Find Sommerhuse og ferieboliger ved Vestkysten

Højdepunkter ved Vestkysten

  • Nationalpark Vesterhavet
  • Pragtfulde strande
  • Tirpitz museum
  • Oplevelsescenter Naturkraft
  • Mennesket ved Havet

Det bedste Sommerhuse og ferieboliger ved Vestkysten

Gæsterne er enige: disse ophold er højt vurderet med hensyn til beliggenhed, renlighed og meget mere.
Ferieudlejning til 4 Personer i Hvide Sande, Vesterhavet
Ferieudlejning til 4 Personer i Hvide Sande, Vesterhavet, Billede 1
Ferieudlejning til 4 Personer i Hvide Sande, Vesterhavet, Billede 2
Ferieudlejning til 4 Personer i Hvide Sande, Vesterhavet, Billede 3
Ferieudlejning til 4 Personer i Hvide Sande, Vesterhavet, Billede 4
mere...
Hvide Sande, Vesterhavet
Ferieudlejning • 67 m² • 2 Soveværelser
4,5
(2 anmeldelser)
Et hyggeligt og velholdt feriehus med en dejlig beliggenhed kun 300 meter fra Vesterhavet! Stuen er komfortabelt og smagfuldt indrettet. Et rigtig hyggeligt hus i dejlige og rolige omgivelser. Dette område er meget populært hos alle der vil surfe (eller kitesurfe), dyrke lystfiskeri eller bare nyde den brede strand ud til det brusende Vesterhav, som forandrer farve med lysets skiften på himlen. Noget ganske særligt er den fascinerende solnedgang, som kan ses dag efter dag, for ikke to er ens. Her er rige muligheder for at købe fisk og skaldyr, hvis ikke lystfiskeren har held med sig.
fra 395 kr. / nat
Ferieudlejning til 4 Personer i Vesterhavet, Vestkysten
Ferieudlejning til 4 Personer i Vesterhavet, Vestkysten, Billede 1
Ferieudlejning til 4 Personer i Vesterhavet, Vestkysten, Billede 2
Ferieudlejning til 4 Personer i Vesterhavet, Vestkysten, Billede 3
Ferieudlejning til 4 Personer i Vesterhavet, Vestkysten, Billede 4
mere...
Vesterhavet, Vestkysten
Ferieudlejning • 76 m² • 2 Soveværelser
Ude på landet, omgivet af marker, ligger dette idylliske stråtækte bondehus. Huset har god plads til fire personer og er hyggeligt indrettet. Indretningen er ikke højglans og glamour, men en familiær og "rummende" atmosfære. Stuen og køkkenet ligger i forlængelse af hinanden, hvor I bl.a. har brændeovnen til de kølige aftener og direkte adgang til terrassen samt den næsten ugenerte have. Hertil kommer to soveværelser samt et badeværelse . Området har en varierende fauna og et rigt dyre- og fugleliv. Fra huset har I ca. 10 minutters kørsel til Søndervig, hvor der er masser af liv og aktivite...
fra 290 kr. / nat
Ferieudlejning til 4 Personer i Hvide Sande, Vesterhavet
Ferieudlejning til 4 Personer i Hvide Sande, Vesterhavet, Billede 1
Ferieudlejning til 4 Personer i Hvide Sande, Vesterhavet, Billede 2
Ferieudlejning til 4 Personer i Hvide Sande, Vesterhavet, Billede 3
Ferieudlejning til 4 Personer i Hvide Sande, Vesterhavet, Billede 4
mere...
Hvide Sande, Vesterhavet
Ferieudlejning • 40 m² • 2 Soveværelser
4,0
Et hyggeligt lille sommerhus beliggende i Bjerregård tæt på Vesterhavet. Hold en dejlig afslappet ferie ved havet, fjorden og Vestjyllands fantastiske natur. Huset er lyst indrettet med køkken og stue i et. Huset opvarmes med en energivenlig varmepumpe, og desuden er der en brændeovn til at skabe den helt rigtige sommerhusstemning. Fra stuen er der adgang til et soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med gulvvarme, toilet og bruser. I annekset, med indgang udefra, findes et rummeligt soveværelse med dobbeltseng. I området er der mange forskellige aktivitetsmuligheder, som vandsport på R...
fra 298 kr. / nat

