommerhuse med jacuzzi og store glaspartier. Langt de fleste af sommerhusene ligger i gåafstand fra stranden og en del har tilmed havudsigt.

Ferie på Bornholm

Beliggenhed og orientering

En perle i Østersøen

Bornholm ligger i Østersøen syd for Sverige og langt øst fra det øvrige Danmark med næsten 200 km til Sjælland, hvis turen tages hen over det sydlige Sverige. Samme med Ertholmene (de små øer Christiandø og Frederiksø) er Bornholm Danmarks østligste punkt. Der er knapt 40.000 indbyggere på Bornholm, hvor de største byer er Rønne i vest, Nexø i øst og Aakirkeby i det centrale syd. Bornholms nord- og sydkyst er ca 40 km lange og ligger parallelt med hinanden, mens øst og vestkysten ligeledes ligger parallelt og er ca 30 km lange. Øens form er dermed tilnærmelsesvis som et parallelogram. Der er 158 km kystlinje på Bornholm, som er en klippeø.

Byliv, strand og hav på Bornholm

På Bornholm findes en skøn kombination af middelalderlige bindingsværkshuse og små havne, der blev brugt til fiskeri for århundreder siden, kunst og kunsthåndværk foruden masser af god mad og naturoplevelser. I Pedersker finder du en vinproducent, og i Svaneke ligger Svaneke Bryghus. I Aakirkeby hos Kadeau kan du nyde fantastiske lokale bornholmske produkter som fisk, kød, grøntsager, æg, mejeri, mel, olie, ost, honning og øl. Ingen tur til Bornholm uden røgede fisk og et stykke smørrebrød med “Sol over Gudhjem”. Naturen består af klipper, klitter, skove, hede og strande i en skøn blanding. Og ønsker du at bo helt charmerende så vælg maleriske steder som Gudhjem, Hasle eller Rønne. Badebyer kan findes i Svaneke, Melsted eller i Balka-bugten syd for Nexø. Uanset hvor du vælger at holde ferie på Bornholm, så er der kort til stranden og du vil være i gåafstand til butikker og restauranter.

Aktiviteter for rejsende

Bornholm for de aktive

Øens varierede natur giver ideelle betingelser for en lang række aktiviteter til lands og til vands. Bornholm er meget cykelvenlig, og der er mange stier og over 200 km i alt. Blandt andet har man udlagt de tidligere bornholmske jernbaners gamle linjer som cykelstier. De snor sig gennem terrænet med bløde sving og svage stigninger på en ikke helt logisk måde, men årsagen skal finde i, at jernbanen blev anlagt således, at den kunne passere de enkelte bestyrelsesmedlemmers gårde. Som golfspiller har Bornholm også gode muligheder. I Rønne, Nexø og Rønne ligger 9- eller 18-hullers baner smukt placeret i pagt med naturen. I vintermånederne er der 250 meter lange skiløjper mellem Gudhjem og Østerlars. Om sommeren byder havet på en bred vifte af vandsport. Sejlere nyder den perfekte vind til at sejle til Sverige, Rügen eller de baltiske stater. Strandene Balka og Dueodde er populære hotspots for surfere og kitere. For at opleve Østersøens betagende undervandsverden kan du besøge dykkerskolen i Rønne og møde sunkne skibsvrag, underjordiske grotter eller farverige fiskestimer.

Bornholm for børnefamilier

Bornholm er et godt rejsemål for familier med børn året rundt. Besøg nogle af smukkeste badestrande på Bornholm, som ligger ved Dueodde strand og i Sømarken. Her er havbunden let skrånende, der ikke er en kraftig brænding, og vandkvaliteten er høj. Kulturhistoriske oplevelser venter på Landbrugsmuseet, hvor livet i 1700- og 1800-tallet skildres. I udkanten af Aakirkeby ligger NaturBornholm, som er et besøgs- og oplevelsescenter. Her kan du opleve tidsrejser, jordskælv, dinosaurer, Østersøakvariet og meget mere. Centret byder på mere end 3000 kvadratmeter med oplevelser og sjov. Der er endda et legeområde lige uden for parken. På Bornholms Museums arkæologiske afdeling får børn mulighed for at prøve en række forskellige aktiviteter såsom at bruge metaldetektorer og undersøge en miniatureudgave af en rigtigt arkæologisk udgravning.

