Sommerhuse og ferieboliger i Nordjylland

Sommerhuse og ferieboliger i Nordjylland

Begynd at søge 6.258 boliger i Nordjylland nu!

Find Sommerhuse og ferieboliger i Nordjylland

Det bedste Sommerhuse og ferieboliger i Nordjylland

Gæsterne er enige: disse ophold er højt vurderet med hensyn til beliggenhed, renlighed og meget mere.
Ferieudlejning til 4 Personer i Lild Strand, Nordwestjütland
Ferieudlejning til 4 Personer i Lild Strand, Nordwestjütland, Billede 1
Ferieudlejning til 4 Personer i Lild Strand, Nordwestjütland, Billede 2
Ferieudlejning til 4 Personer i Lild Strand, Nordwestjütland, Billede 3
Ferieudlejning til 4 Personer i Lild Strand, Nordwestjütland, Billede 4
mere...
Lild Strand, Nordwestjütland
Ferieudlejning • 70 m² • 2 Soveværelser
7,0
(2 anmeldelser)
Jammerbugtens storslåede og bakkede natur indbyder til lange vandreture, krydret med fantastiske udsigter fra de høje bakketoppe. De stærke naturkræfter, der har formet Jammerbugten, har skabt klinter og klitter, der danner rammen om 54 km uspoleret strand. Derfor er der bestemt dømt badeliv langs den dejlige sandstrand mellem Bulbjerg og Blokhus. Tag badehåndklædet og solcreme under armen og find en solbeskinnet plads på stranden. Bliver det for varmt kan I roligt kaste sig i bølgerne for vandkvaliteten er i top.
fra 344 kr. / nat
Ferieudlejning til 2 Personer i Skagen, Nordøstjylland
Ferieudlejning til 2 Personer i Skagen, Nordøstjylland, Billede 1
Ferieudlejning til 2 Personer i Skagen, Nordøstjylland, Billede 2
Ferieudlejning til 2 Personer i Skagen, Nordøstjylland, Billede 3
Ferieudlejning til 2 Personer i Skagen, Nordøstjylland, Billede 4
mere...
Skagen, Nordøstjylland
Ferieudlejning • 52 m² • 1 Soveværelse
I Skagen By, i gåafstand til centrum, ligger dette velindrettede enderækkehus. Ferieboligen fremstår med flotte, rengøringsvenlige og lyse træ- og klinkegulve. Stuen er flot udstyret med moderne møbler, 55 tommers Smart-TV, ligesom køkkenet er udstyret med køkkengrej i god kvalitet. Fra stuen er der udgang til en lille, ugeneret og indhegnet have med en stor træterrasse, hvor I kan nyde solen det meste af dagen. Fra haven er der desuden adgang til et fælles græsareal, hvor børn kan lege og spille bold. En gedigen feriebolig i en rolig del af Skagen By. Bemærk venligst: Adgang til fælles vas...
fra 329 kr. / nat
Ferieudlejning til 4 Personer i Lyngså, Nordøstjylland
Ferieudlejning til 4 Personer i Lyngså, Nordøstjylland, Billede 1
Ferieudlejning til 4 Personer i Lyngså, Nordøstjylland, Billede 2
Ferieudlejning til 4 Personer i Lyngså, Nordøstjylland, Billede 3
Ferieudlejning til 4 Personer i Lyngså, Nordøstjylland, Billede 4
mere...
Lyngså, Nordøstjylland
Ferieudlejning • 47 m² • 2 Soveværelser
10,0
(2 anmeldelser)
Se frem til et skønt ophold i dette fine hus med direkte adgang til yderste klitrække og den flotte strand ved Lyngså. Huset er lyst og indbydende og har skønne store terrasser. Indretningen er både varm og indbydende med masser af træ og behagelige farveskalaer, der skaber en virkelig rar atmosfære, som man ikke kan undgå at slappe af i. Lad den stå på klassisk feriehygge med god mad, fornøjelige brætspil og hyggelige filmaftener, inden I går til køjs i den dejlige ro.Udendørs kan I nyde feriestemningen på terrassen med en kold forfriskning eller en god bog i hånden, inden I går til strand...
fra 426 kr. / nat

Priser og tilgængelighed

Aktuelle priser på ferieboliger Nordjylland

1.153 kr.til 1 jun. - 8 jun.
1.373 kr. årligt gennemsnit
jun.
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.
mar.
apr.
maj
Tilgængelige lejemål per uge

