Ferieboliger og sommerhuse ved Blåvand

Ferieboliger og sommerhuse ved Blåvand

Begynd at søge 894 boliger i Blåvand nu!

Find Sommerhuse og ferieboliger i Blåvand

Højdepunkter i Blåvand

  • Skønne strande
  • Blåvand Zoo
  • Nationalpark Vesterhavet
  • Legoland
  • Tirpitz museum

Det bedste Sommerhuse og ferieboliger i Blåvand

Gæsterne er enige: disse ophold er højt vurderet med hensyn til beliggenhed, renlighed og meget mere.
Ferieudlejning til 6 Personer i Blåvand, Vesterhavet
Ferieudlejning til 6 Personer i Blåvand, Vesterhavet, Billede 1
Ferieudlejning til 6 Personer i Blåvand, Vesterhavet, Billede 2
Ferieudlejning til 6 Personer i Blåvand, Vesterhavet, Billede 3
Ferieudlejning til 6 Personer i Blåvand, Vesterhavet, Billede 4
mere...
Blåvand, Vesterhavet
Ferieudlejning • 75 m² • 3 Soveværelser
4,0
(2 anmeldelser)
Ved Danmarks vestligste punkt finder I et af de allermest attraktive ferieområder med fokus på familien. Blåvand er byen med et utal af shoppingmuligheder og masser af gode familiespisesteder uanset om det er en hurtig pizza eller det ypperste indenfor gastronomien, I søger. Blåvand er kendt for at have nogle af Danmarks bedste badestrande. Havet syd for Blåvand Fyr er lidt roligere end nord for, da området ligger lidt i læ. I Blåvands omegn findes også nogle af Danmarks fineste golfbaner, der alle byder på spænding og udfordring for såvel begyndere som øvede.
fra 366 kr. / nat
Ferieudlejning til 6 Personer i Blåvand, Vesterhavet
Ferieudlejning til 6 Personer i Blåvand, Vesterhavet, Billede 1
Ferieudlejning til 6 Personer i Blåvand, Vesterhavet, Billede 2
Ferieudlejning til 6 Personer i Blåvand, Vesterhavet, Billede 3
Ferieudlejning til 6 Personer i Blåvand, Vesterhavet, Billede 4
mere...
Blåvand, Vesterhavet
Ferieudlejning • 82 m² • 3 Soveværelser
10,0
Hyggeligt, klassisk feriehus med en perfekt beliggenhed i Blåvand, hvor der hverken er langt til den flotte badestrand, eller de mange butikker og restauranter - alt er indenfor gåafstand, så bilen også kan holde ferie. Huset er lyst og venligt indrettet, og de store vinduespartier mod syd giver masser af lys til husets stue og køkken/alrum. De dejlige terrasser er delvis overdækkede og lukkede. Grunden er en naturgrund, hvor børnene kan lege og spille bold. Uanset årstid er den lækre strand perfekt til gåture, om efteråret er det skønt at slutte dagen af med en afslappende tur i saunaen.
fra 552 kr. / nat
Ferieudlejning til 6 Personer i Blåvand, Vesterhavet
Ferieudlejning til 6 Personer i Blåvand, Vesterhavet, Billede 1
Ferieudlejning til 6 Personer i Blåvand, Vesterhavet, Billede 2
Ferieudlejning til 6 Personer i Blåvand, Vesterhavet, Billede 3
Ferieudlejning til 6 Personer i Blåvand, Vesterhavet, Billede 4
mere...
Blåvand, Vesterhavet
Ferieudlejning • 72 m² • 3 Soveværelser
7,0
(2 anmeldelser)
Stråtækt stenhus på let kuperet klitgrund. Her er man midt i naturen. Klitter og flot lyngbeplantning omkranser huset, og der er rig mulighed for at boltre sig på grunden og i naturen omkring huset. Der er flere afmærkede stier, så på med vandrestøvlerne og kom ud og oplev naturen. Der er flere spændende butikker i Blåvand. Blåvand har flere spisesteder, hvor det er muligt at hvile benene på shoppingturen eller nyde en dejlig aften med spisning ude.
fra 500 kr. / nat

Priser og tilgængelighed

Aktuelle priser på ferieboliger Blåvand

1.608 kr.til 16 dec. - 23 dec.
1.749 kr. årligt gennemsnit
jan.
feb.
mar.
apr.
maj
jun.
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
Tilgængelige lejemål per uge

Aktuelt ledige ferieboliger Blåvand

30%til 16 dec. - 23 dec.
36% årligt gennemsnit
jan.
feb.
mar.
apr.
maj
jun.
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
Procentdel af tilgængelige lejemål

Ferieboliger og sommerhuse ved Blåvand

Pragtfulde sommerhuse i Blåvand tæt på strand og smuk natur.

Søger du efter den perfekte feriebolig tæt på strand og byliv, så er Blåvand et godt valg til din næste ferie. Mange af sommerhusene i Blåvand ligger smukt placeret i naturen og under 1 km fra stranden, og selvom Blåvand er et populært sommerhusområde med mange huse, så ligger husene ikke tæt, og der værnes om privatlivets fred.

