Find Sommerhuse og ferieboliger i Blåvand

Højdepunkter i Blåvand

 • Skønne strande
 • Blåvand Zoo
 • Nationalpark Vesterhavet
 • Legoland
 • Tirpitz museum

Det bedste Sommerhuse og ferieboliger i Blåvand

Gæsterne er enige: disse ophold er højt vurderet med hensyn til beliggenhed, renlighed og meget mere.
mere...
Blåvand, Vesterhavet
Ferieudlejning • 202 m² • 5 Soveværelser
3,4
Skønt feriehus med privat indendørspool, beliggende på en stor klitgrund.Dette lyse og indbydende feriehus midt i klitterne tilbyder god plads til to familier eller mange venner. Det er perfekt til en afslappet og varieret ferie for både unge og ældre. I poolområdet kan I svømme baner og plaske rundt i den 18 m2 store pool og derefter slappe dejligt af i spabadet (til 4 personer) og saunaen. Om aftenen kan I flade ud i stuen foran den store brændeovn.Der er flere terrasser rundt om huset, hvilket gør det nemt at følge solen i løbet af dagen og finde et sted med læ for vinden. Herude kan I n...
fra 952 kr. / nat
mere...
Blåvand, Vesterhavet
Ferieudlejning • 106 m² • 4 Soveværelser
4,5
(4 anmeldelser)
Dejligt feriehus af træ med stor åben terrasse. Det ligger på en dejlig natur/skovgrund med god plads til udfoldelser i skønne omgivelser. Køkkenet er veludstyret og badeværelset er lyst og lækkert med klinker på gulvet samt en dejlig to personers spa. Den rummelige opholdsstue er hyggeligt indrettet med elegante møbler og fra stuen er der udgang til det store terrasseareal. Et kvalitetshus med god beliggenhed. Der er gåafstand til den skønne sandstrand og Vesterhavet, der fascinerer på alle årstider. Husets grund er et eldorado for børn, der elsker at være ude, da I her både finder et shel...
fra 506 kr. / nat
mere...
Blåvand, Vesterhavet
Ferieudlejning • 226 m² • 5 Soveværelser
4,0
(2 anmeldelser)
Dette flotte to-etagers murstenshus med stråtag ligger kun 300 m fra Vesterhavet med udsigt til Blåvand Fyr. Huset er velegnet til to familier. Det er praktisk indrettet og i det pæne køkken finder I alle tænkelige faciliteter. Der er tre flotte badeværelser, hvoraf det ene ligger på første sal og de to andre i stueetagen. Det ene af disse har adgang til saunaen og poolafdelingen. I huset er der installeret en energibesparende varmepumpe til opvarmning af swimmingpoolen og brugsvandet. Fra spisestuen er der direkte udgang til den skønne store og helt lukkede terrasse, der er omgivet af en m...
fra 1.026 kr. / nat

Priser og tilgængelighed

Priser på ferieboliger Blåvand

1.106 kr.til 3 dec. - 10 dec.
1.416 kr. årligt gennemsnit
dec.
jan.
feb.
mar.
apr.
maj
jun.
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
Tilgængelige lejemål per uge

Ferieudlejninger tilgængelighed Blåvand

41%til 3 dec. - 10 dec.
39% årligt gennemsnit
dec.
jan.
feb.
mar.
apr.
maj
jun.
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
Procentdel af tilgængelige lejemål

Ferieboliger og sommerhuse ved Blåvand

Pragtfulde sommerhuse i Blåvand tæt på strand og smuk natur.

Søger du efter den perfekte feriebolig tæt på strand og byliv, så er Blåvand et godt valg til din næste ferie. Mange af sommerhusene i Blåvand ligger smukt placeret i naturen og under 1 km fra stranden, og selvom Blåvand er et populært sommerhusområde med mange huse, så ligger husene ikke tæt, og der værnes om privatlivets fred.

Sommerhuse og ferieboliger for enhver smag

I Blåvand finder du et omfattende udvalg af både store moderne ferieboliger med jacuzzi, grill og terrasse og typiske danske sommerhuse i træ. Sommerhusene findes i mange størrelser, og det er muligt at medbring kæledyr i mange af boligerne. Da udvalget af sommerhuse er meget bredt i Blåvand, kan du helt sikkert finde en feriebolig her, som passer til dine behov, uanset om du rejser alene, sammen med en enkelt eller i en større gruppe.

Ferie ved Blåvand

Beliggenhed og orientering

Danmarks vestligste punkt

Blåvand ligger i den vestligste del af Jylland lige mellem Vesterhavet og Ho bugt. Syd for Blåvand ligger halvøen Skallingen med stier og marskland. Længere sydpå ligger Fanø, som man kan besøge ved at tage færgen fra Esbjerg, som ligger 36 km fra Blåvand. Mod nord helt ude ved kysten ligger Vejer Strand.