Aktuelt ledige ferieboliger Nordjylland

30%til 1 jun. - 8 jun.
38% årligt gennemsnit
jun.
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.
mar.
apr.
maj
Procentdel af tilgængelige lejemål

Højdepunkter i Nordjylland

  • Grenen og Skagen
  • Pragtfulde sandstrande
  • Aalborg Zoo
  • Skønne naturoplevelser
  • Nordsøen Oceanarium

Ferieboliger og sommerhuse i Nordjylland

Skønne feriebolig overalt i Nordjylland

Det er muligt at finde en feriebolig overalt i Nordjylland, og du finder Holidus ferieboliger og sommerhuse spredt over hele regionen på attraktive beliggenheder. De fleste ligger i de typiske sommerhusområder enten langs vestkysten, så som i Blokhus, Løkken og Lønstrup, mens andre ligger på østkysten i områder som Sæby, Frederikshavn, Aabæk og Hals. Du kan også vælge et hyggeligt sommerhus i Skagen på Jyllands nordspids eller en feriebolig i en ejendom i områdets største by lige i centrum af byen. Mulighederne er mange og meget forskellige i Nordjylland, her er noget for enhver smag.

Ferieboliger for enhver i Nordjylland

I Nordjylland ligger mange af ferieboligerne i hyggelige sommerhusområder som Blokhus, Sæby, Thisted, Vorupør, Løkke, Skagen og Lønstrup. I disse områder ligger mange af sommerhusene under 1 km fra havet, og udvalget spænder fra typiske danske sommerhuse i træ til store moderne boliger med alle faciliteter, hvor mange har terrasser, hvor man kan nyde den danske sommer. I områdets største by, Aalborg, er udvalget af ferieboliger en blanding af sommerhuse og boliger i byejendomme tæt ved byens centrum. På toppen i Skagen blander de gule skagensvillaer sig med det øvrige mix af sommerhuse. Sommerhusene i Nordjylland findes i mange forskellige størrelser og typer, hvor nogle er meget rummelige og velegnede til grupper af venner eller familier, mens andre er mindre og mere praktiske for 2 til 4 personer.

Ferie i Danmark

Beliggenhed og orientering

Nordeuropas top

Nordjylland omfatter den nordligste del af Jylland og øen Læsø, som er beliggende i Kattegat. Den østlige del af regionen sig fra Mariager i syd til Skagen i Nord, mens den vestlige del afgrænses mod syd af Limfjorden og alle dens øer. Nordjyllands vestligste del ligger ud til Vesterhavet, mens den østlige del ligger ud til Kattegat. Mod nord slår Skagerraks bølger mod den nordjyske kyst. Nordjylland er en naturperle med imponerende hedeområdet, søer, øer, skove, klitter og masser af fantastiske strande, så der er gode muligheder for både vandreture, badning og sportslige aktiviteter i Nordjylland.

Charmerende steder i Nordjylland

Et af de mest populære steder i Nordjylland er Skagen. På grund af havene omkring byen er lyset her er så specielt, at byen har tiltrukket både kunstnere og sommergæster i årevis. Øen Mors er et dejligt og roligt sted, der er kendt for sin farverige og vidunderlige blomsterpark, Jesperhus Blomsterpark. Løkken er charmerende og et dejligt sted til oplevelser ved stranden, mens Sæby er et hyggeligt sted ved Kattegats kyst. Eller tag til det maleriske fiskerleje Øster Hurup og nyd roen.

Aktiviteter for rejsende

Nordjylland for familier

Nordjylland er et skønt rejsemål for familier. Her er masser af åben himmel, kilometerlange sandstrande og mange forskellige spændende steder at besøge. Besøg Ørnereservatet i Bindslev, hvor du kan opleve shows med både ørne og andre spændende rovfugle. Eller tag en dag i forlystelsesparken Fårup Sommerland, som byder på rutsjebaner og vandrutsjebaner for hele familien. Holder man af naturen, så er der masser af hede, og skal turen krydres med Geocaching i naturen, hvor man via mobilen eller en GPS-modtager sendes rundt på en spændende tur i Nordjylland natur for at finde gemte skatte. Vil man lidt tilbage i tiden, kan man vælge at besøge Danmarks største vikingeborg Aggersborg ved Limfjorden.

