Sommerhuse og ferieboliger i Vesterhavet

Sommerhuse og ferieboliger i Vesterhavet

Begynd at søge 10.071 boliger i Vesterhavet nu!

Find Sommerhuse og ferieboliger i Vesterhavet

Det bedste Sommerhuse og ferieboliger i Vesterhavet

Gæsterne er enige: disse ophold er højt vurderet med hensyn til beliggenhed, renlighed og meget mere.
Ferieudlejning til 4 Personer i Løkken, Vesterhavet
Ferieudlejning til 4 Personer i Løkken, Vesterhavet, Billede 1
Ferieudlejning til 4 Personer i Løkken, Vesterhavet, Billede 2
Ferieudlejning til 4 Personer i Løkken, Vesterhavet, Billede 3
Ferieudlejning til 4 Personer i Løkken, Vesterhavet, Billede 4
mere...
Løkken, Vesterhavet
Ferieudlejning • 59 m² • 1 Soveværelse
Ældre sommerhus fra 1970 med åbent køkken i forbindelse med stuen. Soveværelse og badeværelse er i hovedhuset. Værelset i annekset er forbundet med lukket terrasse. Dette hus er placeret midt i klitterne og kun 50 meter fra toppen af klitten med udsigt over det fantastiske Vesterhav og den dejlige strand. Fra toppen af grunden kan solnedgangene nydes ligesom der er udsigt over hele området, blandt andet også Rubjerg Knude fyr. Huset ligger i det lille hyggelige fiskerleje Nr. Lyngby ca. 5 km nord for Løkken.
fra 507 kr. / nat
Ferieudlejning til 4 Personer i Ulfborg, Vesterhavet
Ferieudlejning til 4 Personer i Ulfborg, Vesterhavet, Billede 1
Ferieudlejning til 4 Personer i Ulfborg, Vesterhavet, Billede 2
Ferieudlejning til 4 Personer i Ulfborg, Vesterhavet, Billede 3
Ferieudlejning til 4 Personer i Ulfborg, Vesterhavet, Billede 4
mere...
Ulfborg, Vesterhavet
Ferieudlejning • 68 m² • 2 Soveværelser
6,5
(4 anmeldelser)
Sommerhus beliggende på lukket, ugenert naturgrund i roligt sommerhusområde, tæt på både Vesterhavet og i gåafstand til Nissum Fjord. Sommerhuset er ældre hyggeligt indrettet med personligt præg. Der er 2 soverum med dobbeltsenge. Stue med brændeovn, tv med parabol, dvd-og Blu-ray afspiller. Til huset hører også udestue/vinterhave. Ideelt til familien, der sætter pris på fred og ro og enestående naturoplevelser.
fra 149 kr. / nat
Ferieudlejning til 4 Personer i Rømø Havneby, Rømø
Ferieudlejning til 4 Personer i Rømø Havneby, Rømø, Billede 1
Ferieudlejning til 4 Personer i Rømø Havneby, Rømø, Billede 2
Ferieudlejning til 4 Personer i Rømø Havneby, Rømø, Billede 3
Ferieudlejning til 4 Personer i Rømø Havneby, Rømø, Billede 4
mere...
Rømø Havneby, Rømø
Ferieudlejning • 62 m² • 2 Soveværelser
9,2
(40 anmeldelser)
Moderniseret sommerhus med en utrolig beliggenhed. Fra opholdsstuens panoramavinduer og fra terrassen foran huset er der uhindret udsigt over Vadehavet. Huset er indrettet med køkken i åben forbindelse med spiseplads og opholdsstue, soveværelse med dobbeltseng, værelse med køjeseng og et moderniseret badeværelse med gulvvarme. Der er kombineret vaskemaskine/tørretumbler, og brændeovnen giver hygge og varme. Huset forener den oprindelige sommerhuscharme med en beliggenhed, der er svær at finde magen til. Rømø er et fantastisk naturområde beliggende 10 km ude i havet som en del af nationalpar...
fra 440 kr. / nat

Priser og tilgængelighed

Aktuelle priser på ferieboliger Vesterhavet

1.526 kr.til 29 jun. - 6 jul.
1.368 kr. årligt gennemsnit
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.
mar.
apr.
maj
jun.
Tilgængelige lejemål per uge

Aktuelt ledige ferieboliger Vesterhavet

26%til 29 jun. - 6 jul.
34% årligt gennemsnit
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.
mar.
apr.
maj
jun.
Procentdel af tilgængelige lejemål

Højdepunkter i Vesterhavet

  • Naturpark Vesterhavet
  • Pragtfulde strande
  • Tirpitz museum
  • Masser af naturoplevelser
  • Charmerende byer

Ferieboliger og sommerhuse ved Vesterhavet

Lækre ferieboliger ved Vesterhavets kyst med midt i naturen og med fantastisk udsigt.

Søger du efter den ideelle feriebolig tæt på Vesterhavet, midt i naturen eller i en af de små byer ved Vesterhavet? Her finder du et stort udvalg af både moderne ejendomme lige ned til vandet, hyggelige sommerhuse i træ midt i naturen og store sommerhuse med spa eller pool. Uanset om du ønsker at holde ferie i Blåvand i syd, Klegod mellem havet og Ringkøbing fjord eller Løkken i nord, så finder du den perfekte feriebolig til dig her. Kom tæt på naturen med en ferie ved Vesterhavet

Sommerhuse og ferieboliger for enhver smag

Områderne ved Vesterhavet byder på et omfattende og meget varieret udvalg af ferieboliger, så om du rejser med børn, en stor gruppe venner eller som par, så kan du helt sikkert finde en ideel feriebolig ved Vesterhavet. Her er både charmerende typiske danske sommerhuse i træ og lækre ejendomme med spa eller udsigt. Søger du efter topmoderne ferieboliger helt tæt på naturen med alle bekvemmeligheder, så finder du det også her. Hold ferie ved Vesterhavet og nyd den pragtfulde vilde natur i præcis de omgivelser du ønsker.

