Sommerhuse og ferieboliger på Fyn

Sommerhuse og ferieboliger på Fyn

Begynd at søge 1.189 boliger på Fyn nu!

Det bedste Sommerhuse og ferieboliger på Fyn

Gæsterne er enige: disse ophold er højt vurderet med hensyn til beliggenhed, renlighed og meget mere.
Ferielejlighed til 4 Personer i Bogense, Lillebælt
Ferielejlighed til 4 Personer i Bogense, Lillebælt, Billede 1
Ferielejlighed til 4 Personer i Bogense, Lillebælt, Billede 2
Ferielejlighed til 4 Personer i Bogense, Lillebælt, Billede 3
Ferielejlighed til 4 Personer i Bogense, Lillebælt, Billede 4
mere...
Bogense, Lillebælt
Ferielejlighed • 48 m² • 2 Soveværelser
8,8
(24 anmeldelser)
Ferielejlighed beliggende ca. 300 m fra en børnevenlig badestrand. Lejligheden er lyst indrettet, og fra opholdsrummet er der udsigt til området med bl.a. søer. Stuen har tv, radio samt et digitalt tv-system med 12 kanaler. 2 rummelige terrasser. Udgang fra de to soverum til den ene terrasse. Sydvendt terrasse.
fra 209 kr. / nat
Ferieudlejning til 4 Personer i Svendborg Kommune
Ferieudlejning til 4 Personer i Svendborg Kommune, Billede 1
Ferieudlejning til 4 Personer i Svendborg Kommune, Billede 2
Ferieudlejning til 4 Personer i Svendborg Kommune, Billede 3
Ferieudlejning til 4 Personer i Svendborg Kommune, Billede 4
mere...
Svendborg Kommune
Ferieudlejning • 45 m² • 1 Soveværelse
9,3
(16 anmeldelser)
Dejlig lille ferielejlighed med en fantastisk udsigt over vandet til Langeland. Det er indrettet med et soverum med to enkeltsenge samt en sovesofa til to personer i stuen. Det lille køkken ligger i åben forbindelse med stuen, hvorfra der er udgang til terrassen og den skønne have. Feriehuset er handicapvenligt indrettet med skydedøre og uden dørtrin. Mindste dørbredde er havedøren på 75 cm, terrassen kan også nås fra havesiden. Huset ligger på en landejendom, hvor ejerne selv bor i hovedhuset. Der er også en ekstra feriebolig på grunden, som I deler fiskerensepladsen med. Huset er beliggen...
fra 381 kr. / nat
Ferieudlejning til 4 Personer i Hasmark Strand, Nordfyn
Ferieudlejning til 4 Personer i Hasmark Strand, Nordfyn, Billede 1
Ferieudlejning til 4 Personer i Hasmark Strand, Nordfyn, Billede 2
Ferieudlejning til 4 Personer i Hasmark Strand, Nordfyn, Billede 3
Ferieudlejning til 4 Personer i Hasmark Strand, Nordfyn, Billede 4
mere...
Hasmark Strand, Nordfyn
Ferieudlejning • 63 m² • 2 Soveværelser
9,1
(27 anmeldelser)
På strandgrund helt ned til vandet i første række ca. 5 m fra vandet ligger dette sommerhus. Fra huset er der en helt utrolig udsigt over vandet. Bedre beliggenhed fås ikke. Ved byggeriet samt indretningen er der lagt stor vægt på at sommerhuset skal fremstå lyst. Huset rummer badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Til huset hører både en åben og overdækket terrasse. Der er terrasse både ud mod vandet samt en ugenert terrasse bag ved huset.
fra 328 kr. / nat

Priser og tilgængelighed

Aktuelle priser på ferieboliger på Fyn

1.753 kr.til 27 jul. - 3 aug.
1.473 kr. årligt gennemsnit
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.
mar.
apr.
maj
jun.
jul.
Tilgængelige lejemål per uge

Aktuelt ledige ferieboliger på Fyn

12%til 27 jul. - 3 aug.
48% årligt gennemsnit
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.
mar.
apr.
maj
jun.
jul.
Procentdel af tilgængelige lejemål

Højdepunkter på Fyn

  • H.C.Andersens Hus
  • Odense Zoo
  • De Japanske haver
  • Flotte slotte og palæer
  • Bridgewalking

Ferieboliger og sommerhuse på Fyn

Ferieboliger på Fyn

Søger du efter hyggelige sommerhuse i træ, smuk natur, frisk luft og spændende oplevelser, så er Fyn lige stedet til din næste ferie. De sommerhuse, som du kan leje på Fyn, er smukt indrettede, og der er ofte plads til at parkere en bil. Der er et bredt udvalg af sommerhuse på Fyn på mange lokationer og i forskellige størrelser. Så uanset om du vil nyde den fynske ro på landet, være tæt på en strand eller holde ferie i en by, så har Holidu den perfekte feriebolig til dig.