Priser og tilgængelighed

Aktuelle priser på ferieboliger ved Vestkysten

1.053 kr.til 3 jun. - 10 jun.
1.344 kr. årligt gennemsnit
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.
mar.
apr.
maj
jun.
Tilgængelige lejemål per uge

Aktuelt ledige ferieboliger ved Vestkysten

10%til 3 jun. - 10 jun.
25% årligt gennemsnit
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.
mar.
apr.
maj
jun.
Procentdel af tilgængelige lejemål

Sommerhuse og ferieboliger ved Vestkysten

Skønne ferieboliger langs Vestkysten

Søger du efter den perfekte feriebolig til din ferie langs Vestkysten med udsigt til havet, midt i naturen eller i en af de små charmerende byer ud til havet? Så finder du, hvad du søger her. Langs Vestkysten ligger et bredt udvalg af både hyggelige sommerhuse i træ midt i naturen, moderne ejendomme med udsigt og lige ned til vandet og store sommerhuse med pool. Uanset om du ønsker at holde ferie i Blokhus i nord, Thorsminde ved Nissum fjord eller Fanø, så finder du den perfekte feriebolig til din næste ferie her. Hold ferie i naturen, lej en feriebolig ved Vestkysten

Ferieboliger og sommerhuse for enhver smag

Udvalg af ferieboliger langs Vestkysten er omfattende og meget varieret, så om du rejser på ferie sammen med en stor gruppe venner, familie med børn eller som par, så kan du helt sikkert finde en ideel feriebolig ved Vestkysten. Her er både lækre ejendomme med spa eller udsigt og charmerende typiske danske sommerhuse i træ. Mange af ferieboligerne har også både terrasse og grill, ideelt til at nyde de lange danske sommeraftener. Søger du efter topmoderne ferieboliger helt tæt på naturen med alle bekvemmeligheder, så finder du det også her. Hold din næste ferie ved Vestkysten og nyd stranden og den smukke natur i præcis de omgivelser du ønsker.

Ferie ved Vestkysten

Beliggenhed og orientering

En forskelligartet og lang kyst

Vestkysten strækker sig fra Skagen i nord til den den danske grænse i syd. Langs hele denne fascinerende og til tider utæmmede kyst ligger som perler på en snor den ene charmerende og indbydende by og strand efter den anden. Nordligste på denne kyst ligger fiskeribyen Skagen. Syd for ligger de hyggelige badebyer Lønstrup, Løkken og Blokhus, som gæstes især om sommeren af strandhungrende turister. På Jyllands ryg ligger det to vindomsuste byer Vorupør og Klitmøller omkranset af Nationalparken Thy. Ned langs Jyllands kyst ligger mindre byer som Thyborøn, Thorsminde ved Nissum Fjord, de to populære sommerhusområder Søndervig, og Hvide Sande samt byen Ringkøbing ved Ringkøbing fjord og lige syd for badebyen Henne Strand. Helt mod syd ligger Vejer Strand, Blåvand, Esbjerg, Ribe og de to øer, Rømø og Fanø. De forbindes til fastlandet med henholdsvis en dæmning og færge. Vestkystens byder på et overflødighedshorn af skønne oplevelser, uanset hvor man tager hen.

Hyggelige byer og rå natur Vestkysten

Langs Vestkysten ligger mange hyggelige småbyer med fremragende sandstrande og en hyggelig havn såsom Thorsminde, Thyborøn. Bork Havn og Nordby på Fanø. I byer med en havn, er den ofte et naturligt samlingspunkt for både lokale og turister. Kysten er også kendt for pragtfulde og ofte vilde naturområdet og høje ufremkommelige klitter. Lej en af vores skønne ferieboliger ved Vestkysten og nyd den vilde natur, de skønne strande og det hyggelige liv i byerne.

Aktiviteter for rejsende

Vestkysten for de strandglade

Vestkystens kyst har ufattelig mange pragtfulde strande, hvor hovedparten har hvidt fint sand og rent vand. Tag til Blokhus strand, som har en uendelig lang hvid sandstrande omgivet af smuk natur. Stranden er børnevenlig, og der må medbringes hund i snor. Har du lyst til at køre i bil på stranden, så er det tilladt her. Henne strand ligger tæt på sommerhusområdet med samme navn og stranden her er både lang og bred. I højsæsonen er der et livreddertårn, og der findes både parkeringspladser og offentlige toiletter tæt på. Er du til nøgenbadning, så tag til Sønderstrand på Rømø. På store del af strande er det tilladt at køre bil. Men gå en halv kilometer ned af stranden, så kommer det område, hvor naturisterne holder til og hvor bilkørsel ikke er tilladt.