Ferie ved Vesterhavet

Beliggenhed og orientering

Danmarks længste kyst

Vesterhavet strækker sig fra den danske grænse i syd, op langs hele kysten og op til toppen af Jylland. Langs hele denne smukke og ofte vilde kyst ligger den ene hyggelige og spændende by og område efter den anden. Mod syd i den danske del af Vadehavet ligger den lille ø, Rømø, som forbindes til fastlandet med en dæmning. Længere oppe ad kysten ligger de charmerende byer Hvide Sande og Søndervig smukt placeret mellem havet og Ringkøbing fjord. På Jyllands ryg ligger Nationalparken Thy, som omkranser de to småbyer Vorupør og Klitmøller. Mod toppen af Jylland ligger de kendte strandbyer Blokhus, Løkken og Lønstrup, som alle tiltrækker mange gæster særligt om sommeren. På Jyllands top med strande både til Vesterhavet og Kattegat ligger byen Skagen. Vesterhavets kyst byder på et væld af spændende muligheder uanset om man tager sydpå, nordpå eller ret vestpå.

Hav, natur og hygge ved Vesterhavet

Vesterhavets lange kyst har et væld af charmerende småbyer med indbydende strande og hyggelige lystbådehavn såsom Hvide Sande, Torsminde og Nordby på Fanø, hvor havnen ofte er et naturligt samlingspunkt for både lokale og turister. Kysten er også kendt for sine skønne naturområdet og pragtfulde klitter ned til Vesterhavet. Lej en af vores spændende ferieboliger ved Vesterhavet og vær nyd den vilde natur, de skønne strande og det hyggelige liv i.

Aktiviteter for rejsende

Vesterhavet er for de strandglade

Vesterhavets kyst har et væld af helt fantastiske strande, hvor langt de fleste har blødt hvidt sand og rent vand. Tag til Blåvand strand som har uendelige lange hvide sandstrande omgivet af smuk natur. Stranden er børnevenlig, og der må ikke køre biler på den. Den smukke lange sandstrand Henne strand ligger tæt på sommerhusområdet med samme navn og gør det nemt at komme på strande. I højsæsonen er der et livreddertårn og tæt på findes der både offentlige toiletter og parkeringspladser. Rundt om stranden ligger smuk natur som består af både hede, skov og klitter. Er du til nøgenbadning, så tag til Houstrup strand. Denne smukke strand med høje klitter, som giver god læ, er nemlig en fribadestrand, hvor det er tilladt at bade nøgen på en del af stranden.

Vesterhavet for børnefamilier

Besøg Ringkøbing-Skjern museum og deltag i deres omfattende aktivitesprogram for børn med gådejagter, rappelling og historier fra området. Ved Vesterhavet blæser det ofte, så hvorfor ikke benytte lejligheden til at flyve med drager? På Høje Knolde strand på Skallingen er det tilladt at flyve med drager på strande og kommer du ved ebbe, så er forholdene helt perfekte.

Klitmøllers nordlige beliggenhed ved Vesterhavet tiltrækker hvert år mange surfere, som nyder de enorme bølger. Grundet det køligere klima end sin navnesøster, har området fået kælenavnet “Cold Hawaii”.

Top 5 rejsetips ved Vesterhavet

1. Saml rav på stranden

Efter en dag med vind og store bølger ved Vesterhavet er strandene langs Vesterhavet ravsamlernes Klondyke. For bølgerne har hvirvlet havbunden op og bragt de små gyldne klumper ind på stranden. Så det er bare om at komme ned på strande som de første og gå på jagt.

2. Oplev Naturpark Vadehavet

Pluk østers eller muslinger i Vadehavet og tilbered dem selv i din lejebolig. Eller mød en hvilende sæl, mens du går på havbunden og ser bunden forsvinde bag dig, mens du nærmer dig kysten og fastlandet. En sælsom og vidunderlige oplevelse i denne helt specelle park.

3. Besøg Danmarks nordligste punkt

Tag til Skagen og gå en tur langs Sønderstrand og nyd lyset over Skagen. Oplev Skagensmalernes smukke værker på museet og besøg deres tidligere hjem. Eller går en tur ud på Grenen og mærk de to have, Nordsøen og Kattegat, slå sammen om dine fødder.

4.Besøg Tirpitz-bunkeren ved Blåvand.

Den stammer fra 2. Verdenskrig, hvor den var en del af et storstilet tysk projekt til forsvar af indsejlingen til Esbjerg. I dag er den et vidnesbyrd om 2. Verdenskrig, hvor du har mulighed for at komme ind i denne enorm kanonbunker og udforske den på tæt og sikkert hold. Der ligger mange bunkere langs Vesterhavets kyst, men denne er den største og sikreste at udforske.

5. Klap solen ned.

Hver aften tryller moder natur de smukkeste farver frem, når solen går ned i Vesterhavet. Nyd dette fantastiske syn, når du besøger Vesterhavet både sommer og vinter.

Feriedestinationer i Vesterhavet

Holidu sammenligner hundredvis af hjemmesider for at finde den ideelle feriebolig for dig til den bedste pris.

500+ mere