Find Sommerhuse og ferieboliger i Region Syddanmark

Det bedste Sommerhuse og ferieboliger i Region Syddanmark

Gæsterne er enige: disse ophold er højt vurderet med hensyn til beliggenhed, renlighed og meget mere.
Ferieudlejning til 4 Personer i Østersøkysten, Region Syddanmark
Ferieudlejning til 4 Personer i Østersøkysten, Region Syddanmark, Billede 1
Ferieudlejning til 4 Personer i Østersøkysten, Region Syddanmark, Billede 2
Ferieudlejning til 4 Personer i Østersøkysten, Region Syddanmark, Billede 3
Ferieudlejning til 4 Personer i Østersøkysten, Region Syddanmark, Billede 4
mere...
Østersøkysten, Region Syddanmark
Ferieudlejning • 41 m² • 1 Soveværelse
8,0
(2 anmeldelser)
I Trekantområdet står oplevelserne i kø, så dette sommerhus giver jer alle muligheder for at få en velfortjent pause fra hverdagen.Glæd jer til en dejlig ferie i sommerhuset, der i 2020 har fået renoveret blandt andet badeværelse og soveværelse. Her er der mulighed for at lade feriedagene flyde sammen, stå op til bækkens rislen og lytte til fuglesang i Munkebjerg Skoven. I kan også gå en tur ned til badebroen ved ishuset og nyde solnedgangen over Vejle Fjordbroen.Huset ligger på Danmarks måske smukkeste bjergvej lige ved ingangen til Munkebjerg Skoven, har kig til Vejle Fjord og er i gåafst...
fra 395 kr. / nat
Ferieudlejning til 2 Personer i Vesterhavet, Fanø
Ferieudlejning til 2 Personer i Vesterhavet, Fanø, Billede 1
Ferieudlejning til 2 Personer i Vesterhavet, Fanø, Billede 2
Ferieudlejning til 2 Personer i Vesterhavet, Fanø, Billede 3
Ferieudlejning til 2 Personer i Vesterhavet, Fanø, Billede 4
mere...
Vesterhavet, Fanø
Ferieudlejning • 43 m² • 1 Soveværelse
8,0
(2 anmeldelser)
Dette charmerende feriehus ligger i klitterne på en dejlig stor grund med gode muligheder for både aktivitet og afslapning. Huset har med sine 43 m² plads til to personer og byder sine gæster en hyggelig indretning og de mest nødvendige faciliteter til en vellykket ferie i uspolerede omgivelser. Afstanden til nærmeste bademulighed er 800 m. Fanø er en ø, der er oplagt til ferie året rundt. Gå en skøn tur langs havet på en efterårsdag, og nyd synet af surferne der rider på bølgerne og drager i alle former og farver der løfter sig med den stærke vind mod himlen. Gå en tur i den smukke by Sønd...
fra 231 kr. / nat
Ferieudlejning til 4 Personer i Hejls, Kolding Kommune
Ferieudlejning til 4 Personer i Hejls, Kolding Kommune, Billede 1
Ferieudlejning til 4 Personer i Hejls, Kolding Kommune, Billede 2
Ferieudlejning til 4 Personer i Hejls, Kolding Kommune, Billede 3
Ferieudlejning til 4 Personer i Hejls, Kolding Kommune, Billede 4
mere...
Hejls, Kolding Kommune
Ferieudlejning • 50 m² • 3 Soveværelser
6,3
(8 anmeldelser)
Dette feriehus i træ ligger i et roligt hjørne af Hejlsmindes sommerhusområde. Huset er et A-hus og er velindrettet. Udenfor er der en dejlig stor træterrasse, hvor I kan nyde solen hele dagen. Max. loftshøjde på 1. sal er 1,8 m. Max længde på sengene er 190 cm. I og omkring Hejlsminde er der strande for ethvert behov, bl.a fra den meget lav vandede og børnevenlige Hejlsminde Strand. Der er mulighed for shopping, restaurant samt kulturelle besøg i og omkring Kolding og Haderslev.
fra 298 kr. / nat

Priser og tilgængelighed

Aktuelle priser på ferieboliger Region Syddanmark

1.092 kr.til 23 sep. - 30 sep.
1.361 kr. årligt gennemsnit
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.
mar.
apr.
maj
jun.
jul.
aug.
sep.
Tilgængelige lejemål per uge

Aktuelt ledige ferieboliger Region Syddanmark

17%til 23 sep. - 30 sep.
48% årligt gennemsnit
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.
mar.
apr.
maj
jun.
jul.
aug.
sep.
Procentdel af tilgængelige lejemål

Højdepunkter i Region Syddanmark

  • Fanø og Rømø
  • Odense Zoo
  • Nationalpark Vadehavet
  • Skønne strande
  • Legoland

Ferieboliger og sommerhuse i Region Syddanmark

Ferieboliger i Region Syddanmark

Hold ferie mellem Nordsøen og Østersøen i Syddanmark, hvor du finder utallige muligheder for at holde en aktiv eller afslappende ferie i den smukke natur. Hvad enten du lejer et hyggeligt sommerhus på Fanø, en feriebolig på Fyn med udsigt til havet eller et moderne sommerhus langs de lange sønderjyske strande. Udvalget på Holidu er meget bredt. og her kan du helt sikkert finde det perfekte sommerhus til din næste ferie i Syddanmark, som passer til din smag!

