Find Sommerhuse og ferieboliger i Blokhus

Højdepunkter i Blokhus

 • Rubjerg Knude Fyr
 • Fårup Sommerland
 • Fantastisk sandstrand
 • Museum for Papirkunst
 • Skønne naturoplevelser

Det bedste Sommerhuse og ferieboliger i Blokhus

Gæsterne er enige: disse ophold er højt vurderet med hensyn til beliggenhed, renlighed og meget mere.
mere...
Blokhus, Vesterhavet
Ferieudlejning • 87 m² • 3 Soveværelser
På en af de mest attraktive adresser i badebyen Blokhus ligger dette skønne feriehus kun 300 m fra havet og 600 m fra centrum. Huset er smagfuldt indrettet med lækre soveværelser og en hyggelig hems som børnene vil elske. På en kølig dag kan I læse en god bog foran brændeovnen eller gå en tur i saunaen eller spabadet. Huset rummer Smart TV med danske, tyske, norske og svenske kanaler samt trådløst højhastighedsinternet. Der forefindes desuden en barneseng samt en høj barnestol. Feriehuset er placeret på en lukket naturgrund med en stor sydvendt terrasse og en dejlig lukket østvendt terrasse...
fra 617 kr. / nat
mere...
Blokhus, Vesterhavet
Ferieudlejning • 111 m² • 3 Soveværelser
På en skovgrund med dejlige lækroge ligger dette rigtig hyggelige sommerhus med en lys møblering og et flot lysindfald fra de store vinduer i stuen. Huset har et fint, mindre køkken i tilknytning til spiseafdelingen. På 1. sal ligger de tre soveværelser, hvor to af værelserne har udgang til en overdækket terrasse. I stueplan ligger endnu en terrasse, hvor I kan nyde udsigten over den store naturgrund.Nogle af Danmarks bedste sandstrande finder I her i området og eftersom denne landsdel har de fleste solskinstimer, er der god tid til at få sand mellem tæerne og nyde vidderne. Området byder p...
fra 372 kr. / nat
mere...
Blokhus, Vesterhavet
Ferieudlejning • 95 m² • 3 Soveværelser
Dette pragtfulde feriehus ligger på en dejlig naturgrund centralt i Blokhus og tæt på den brede sandstrand og Vesterhavet. I dette hus er der ikke gået på kompromis - det er smagfuldt indrettet med en lys og præsentabel stue med flot og afstemt møblering. I forlængelse af spisekrogen ligger det utroligt flotte og veludstyrede køkken med opvarmet klinkegulv. Med undtagelse af badeværelserne med opvarmede klinkegulve, er der afhøvlede gulve overalt i huset. Begge badeværelser udstråler luksus med mahognitræ på vægge samt et flot skabsarrangement, ligeledes i mahogni. Få meter fra huset ligger...
fra 632 kr. / nat

Priser og tilgængelighed

Priser på ferieboliger Blokhus

981 kr.til 3 dec. - 10 dec.
1.080 kr. årligt gennemsnit
dec.
jan.
feb.
mar.
apr.
maj
jun.
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
Tilgængelige lejemål per uge

Ferieudlejninger tilgængelighed Blokhus

32%til 3 dec. - 10 dec.
46% årligt gennemsnit
dec.
jan.
feb.
mar.
apr.
maj
jun.
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
Procentdel af tilgængelige lejemål

Ferieboliger og sommerhuse i Blokhus

Skønne ferieboliger i Blokhus

I den lille ferieby Blokhus finder du et hyggelige miljø med både byliv og natur. Her ligger sommerhusene oftest under 3 km fra byen, placeret i skønne omgivelser i naturen. Blokhus er et meget populært feriemål, hvilket afspejles i den store mængden af sommerhuse. En del af boligerne ligger derfor lidt tæt på hinanden i nogle af områderne, men med sivbeklædte klitter og hække mellem boligerne, så værnes der alligevel om den enkeltes privatliv. Holidu har mange ferieboliger i dette skønne sommerhusområde både tæt på stranden og ude i naturen.