Hygge, hav og strand ved Blåvand

Blåvand er et populært sommerhusområde ved Vesterhavet. Her er du helt tæt på naturen med både strand og naturparker tæt på. Stranden kan deles op i to, hvor den nordlige er præget af vild natur og store bølger, mens den sydlige er helt anderledes. Her hersker mere ro, stranden er børnevenlig og helt ideel til leg i vandkanten og sandslotte. Her ligger Vesterhavets eneste badebro, til gavn for kørestolsbrugere, vinterbadere og andre, som ønsker nem adgang til havet.

Aktiviteter for rejsende

Blåvand for de aktive

Blåvand er et mekka for dem, som holder af aktiviteter i vand og på land. Her ved Blåvand Strand giver havet og vinden gode forhold til både havkajak, surfing og kitesurfing. Vil du hellere beholde fødderne på landjorden, så besøg Skallingen, som er en del af Nationalpark Vesterhavet. På halvøen er der ikke afmærkede vandreruter, men det bør ikke afskrække, for området er både smukt og sikkert. Gå halvøen rundt, det er en tur på 7 km, hvor du kan være heldig at møde solbadende sæler og mange fugle, mens du nyder udsigten til både Fanø, Esbjerg og det pragtfulde Vesterhav.

Blåvand for børnefamilier

Besøg Blåvand zoo. Her kan man, som det eneste sted i Danmark, opleve røde kæmpe kænguruer og hvide løver. Haven er meget børnevenlig og indrettet, så børn kan opleve dyr tæt på og klappe bondegårdsdyr. Det er også muligt at klappe en slange, ride på en pony og være med til fodring af de større dyr, hvilket ikke inkluderer fordringen af løverne. Det er dog muligt at se disse store dyr blive fodret to gange om ugen. Har man lyst til en aktivitet lidt længere væk, så er Legoland i Billund altid et hit hos børn og barnlige sjæle.

Vest for Blåvand står Blåvandshuk fyr på Danmarks vestligste punkt. Det 39 meter høje fyr er fra 1900, har 170 trin og fra toppen er der en fantastisk udsigt.

Top 5 rejsetips i Blåvand

1. Besøg Tirpitz museum

Dette museum bør opleves, når man besøger Blåvand. Her får gæsten mulighed for at komme ind i en af de største efterladte bunkere fra 2. Verdenskrig. Museet er designet af den prisvindende danske arkitekt Bjarke Ingels.

2. Gå på jagt efter rav

Efter en dag med vind og store bølger er forholdene optimale til at gå på jagt efter havets gyldne klumper. De bedste chancer for succes er ved at lede i det våde tang, ikke i sandet.

3.Tag på vandretur i Oksbøl Kronvildtreservat

I dette naturskønne område lever en af landets tætteste bestande af kronvildt, hele 1200 individer, hvilket gør området til et af de bedste steder at opleve disse imponerende dyr. Gå på egen hånd eller tag med en guidet tur.

4.Oplev kunst på stranden.

Tag til Blåvand Strand og oplev den britiske kunstner Bill Woodrows fredsskulpturer, hvor han har omdannet nogle af de gamle bunkere til skulpturer ved at tilsætte opfindsomhed og lidt ekstra dele. Nyd disse kunstværker fra stranden eller oppe fra klitterne.

5. Spil fodboldgolf med familien.

I stedet for golfbolde bruges fodbolde, og køllerne er skiftet ud med ben, men ellers er princippet det samme. Få bolden i hullerne med mindst antal forsøg. Hullerne er naturligvis også gjort lidt større end ellers. En sjov og anderledes aktivitet for hele familien.

Holidu sammenligner hundredvis af hjemmesider for at finde den ideelle feriebolig for dig til den bedste pris.

Booking.com Sommerhuse og ferieboliger i BlåvandBooking.com Sommerhuse og ferieboliger i Blåvand
Airbnb Sommerhuse og ferieboliger i BlåvandAirbnb Sommerhuse og ferieboliger i Blåvand
Vrbo Sommerhuse og ferieboliger i BlåvandVrbo Sommerhuse og ferieboliger i Blåvand
Bookiply Sommerhuse og ferieboliger i BlåvandBookiply Sommerhuse og ferieboliger i Blåvand
FeWo-direkt Sommerhuse og ferieboliger i BlåvandFeWo-direkt Sommerhuse og ferieboliger i Blåvand
Abritel Sommerhuse og ferieboliger i BlåvandAbritel Sommerhuse og ferieboliger i Blåvand
HRS Sommerhuse og ferieboliger i BlåvandHRS Sommerhuse og ferieboliger i Blåvand
500+ mere
 1. Feriebolig
 2. Danmark
 3. Region Syddanmark
 4. Vestkysten
 5. Vesterhavet
 6. Blåvand