Vestkysten for børnefamilier

Naturkraft ved Ringkøbing er et helt nyt oplevelsescenter og det eneste af sin art i verden. I en kombination med leg og oplevelser får de besøgende viden om naturens mange kræfter og evolution med alt fra Vesterhavets erosion og voldsomme bølger til naturens livsnødvendige mekanisme, fotosyntesen. Her er noget for alle aldre. Ved Vestkysten blæser det ofte, så hvorfor ikke benytte lejligheden til at flyve med drager? Tag til Blokhus Løkken Wind Festival i nord eller Fanø International Kite Fliers Meeting i syd og flyv med drager med andre børn og barnlige sjæle. Begge arrangementer afholdes i juni. Eller tag til Høje Knolde strand på Skallingen, hvor det altid er tilladt at flyve med drager på stranden.

Med en bredde på op til seks kilometer har Rømø den bredeste sandstrand i Europa.

Top 5 rejsetips ved Vestkysten

1. Oplev kunst i Esbjerg

Nord for Esbjerg står den gigantiske og imponerende skulptur af Svend Wiig Hansen kaldet Mennesket ved Havet. Den forestiller fire hvide mænd siddende på række med blikket vendt mod havet. Skulpturen er 9 meter høj og kan ses fra søsiden op til 10 kilometer væk. Tag madpakken med og oplev dette imponerende kunstværk på tæt hold.

2. Pluk østers i Nationalpark Vadehavet

Pluk østers eller muslinger i Vadehavet og tilbered dem selv i din lejebolig. Vadehavet er et skatkammer, hvis man ønsker at plukke østers, for det rummer tonsvis af stillehavsøsters. Når de store østersbanker fritlægges ved lavvande, er det nemt at plukke alle de østers, som man lyster. God appetit.

3. Klap solen ned

Aften efter aften året rundt frembringer naturen et maleriske skue, når solen går ned i Vesterhavet. Uanset hvor på Vestkysten, du vælger at holde ferie, er det muligt at nyde dette fantastiske syn, når himlen males i det smukkeste farver. Går en tur ned til havet uanset årstid og oplev dette farverige syn.

4. Besøg Tirpitz Museet

Tirpitz-bunkeren stammer fra 2. Verdenskrig, hvor den var en del af det storstilede forsvarssystem, Atlantvolden, som tyskerne ønskede at opføre langs Europas vestlige kyster. I dag er denne enorme bunker, med respekt for historien og den oprindelige bygning, blevet omdannet til et museum. Her har de besøgende mulighed for at komme helt tæt på denne enorme kanonbunker på tæt og sikker hold.

5. Hop på cyklen

Op langs Vestkysten findes der et væld af afmærkede cykelruter, hvor man kan komme helt ud i naturen. Cykel langs kysten og klitterne og få en fantastisk udsigt ud over Vesterhavet. Eller vælg en rute inden på den varme hede eller i en af naturparkerne eller plantagerne og kom tæt på dyr og fugle. Kæmp med vinden på vej ud og mærk den skubbe dig hjem igen - eller omvendt. Langs Vestkysten er mulighederne for en skøn cykeltur i den dansk natur hele optimale.

Holidu sammenligner hundredvis af hjemmesider for at finde den ideelle feriebolig for dig til den bedste pris.

Booking.com Sommerhuse og ferieboliger ved VestkystenBooking.com Sommerhuse og ferieboliger ved Vestkysten
Airbnb Sommerhuse og ferieboliger ved VestkystenAirbnb Sommerhuse og ferieboliger ved Vestkysten
Vrbo Sommerhuse og ferieboliger ved VestkystenVrbo Sommerhuse og ferieboliger ved Vestkysten
Bookiply Sommerhuse og ferieboliger ved VestkystenBookiply Sommerhuse og ferieboliger ved Vestkysten
FeWo-direkt Sommerhuse og ferieboliger ved VestkystenFeWo-direkt Sommerhuse og ferieboliger ved Vestkysten
Abritel Sommerhuse og ferieboliger ved VestkystenAbritel Sommerhuse og ferieboliger ved Vestkysten
HRS Sommerhuse og ferieboliger ved VestkystenHRS Sommerhuse og ferieboliger ved Vestkysten
500+ mere
  1. Feriebolig
  2. Danmark
  3. Vestkysten