Ferieboliger for enhver i Blokhus

I feriebyen Blokhus består ferieboligerne i høj grad af de traditionelle danske sommerhuse i træ i en etage og med et fladt A-tag. Dette giver området en charmerende ensartethed, selvom boligerne naturligvis ikke er helt ens. Der er både store sommerhuse til større grupper af gæster og mindre sommerhuse til 2-4 personer. De fleste af ferieboligerne ligge under 3 km fra Blokhus, og mange ligger under 1 km fra stranden. Mange af husene er topmoderne indvendigt med alle faciliteter, mens andre er indrettet mere spartansk og traditionelt for sommerhuse. Langt de fleste har dog både internetforbindelse og terrasser med grill.Det er også tilladt i mange af boligerne at medbringe sit kæledyr.

Ferie i Blokhus

Beliggenhed og orientering

Skønt sommerhusområde

Blokhus ligger i Vendsyssel ud til Jammerbugten og Skagerrak. Mod nord langst stranden ligger de små byer Saltum, Løkken og Lønstrup, mens Rødhus ligger cirka 8 km tid fods langs stranden mod syd. Inde i landet og mod nord ligger Brønderslev og Hjørring, mod syd ligger Aabybro, mens Aalborg ligger 35 km sydøst for Blokhus. Lige op til Blokhus mod øst ligger den meget lille by Hune og Blokhus Klitplantage og mod vest ligger Blokhus Strand. Blokhus er en meget lille by med kun 501 faste indbyggere og tidligere var byen blot en anløbsplads for mindre fragtskibe. I dag kommer der årligt 1 million gæster til Blokhus for at holde ferie.

Hav, strand og badeby

Blokhus tiltrækker sig særligt gæster om sommeren, hvor byen er fuld af liv. Med sin placering ud til havet er det naturlige trækplaster i byen den imponerende lange strand og den skønne natur omkring byen. Blokhus har et fint udvalg små hyggelige butikker, restauranter og cafeer. I et charmerende bindingsværkshus fra 1761 ligger den ofte velbesøgte “Restaurant Futten”, mens “Strandingskroen” ligger i en smuk bygning fra 1844. I Hune, blot 1 km, ligger “Klausens Fisk og Skaldyr”.

Aktiviteter for rejsende

Blokhus for de strandglade

Blokhus er et mekka for de strandglade. Her ligger den imponerende Blokhus Strand med fint hvidt sand og høje klitter, som skrærmer for vinden. Stranden strækker sig fra Saltum Strand i nord til Rødhus Strand i syd, en strækning på godt 15 km. På det meste af stranden er omkring 100 meter bred. Der er strand helt op til Løkken små 20 km væk, og som noget helt unikt,t, så er det tilladt at køre bil på denne strandstrækning. Om sommeren ved Blokhus står der 47 ikoniske hvide badehuse, hvis oprindelse stammer tilbage fra slutningen af 1800-tallet, hvor omklædning til badetøj bestemt ikke kunne foregår offentligt. Det er tilladt at medbringe sin hund på stranden, dog skal den være i snor. Bølgerne og vindforholdene giver gode muligheder for både kite- og windsurfing.

Naturoplevelser i Blokhus

Med Vesterhavet på den ene side og klitplantage og hede på den anden side er Blokhus godt pakket ind i natur og naturoplevelser. Det naturskønne landskab bag byen mod vest indbyder til dage i fri luft. Her er både åbne heder, høje klitter og store skove, som kan udforskes på vandre-, cykel- og rideture og der er masser af fine stier til formålet. I området er der både cykel- og hesteudlejning, så du har mulighed for at komme langt omkring på en enkelt dag. Bliv et med naturen i Blokhus og nyd at der er meget højt til loftet. Slut dagen af ved stranden og nyd naturens farvestrålende maleri, når solen går ned i havet.

Blokhus er opkaldt efter de træhuse, som Hunes borgere byggede i 1600-tallet til opbevaring af de landbrugsvarer, som bønderne solgte til Norge.