Ferieboliger for enhver på Fyn

På Fyn er der et bredt udvalg af sommerhuse, som er en god blanding af traditionelle danske sommerhuse bygget i træ og ferieejendomme tæt på en by eller lige i et bycentrum. Hvad med et sommerhus i eksempelvis Fåborg Sogn, Assens eller Svendborg? Fra disse steder kan du nemt udforske øen. De fleste af sommerhusene fuldt udstyrede og har køkken, internet og tv. En del har også balkon eller terrasse, hvorfra du kan nyde den danske sommer. Mange af sommerhusene ligger i gåafstand fra stranden, hvor du kan gå i timevis. For en helt afslappende ferie har en række feriehuse desuden swimmingpool og sauna, hvor du kan slappe af.

Ferie på Fyn

Beliggenhed og orientering

Danmarks tredjestørste ø

Fyn er Danmarks tredjestørste ø. Den har cirka 470.000 indbyggere og ligger øst for Lillebælt omringet af de tre bælter, Storebælt, Lillebælt og Lundeborgbæltet foruden Kattegat og det sydfynske øhav. Derudover er Fyn omgivet af mange små øer. Mod nord ligger Æbelø, Endelave og Samsø, i Lillebælt ligger Bågø og Fænø og i Storebælt øen Romsø. Der er også talrige øer syd for Fyn for eksempel Langeland, Ærø, Tåsinge og Thurø, som dog er landfast til Fyn via en dæmning. Den største by på Fyn er Odense med 180.000 indbyggere, hvorved den også er Danmarks 3. største by. Andre større byer er Svendborg i syd, Nyborg mod øst og Middelfart i vest.

En ø med mange muligheder

Odense er hovedbyen på Fyn og har en stor aktiv havn med udsejling i odense Fjord. En af de mest kendte indbyggere i Odense var vores fantastiske eventyrforfatter H.C. Andersen, og i Odense kan du besøge hans hus og opleve hans fantasifulde og rørende eventyr. Vil du lære om søfart og stå til søs, er Maritime Center i Svendborg et besøg værd. Fyn huser et væld af små hyggelige, gamle og charmerende byer som Kerteminde på Fyn, som ligger smukt lige ud til Storebælt, Assens og Middelfart er også hyppigt besøgte steder. Der dyrkes mange frugter og grøntsager på Fyn, så der er gode muligheder for at få helt friske varer overalt på øen, på i butikker, på markeder og ved landevejen i små boder. Landskabet er forholdsvis fladt og er et perfekt rejsemål for en cykelferie. Derudover har øen mange palæer, slotte og paladser, og der er mange seværdigheder på øen.

Aktiviteter for rejsende

Fyn for strandløver og vandsportsentusiaster

Fyn er kendt for sit fantastiske øhav og med god grund. Her er fremragende muligheder for alle former for aktiviteter, som har med vand at gøre, hvad enten man ønsker at bade, fiske, surfe, sejle eller bare solbade. De fynske strande har det fineste sand og nærmest azurblåt hav med den bedste vandkvalitet. Kerteminde Nordstrand er ideel til en begivenhedsrig dag på stranden med børn. Hvis du kan lide at sejle, så er en sejltur langs øens kyster et godt valg til en dagsaktivitet. Lystfiskere vil også føle sig hjemme her, da havørredfiskeri, for eksempel i Odense Fjord, er ekstremt populært blandt passionerede lystfiskere. Havkajak er også blevet et hit de senere år. Tag til Middelfart lystbådehavn eller i en af ​​de mange kajakskoler på øen og kom ud i kajak. I Middelfart kan dykkere også finde gode områder at dykke i, da der her er både marsvin og skibsvrag. Udbuddet af fritidsaktiviteter på fyn ekstremt forskelligartet, og der er noget for enhver smag.

Fyn for feinschmeckere og kulturfans

Der er enormt mange lokale producenter på Fyn, som producerer økologiske produkter af høj kvalitet. Frås i saftige nyplukkede æbler eller i smagfulde kartofler, som er gravet op blot få timer, inden de serveres. Eller nyd Fyns lækre krisebær, som har sin helt egen festival i Kerteminde. Det er ikke så underligt, at Fyn ofte omtales som “Danmarks have”, for her er virkeligt frodigt. Udforsk de naturskønne omgivelser på cykel - Svanninge Bakker er et yderst populært naturskønt område, som besøges af mange. Som belønning for den megen aktivitet kan man besøge og smage en af ​​de bedste chokolader i verden hos Summerbird Chocolaterie i Odense. Hvis du kan lide at spise lækker middag, bør du bestemt ikke gå glip af et besøg på Munkebo Kro restaurant ved Kerteminde. Med smagssanserne vel opfyldte kan du tage på besøg på et af Fyns 123 slotte og palæer. Hvad med Broholm Slot ved Gudme, Egeskov slot ved Kværndrup syd for Ringe eller ved Valdemars Slot i Svendborg? Her er de udendørs faciliteter og den "kongelig" te i tepavillonen er absolut et besøg værd.