Ferieboliger for enhver i Region Syddanmark

I Region Syddanmark består ferieboligerne af en blanding af almindelige helårshuse, charmerende landejendomme med stråtag, traditionelle danske sommerhuse bygget i træ og ferieejendomme tæt på en by eller lige i et bycentrum. I Syddanmark er der et meget bredt udvalg af sommerhuse i mange forskellige størrelser. Majoriteten af ferieboligerne har enten balkon eller terrasse, og som oftest er disse udstyret med grill. I omkring halvdelen af ferieboligerne i Syddanmark er det tilladt at medbringe kæledyr. Størrelsen på sommerhusene varierer fra ejendomme til 2-4 personer og til ferieboliger til 6-8.

Ferie i Region Syddanmark

Beliggenhed og orientering

Mellem Nordsøen og Østersøen

Regionen Syddanmark er den sydligste af de fem danske regioner. Den dækker det sydlige Jylland fra grænsen i syd til og med kommunerne Varde, Billund og Vejle i nord. Mod vest afgrænses regionen af Vesterhavet og Nationalpark Vadehavet, og mod øst inkluderer den Fyn og dens småøer og afgrænses af Østersøen. Syddanmarks største kommune er Odense på Fyn efterfulgt af Esbjerg i syd. Landskabet er meget varieret. Her er både kilometervis af sandstrande, brede græsarealer og tætte skove foruden et fantastisk liv på vandet rundt om fyn. Region Syddanmark er en super destination til en aktiv ferie i naturen!

Hyggelige byer og mange muligheder

Region Syddanmark huser et væld af små hyggelige, gamle og charmerende byer som Kerteminde på Fyn, som ligger smukt lige ud til Storebælt, Sønderho på Fanø, som har 300 gamle og fredede huse i bymidten og Ribe, Danmarks ældste by, med sine snørklede brostensbelagte gamle gader. Disse gamle byer emmer af liv og mange af deres bygninger gemmer på spændende håndværksbutikker og restaurationer. Skal det være mere moderne så tag til Vejle, Odense og Esbjerg. Her findes også store shoppingcentre enten i byen eller i byens periferi. Søger man efter liv på vandet og hygge i en havn, så kan man med fordel vælge Sønderborg, Ærø eller Rudkøbing på Langeland.

Aktiviteter for rejsende

Region Syddanmark for strandelskere og vandsportsentusiaster

Region Syddanmark byder på et væld af muligheder på og i vandet. Hele området har et væld af fantastiske sandstrande, både på den jyske vestkyst, omkring Fyn og på de små øer Ærø og Langeland. På Fanø og Rømø i vest kan man tilmed flyve med drager på stranden eller besøge Rømøs Sønderstrand og bade nøgen. Har man lyst til at sejle, så er der mange muligheder for at komme ombord på et lille skib på en tur på havet og rundt om Fyn eller Langeland. Er man mere til selv at stå for fremdriften, så har Fyn mange kajakskoler, hvor man kan lærer teknikken og evt leje en kajak, inden man begiver sig ud på havet. Under havets overflade gemmer der sig en helt vidunderlig verden med både et godt fauna og skibsvrag, så er man dykker, er dette bestemt også et spændende område at besøge.

Region Syddanmark for børnefamilier

Region Syddanmark huser mange sjove og spændende aktiviteter for børn og barnlige sjæle. Tag med en af de mange hyggelige små både ud og se på marsvin og oplev roen på havet. Vil man heller selv ned i vand, så slå et smut forbi Allerup Gamle Have og hop i friluftsbadet. Haven har også legepladser, minigolf og mange andre aktiviteter for hele familien. Også Legoland i Billund og Givskud Zoo lige tæt på er to fremragende parker, hvor hele familien er garanteret topunderholdning. Denne region bugner af muligheder for familier med børn, som gerne vil have spændende oplevelser sammen.

Region Syddanmark kan opdeles i to dele: Øst for Lillebælt ligger øerne med Fyn og alle dens småøer, mens den vestlige del er fastland og udgøres af den sydlige del af Jylland.