Top 5 rejsetips i Blokhus

1. Gå på opdagelse i papirets verden

Ved Blokhus ligger Nordens eneste specialmuseum for papirkunst, Museum for Papirkunst. Her kan man komme helt tæt på forskellige former for kunst, som inddrager papir, herunder psaligrafi kunst, som mange kender fra gækkebreve, hvor man klipper billeder, mønstre og ornamenter af papir. Museet huser en række værker af den anerkendte psaligrafi og papirkunstner Karen Bit Vejle og formålet med museet er både oplevelsen af de smukke værker og at udvide interesse og viden om denne form for kunst. På Museet er det muligt selv af folde dig ud i denne kunst. Klip et gækkebrev eller et silhuetbillede i museets værksted.

2. Besøg Store Vildmose

Store Vildmose ligger 20 km syd for Blokhus og er et pragtfuldt naturområde, helt anderledes end klitterne ude ved havet. I dette moseområde færdes både landmænd, som avler de kendt Vildmosekartofler, Pindstrup Mosebrug som høster spagnum og et omfangsrigt fauna krydret med et farverigt flora. Året rundt kan man spotte kronvildt og om vinteren kommer især rovfugle, gæs og svaner på besøg i mosen. Med foråert kommer den den sarte klokkelyng, den lilla hedelyng, den smukke soldug og de røde, spiselige tranebær på tynde lange stængler. Et kaleidoskop af farver overalt. Gå på opdagelse i dette overflødighedshorn af oplevelser året rundt.

3. Oplev Rubjerg Knude Fyr

Rubjerg Knude Fyr ligger små 30 km nord for Blokhus lige ud til Vesterhavet. Efter sin flytning i 2019, som nok gjordet fyret til Danmarks mest berømte fyr, ligger det nu 70 meter væk fra kanten af klitten, men stadigvæk både smukt og udsat. Fyret blev taget i brug i 1900 og lyste helt op til 1968, hvor sandet havde flyttet sig så meget, at klitterne blokerede for fyrets lys mod havet. Tag turen op i fyret og bliv belønnet med en fremragende udsigt ud over hele område. Fyret har altid åbent og det er gratis at komme ind.

4. Lav lys hos Blokhus Lys

Blokhus Lys er en specialbutik for levende lys og har over 1200m² med spændende og anderledes lys og brugskunst. En del af butikken er indrettet til værksted, så her kan hele familien samles om at lave lys. Sæt nogle timer af til at dyppe jeres egne lys. Mens de tørre, kan man gå på opdagelse i butikkens enorme permanente juleudstilling eller nyde sin medbragte mad på terrassen eller i den indendørs hyggekrog. En anderledes og meget hands-on oplevelse for hele familien.

5. Tag en dag i Fårup Sommerland

Fårup Sommer er Danmarks ældste sommerland med over 40 års erfaringer i at underholde børn og barnelige sjæle. Sommerlandet ligger mellem Løkken og Blokhus og huser mere end 60 forskellige forlystelser. Der er både rutsjebaner, karuseller, færdselsskole for de små og et imponerende stort vandland med vandrutsjebaner og bølgebassiner.

Holidu sammenligner hundredvis af hjemmesider for at finde den ideelle feriebolig for dig til den bedste pris.

Booking.com Sommerhuse og ferieboliger i BlokhusBooking.com Sommerhuse og ferieboliger i Blokhus
Airbnb Sommerhuse og ferieboliger i BlokhusAirbnb Sommerhuse og ferieboliger i Blokhus
Vrbo Sommerhuse og ferieboliger i BlokhusVrbo Sommerhuse og ferieboliger i Blokhus
Bookiply Sommerhuse og ferieboliger i BlokhusBookiply Sommerhuse og ferieboliger i Blokhus
FeWo-direkt Sommerhuse og ferieboliger i BlokhusFeWo-direkt Sommerhuse og ferieboliger i Blokhus
Abritel Sommerhuse og ferieboliger i BlokhusAbritel Sommerhuse og ferieboliger i Blokhus
HRS Sommerhuse og ferieboliger i BlokhusHRS Sommerhuse og ferieboliger i Blokhus
500+ mere
 1. Feriebolig
 2. Danmark
 3. Nordjylland
 4. Vesterhavet
 5. Jammerbugt
 6. Blokhus