Bornholm kaldes også for “Solskinsøen”, da den er det sted i Danmark, hvor der årligt er flest solskinstimer.

Top 5 rejsetips på Bornholm

1. Se på kunst på Helligdomsklipperne

Mellem Gudhjem og Tejn ligger Bornholms Kunstmuseum i maleriske omgivelser. I harmoni med naturen blev bygningen af moderne arkitektur opført direkte på helligdommens kilde, hvis vand strømmer gennem lokalerne. På omkring 4.000 kvadratmeter udstillingsareal kan besøgende beundre kunstværker og malerier fra forskellige tidsepoker. Derudover har museet tæt kontakt til glas- og keramikskolen i Nexø.

2. Besøg den ældste slotsruin i Nordeuropa

Hammershus er en middelalderborg, som blev bygget omkring 1255 i samarbejde mellem ærkebiskop Anders Sunesen og kong Valdemar Sejr. Den ligger i den nordvestlige del af øen på en 74 meter høj klippe. Dette imponerende slotskompleks havde en vigtig forsvarsfunktion i 1100-tallet. Bag den 750 meter lange fæstningsmur er der et mægtigt befæstet tårn, et firkantet porttårn, en indre gårdhave og to ydergårde. I dag er borgen dog kun en ruin, men den er dog ganske imponerende alligevel, da den er Nordeuropas største slotsruin. For foden af ​​komplekset er der en udstilling om slottets historie, dets storhedstid og de tidligere beboeres hverdag. Der er også café, kiosk og toiletter.

3. Hop på cyklen

Bornholm har mere end 230 km cykelstier. Mange af cykelstierne ligger udenfor det almindelige vejnet, så det er sikkert og nemt at cykle også for børn. Det er en fantastisk mulighed for at se en masse af Bornholm. Mange af de største turistattraktioner ligger langs kysten, så du nemt komme frem til dem, hvis du beslutter dig for at cykle rundt på øen. Du kan medbringe din egen cykel, hvis du ønsker det ellers er der masser af muligheder for at leje en cykel, når du er på øen.

4. Flyv med svævebanen

Svævebanen over Opalsøen er Danmarks længste svævebane. Den starter 50 meter over havets overflade, og du når op på 70 km/t, når du glider ned, inden du lander i havet. Opalsøen er ellers også en værdig attraktion i sig selv og et godt sted at bade.

5. Besøg Svaneke

Svaneke er en smuk by, og den var tidligere et centrum for handels i Østersøen. At det var et sted at handle, bidrog til den velstand, byen akkumulerede og betalte for de smukke huse, man ser rundt omkring i byens centrum i dag. Byen modtog en europæisk guldmedalje for bybevarelse i 1975. I byen findes mikrobryggeriet Svaneke Bryghus, som da det blev startet (i 2000) var et af de første i Danmark.

Holidu sammenligner hundredvis af hjemmesider for at finde den ideelle feriebolig for dig til den bedste pris.

Booking.com Sommerhuse og ferieboliger på BornholmBooking.com Sommerhuse og ferieboliger på Bornholm
Airbnb Sommerhuse og ferieboliger på BornholmAirbnb Sommerhuse og ferieboliger på Bornholm
Vrbo Sommerhuse og ferieboliger på BornholmVrbo Sommerhuse og ferieboliger på Bornholm
Bookiply Sommerhuse og ferieboliger på BornholmBookiply Sommerhuse og ferieboliger på Bornholm
FeWo-direkt Sommerhuse og ferieboliger på BornholmFeWo-direkt Sommerhuse og ferieboliger på Bornholm
Abritel Sommerhuse og ferieboliger på BornholmAbritel Sommerhuse og ferieboliger på Bornholm
HRS Sommerhuse og ferieboliger på BornholmHRS Sommerhuse og ferieboliger på Bornholm
500+ mere