Sommerhuse og ferieboliger for enhver smag

I Blåvand finder du et omfattende udvalg af både store moderne ferieboliger med jacuzzi, grill og terrasse og typiske danske sommerhuse i træ. Sommerhusene findes i mange størrelser, og det er muligt at medbring kæledyr i mange af boligerne. Da udvalget af sommerhuse er meget bredt i Blåvand, kan du helt sikkert finde en feriebolig her, som passer til dine behov, uanset om du rejser alene, sammen med en enkelt eller i en større gruppe.

Ferie ved Blåvand

Beliggenhed og orientering

Danmarks vestligste punkt

Blåvand ligger i den vestligste del af Jylland lige mellem Vesterhavet og Ho bugt. Syd for Blåvand ligger halvøen Skallingen med stier og marskland. Længere sydpå ligger Fanø, som man kan besøge ved at tage færgen fra Esbjerg, som ligger 36 km fra Blåvand. Mod nord helt ude ved kysten ligger Vejer Strand.

Hygge, hav og strand ved Blåvand

Blåvand er et populært sommerhusområde ved Vesterhavet. Her er du helt tæt på naturen med både strand og naturparker tæt på. Stranden kan deles op i to, hvor den nordlige er præget af vild natur og store bølger, mens den sydlige er helt anderledes. Her hersker mere ro, stranden er børnevenlig og helt ideel til leg i vandkanten og sandslotte. Her ligger Vesterhavets eneste badebro, til gavn for kørestolsbrugere, vinterbadere og andre, som ønsker nem adgang til havet.

Aktiviteter for rejsende

Blåvand for de aktive

Blåvand er et mekka for dem, som holder af aktiviteter i vand og på land. Her ved Blåvand Strand giver havet og vinden gode forhold til både havkajak, surfing og kitesurfing. Vil du hellere beholde fødderne på landjorden, så besøg Skallingen, som er en del af Nationalpark Vesterhavet. På halvøen er der ikke afmærkede vandreruter, men det bør ikke afskrække, for området er både smukt og sikkert. Gå halvøen rundt, det er en tur på 7 km, hvor du kan være heldig at møde solbadende sæler og mange fugle, mens du nyder udsigten til både Fanø, Esbjerg og det pragtfulde Vesterhav.

Blåvand for børnefamilier

Besøg Blåvand zoo. Her kan man, som det eneste sted i Danmark, opleve røde kæmpe kænguruer og hvide løver. Haven er meget børnevenlig og indrettet, så børn kan opleve dyr tæt på og klappe bondegårdsdyr. Det er også muligt at klappe en slange, ride på en pony og være med til fodring af de større dyr, hvilket ikke inkluderer fordringen af løverne. Det er dog muligt at se disse store dyr blive fodret to gange om ugen. Har man lyst til en aktivitet lidt længere væk, så er Legoland i Billund altid et hit hos børn og barnlige sjæle.

Vest for Blåvand står Blåvandshuk fyr på Danmarks vestligste punkt. Det 39 meter høje fyr er fra 1900, har 170 trin og fra toppen er der en fantastisk udsigt.

Top 5 rejsetips i Blåvand

1. Besøg Tirpitz museum

Dette museum bør opleves, når man besøger Blåvand. Her får gæsten mulighed for at komme ind i en af de største efterladte bunkere fra 2. Verdenskrig. Museet er designet af den prisvindende danske arkitekt Bjarke Ingels.

2. Gå på jagt efter rav

Efter en dag med vind og store bølger er forholdene optimale til at gå på jagt efter havets gyldne klumper. De bedste chancer for succes er ved at lede i det våde tang, ikke i sandet.

3.Tag på vandretur i Oksbøl Kronvildtreservat

I dette naturskønne område lever en af landets tætteste bestande af kronvildt, hele 1200 individer, hvilket gør området til et af de bedste steder at opleve disse imponerende dyr. Gå på egen hånd eller tag med en guidet tur.

4.Oplev kunst på stranden.

Tag til Blåvand Strand og oplev den britiske kunstner Bill Woodrows fredsskulpturer, hvor han har omdannet nogle af de gamle bunkere til skulpturer ved at tilsætte opfindsomhed og lidt ekstra dele. Nyd disse kunstværker fra stranden eller oppe fra klitterne.

5. Spil fodboldgolf med familien.

I stedet for golfbolde bruges fodbolde, og køllerne er skiftet ud med ben, men ellers er princippet det samme. Få bolden i hullerne med mindst antal forsøg. Hullerne er naturligvis også gjort lidt større end ellers. En sjov og anderledes aktivitet for hele familien.

Holidu sammenligner hundredvis af hjemmesider for at finde den ideelle feriebolig for dig til den bedste pris.

Booking.com Sommerhuse og ferieboliger i BlåvandBooking.com Sommerhuse og ferieboliger i Blåvand
Airbnb Sommerhuse og ferieboliger i BlåvandAirbnb Sommerhuse og ferieboliger i Blåvand
Vrbo Sommerhuse og ferieboliger i BlåvandVrbo Sommerhuse og ferieboliger i Blåvand
Bookiply Sommerhuse og ferieboliger i BlåvandBookiply Sommerhuse og ferieboliger i Blåvand
FeWo-direkt Sommerhuse og ferieboliger i BlåvandFeWo-direkt Sommerhuse og ferieboliger i Blåvand
Abritel Sommerhuse og ferieboliger i BlåvandAbritel Sommerhuse og ferieboliger i Blåvand
HRS Sommerhuse og ferieboliger i BlåvandHRS Sommerhuse og ferieboliger i Blåvand
500+ mere