Top 5 rejsetips i Region Syddanmark

1. Besøg øerne Rømø og Fanø

Ud for Esbjerg ligger de to skønne øer, Fanø og Rømø, som er en del af danske vadehavsøer. De ligger i Nationalpark Vadehavet, som er erklæret for en del af UNESCOs verdensarv. De to små øer var oprindeligt sandbanker, som igennem århundreder har forvandlet sig disse meget besøgsværdige øer. Begge har en helt fantastisk natur med moser, enge og klitter, og det er meget nemt at komme rundt på cykel. Har man lyst til at opleve sæler tæt på, så holder de gerne til på store sandbanker ud for særligt Fanø. Begge øer har fantastiske strande, hvor man på Rømø kan nøgenbade, mens drageflyverne ofte holder til på Fanøs strand. Er man til gamle byer, så besøg Sønderho på Fanø og oplev de over 3000 gamle fredede huse og gårde. Rømø og Fanø har begge et stort udbud af ferieboliger, så spørgsmålet er blot, hvilken vælger du?

2. Tag en tur til Legoland

Er du på ferie med børn i Syddanmark, så bør et besøg i Legoland Billund også være på dagsordenen. Her venter en eventyrlig verden bygget i LEGO. Parken er den største forlystelsespark i Syddanmark, og den er samtidig en af Danmarks mest besøgte. Her kan du opleve vilde ture i rutsjebaner, de små kan køre i færdselsskolen, og her er et væld af eventyrlige figurer og små arkitektoniske kunstværker, som får fantasien til at få frit løb. Her er ni forskellige verdener med forskellige temaområder, der vil glæde både de yngste og de største opdagelsesrejsende. Et af de store trækplastre er LEGO House, som åbnede i 2017, som strækker sig op til utrolige 23 meter op i himlen. Og naturligvis skal miniaturebyen også besøges.

3. Oplev H.C. Andersens eventyrlige verden

I H.C. Andersens Hus tages de besøgende med på en eventyrlig rejse gennem denne fantastiske forfatters verdenskendte fortællinger og kreative univers. Gennem fantasifulde installationer og visuelle effekter som lys, lyd og fremragende scenografi bringes H.C. Andersens værker til live både ude og inde på en helt ny og fantasiskabende måde. Her er oplevelser for alle i mange timer, så tag en dag ud af ferien og besøg dette imponerende oplevelseshus for alle sanser.

4. Besøg dyrene i Odense Zoo

Odense Zoo ligger i centrum af Odense. Den er flere gange blevet kåret som den bedste Zoo i Europa. Her er et væld af spændende dyr fordelt på 130 arter med alt fra tigre og løver til springpingvin, søkøer og søløver. De besøgende kan tage 12 meter op i trækronerne og her gå på en 250 lang sti med hængebroer og platforme. Der er en pragtfuld udsigt ud over Odens Zoo og Odense by fra denne imponerende sti. Tag Aafarten langs Odense Å og ankom til Odense Zoo i den helt rette stemning til en dag i naturen. Vær med når dyrene fodres, og køb en ekstra billet og vær med til at fordre girafferne selv. Parken har flere hyggelige spisesteder, hvor man kan købe mad, eller man kan vælge selv at medbringe en madpakke.

5. Udforsk Broholm slot

Mellem Svendborg og Nyborg ligger det imponerende Broholm Slot, der er som taget ud af et eventyr med store voldgrave, højre tårne og gamle spir. Udforsk det imponerende parkanlæg, der gemmer på romantiske kanaler med smukke små broer, hyggelige holme og vidunderlige vindblæste træer. Broholm Slot kan dateres tilbage til 1326. Gå på opdagelse og mærk historiens vingesus, når du går på opdagelse i de store stuer og lange gange. Broholm Slot har lagt navn til den danske hunderace broholmeren, en race som N.F.B. Sehested fremavlede i 1850 og udbredte til hele Danmark.

Holidu sammenligner hundredvis af hjemmesider for at finde den ideelle feriebolig for dig til den bedste pris.

Booking.com Sommerhuse og ferieboliger i Region SyddanmarkBooking.com Sommerhuse og ferieboliger i Region Syddanmark
Airbnb Sommerhuse og ferieboliger i Region SyddanmarkAirbnb Sommerhuse og ferieboliger i Region Syddanmark
Vrbo Sommerhuse og ferieboliger i Region SyddanmarkVrbo Sommerhuse og ferieboliger i Region Syddanmark
Bookiply Sommerhuse og ferieboliger i Region SyddanmarkBookiply Sommerhuse og ferieboliger i Region Syddanmark
FeWo-direkt Sommerhuse og ferieboliger i Region SyddanmarkFeWo-direkt Sommerhuse og ferieboliger i Region Syddanmark
Abritel Sommerhuse og ferieboliger i Region SyddanmarkAbritel Sommerhuse og ferieboliger i Region Syddanmark
HRS Sommerhuse og ferieboliger i Region SyddanmarkHRS Sommerhuse og ferieboliger i Region Syddanmark
500+ mere
  1. Feriebolig
  2. Danmark
  3. Region Syddanmark