Odense er opkaldt efter en af de mest fremtrædende guder i den nordiske mytologi, Odin, hvor endelsen “e” har været afledt af “vi”, som betød “helligdom”. Odense er altså “Odins helligdom”.

Top 5 rejsetips på Fyn

1. Besøg den smukke Odense Zoo

Odense Zoo i hjertet af Fyn byder på et overflødighedshorn af oplevelser for de besøgende. Ankom på den mest hyggelige måde til parken ved at ankomme til vands. Tag Aafarten fra Munke Mose og sejl på Odense Å lige ind til Odense Zoo og kom i den rette stemning fra start. Gå en tur på hængebroerne i trækronerne på den 250 lange sti i en højde på mellem 6-12 meter og nyd udsigten ud over Odense Zoo og Odense by. Der er 130 arter i parken fordelt på 2000 individer, som bor i områder, der imiterer deres naturlige habitat. Gå en tur på savanne og mød zebraerne og girafferne eller gå en tur i junglen og mød de frække chimpanser. Der er flere legepladser i parken, hvor de små lege i klatrestativer og løbe lidt energi af. Odense Zoo byder på masser af sjove og spændende oplevelser for både store og små.

2. Prøv Bridgewalking

Er du til højder og eventyr så tag på Bridgewalking på Den Gamle Lillebæltsbro. Dette er en helt unik oplevelse, som man ikke bør gå glip af, hvis man er til højder og adrenalinkick. På denne 2,5 km lange tur kommer man op i en højde på 60 meter, hvorfra der er en pragtfuld udsigt ud over Fyn, Jylland og Lillebælt. Inden opstigning iføres deltagerne en sikkerhedsdragt, og det anbefales af have sko på, som sidder fast på foden, og som har gummisål. Turen tager 2 timer inkl. omklædning og sikkerhedsinstruktioner. Der er kun plads til 20 deltagere i hver gruppe, så bestil din billet på forhånd online, så du er sikker på ikke at gå glip af denne højspændte oplevelse.

3. Oplev H.c. Andersens eventyrlige verden

Når du besøger Fyn, så er et besøg i H.C. Andersens hus et must. I dette oplevelseshus kan de besøgende komme tæt på H.C. Andersen fantastiske liv og fantasifulde kreative univers gennem imponerende kreationer skabt af 12 internationale kunstnere i en vidunderlig kombination af lys, lyd og scenografi. Med sine høje hække, smukke duftende blomster og skiftende stemninger giver haven giver en ekstra dimension til dette eventyrlig oplevelseshus.

4. Oplev historien på Broholm Slot

Broholm Slot fra 1326 ligger i smukke omgivelser mellem Nyborg og Svendborg. Det ejes i dag af 13. generation af slægten Sehested, som viderefører slottes stolte traditioner. Et besøg på dette prægtige slot er som at træde ind i fortiden. Her er voldgrave omkring slottet, en gammel vandmølle og en eventyrsti hele vejen rundt om slottet med kanaler med små broer, holme og en vild skov med smukke gamle træer. Tag et spil kroket, besøg oldtidssamlingen med over 60.000 oldtidsminder, eller nyd en fantastisk gourmet middag i slottets restaurant.

5. Udforsk De Japanske haver

I Nørre Broby 21 km sydvest for Odense ligger en helt særlig naturperle. Rundt om en privatbolig har en havearkitekt bygget 6 små forskellige japanske haver, som han har valgt at lade besøgende komme ind og opleve. Her er både en “Livets have”, hvor åløb skal illustrere livets begyndelse, og derfor er den første have, som de besøgende kommer ind i. Haven har små vandfald og rolige vandløb, som de besøgende kan følge rundt på deres tur. I “Vandrehaven” har havearkitekten anlagt en vandretur gennem de bedste oplevelser, som han selv har haft i naturen. Der er yderligere 4 haver og en lille cafe, som naturligvis serverer japanske mad som misosuppe og sushi men også hjemmebagte boller med pålæg. En dejlig oplevelse i en helt anden verden, midt på Midtfyn.

Holidu sammenligner hundredvis af hjemmesider for at finde den ideelle feriebolig for dig til den bedste pris.

500+ mere