Nordjylland for naturelskere

Nordjylland har meget mere at byde på af smuk natur udover de store lange indbydende strande, hvor man kan gå kilometer efter kilometer med havet på den ene side og et råt klitlandskab på den anden siden. Nordjylland har også imponerende skove som Rold skov med dens særlige Troldeskov, som hedder således, da området er fuldt af gamle forvredne og knudrede træer, som minder om noget fra et eventyr. Ved Bulbjerg ca. 10 km øst for Hanstholm ligger, ifølge digteren Steen Steensen Blicher “Jyllands eneste klippe”, nemlig den 47 meter høje kalkstensklippe, som er et populært sted for mange fuglearter at yngle. I klart vejr kan man se helt til Rubjerg Knude og Hanstholm.

Råbjerg Mile ved Bunken Klitplantage er Danmarks største vandreklit. Den er 20 meter høj og dækker et areal på ca 1km². Hvert år flytter den sig cirka 15 meter mod øst.

Top 5 rejsetips i Nordjylland

1. Oplev Nordsøen tæt på

Nordeuropas største akvarium, Nordsøen Oceanarium ligger i Hirtshals.Akvariet er opdelt i 7 forskellige områder, som hver repræsenterer et af Nordsøens områder. Her kan du blandt andet kan lære om Nordsøens vigtige sandbanke, Doggerbank, hvor fisk som rødspætte, torsk, kulle og tobis holder til. Du kan også høre om den Norske Rende, der er 200 meter dyb, så der aldrig kommer lys ned, og hvor vandtrukket er så stort, at kun bunddyr som dybhavsrejer, jomfruhummere og andre bunddyr kan overleve. Velkommen i dybet, velkommen indenfor i dette fantastiske akvarium til en dag med masser af sjove oplevelser og anderledes aktiviteter hele året.

2. Besøg Aalborg Zoo

Aalborg Zoo ligger tæt på byens centrum og er hjemsted for over 2200 dyr fordelt på 125 forskellige arter. Her kan havens gæster, som det eneste sted i Danmark, opleve afrikanske elefanter, asiatiske løver og Borneo orangutanger. Tag med til et af de mange arrangementer, hvor dyrepasserne fortæller om havens dyr.

3. Besøg Grenen og Skagen

Tag til toppen af Danmark og besøg både Grenen, hvor du kan stikke fødderne i to forskellige have på samme tid. Mærk bølgerne fra Skagerrak og Kattegat slå let op ad ydersiderne af dine ben, en helt speciel følelse. Tag en tur på Skagen Museum, som har en imponerende samling af Skagensmalernes malerier. Om sommeren kan du vælge at slutte dagen af med at spise frokost i gårdhaven til Anna Anchers hus eller på det hyggelige Bamsemuseum. Er du i byen uden for sommeren, så tag ned på havnen og spis frokost på Pakhuset, Skagen Fiskerestaurant eller find den hyggelige Bodilles Kro lidt derfra.

4. Oplev naturen i Nationalpark Thy

Nationalpark Thy er et sandt naturparadis på Jyllands højderyg. Dette er Danmarks største vildmark med alt det bedste, som den danske natur kan tilbyde, hav, åbne klitheder og ufremkommelige skove. I den nordlige del af parken ligger Hanstholm Vildtreservat, som består af lyngklædte klitter og bjergfyr og huser parkens højeste punkt, Isbjerg. Fra en højde på 56 meter er der en fantastisk udsigt ud over dette åbne område. Vil man hellere op i et fyr, så tag trapperne op i Lodbjerg Fyr. Dette fyr er 35 meter højt og ligger helt ensomt på heden, hvilket giver en uovertruffen udsigt ud over parken. Fra påske til oktober kan du forkæle dig selv med lidt godt til ganen, for her sælger frivillige sælger, saft, kaffe, te og hjemmelavet bagværk i fyrmesterens gamle stuer.

5. Få sus i håret i Fårup Sommerland

Fårup Sommer ligger mellem Løkken og Blokhus og huser mere end 60 forskellige forlystelser. Der er både karuseller, rutsjebaner og et stort vandland. Mange af sommerlandets aktiviteter foregår på vandet, så der er gode muligheder for at ro i kano, cykel i pedalbåde eller sejle en tur i de små Fårupbåde, hvor de mindste kan lege styrmand. Der er garanti for en dejlig dag i Fårup Sommerland for hele familien.

Holidu sammenligner hundredvis af hjemmesider for at finde den ideelle feriebolig for dig til den bedste pris.

500+ mere