Find Sommerhuse og ferieboliger i Henne Strand

Højdepunkter i Henne Strand

 • Vesterhavet
 • Pragtfuld sandstrand
 • Gourmet restauranter
 • Skønne naturoplevelser
 • Kunsthåndværk

Det bedste Sommerhuse og ferieboliger i Henne Strand

Gæsterne er enige: disse ophold er højt vurderet med hensyn til beliggenhed, renlighed og meget mere.
mere...
Henne Strand, Vesterhavet
Ferieudlejning • 137 m² • 4 Soveværelser
4,8
(2 anmeldelser)
På en stor beplantet klitgrund, ikke langt fra stranden ligger dette dejlige feriehus med en dejlig udestue. Der er træ- og klinkegulve i hele huset, for at gøre det så rengøringsvenligt som muligt. Foran pejsen i opholdsstuen er der et hyggeligt møbelarrangement, hvor I kan slappe af og nyde den behagelige varme. Det flotte køkken er funktionelt indrettet med kogeø. En halvmur adskiller spisestuen fra den store udestue, hvor det ene af husets to farve- tv'er er anbragt. Der er gratis internetopkobling (med Wireless/Patchkabel RJ45.). Omkring feriehuset er der anlagt dejlige terrasser samt ...
fra 498 kr. / nat
mere...
Henne Strand, Vesterhavet
Ferieudlejning • 116 m² • 4 Soveværelser
På en stor klitgrund ligger dette feriehus med en god og komfortabelt indretning. Flere gode soveværelser hvor der i den ene af enkeltsengene er en elevationsseng. Omkring huset er der tre dejlige, ugenerte terrasser, bl.a. en sydvendt og afskærmet terrasse samt en lukket østvendt, hvor morgensolen kan nydes i fred og ro. Den naturskønne egn er ideel til en rask travetur i den friske luft. Kun et par hundrede meter fra huset ligger Henne Mølleå, hvor der er fiskemuligheder. Gå afstand til Henne Strand by med gode handelsmuligheder samt Vesterhavet. Oplev også det store naturreservat Blåbjer...
fra 424 kr. / nat
mere...
Henne Strand, Vesterhavet
Ferieudlejning • 135 m² • 3 Soveværelser
5,0
Attraktivt og spændende indrettet feriehus på en stor naturgrund. Husets mange kvadratmeter betyder masser af plads for den krævende familie. Der er tænkt på mange praktiske detaljer, bl.a. er der en stor, dejlig entré med god plads til sko og jakker. I badeværelset finder I et stort fire personers spabad. Fra stuen kan I gennem det store vinduesparti betragte naturen og vejrets skiften. Udendørs er der en dejlig terrasse samt et redskabsrum, som kan bruges til cykler, golfbags m.m. Kun få hundrede meter fra huset ligger en 18 hullers golfbane, et ridecenter, en stor skov og klitplantage sa...
fra 803 kr. / nat

Priser og tilgængelighed

Priser på ferieboliger Henne Strand

890 kr.til 3 dec. - 10 dec.
1.234 kr. årligt gennemsnit
dec.
jan.
feb.
mar.
apr.
maj
jun.
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
Tilgængelige lejemål per uge

Ferieudlejninger tilgængelighed Henne Strand

34%til 3 dec. - 10 dec.
37% årligt gennemsnit
dec.
jan.
feb.
mar.
apr.
maj
jun.
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
Procentdel af tilgængelige lejemål

Ferieboliger og sommerhuse ved Henne Strand

Hyggelige sommerhuse ved Henne Strand[

Henne Strand har et omfattende udbud af sommerhuse og langt de fleste huse i dette område ligger placeret smukt i naturen, tæt på stranden og ikke langt væk fra den lille by Henne Strand. Sommerhusene i dette område findes i mange forskellige størrelser, hvor nogle har plads til par, mens andre har plads til både større familier og grupper af venner. Søger du efter et topmoderne sommerhus med alle tænkelige faciliteter, så finder du det også her. Hold ferie i Henne Strand og nyd områdets skønne strande i præcis de omgivelser, du ønsker.

Hyggelige ferieboliger i Henne Strand tæt på stranden og midt i naturen

Søger du efter den ideelle feriebolig tæt på strand og lidt hyggeligt byliv, så er Henne Strand et godt valg til din næste ferie. Her finder du et stort udvalg af både typiske danske charmerende sommerhuse i træ og moderne sommerhuse med jacuzzi. Mange af sommerhusene har grill og terrasse, hvorfra du kan nyde den danske sommer og det er muligt at medbring husdyr i mange af boligerne.

Ferie ved Henne Strand

Beliggenhed og orientering

En perle ved Vesterhavet

Henne Strand ligger i den vestligste del af Jylland lige ud til Vesterhavet og stranden med samme navn for enden af Strandvejen. På vejen hertil kommer man forbi både Henne Stationsby og Henne Kirkeby. Mod syd ligger Blåvand og Vejer Strand, mens Ringkøbing fjord og Hvide Sande ligger mod nord. Af lidt større byer tæt på ligger Varde mod syd og Skjern mod nord, begge omkring en halv times kørsel væk.

Byliv, strand og hav ved Henne Strand

Henne Strand er et populært sommerhusområde ved Vesterhavet og med god grund. Her er du helt tæt på både strand og byliv. Den lange strand ligger under 700 meter fra byen, hvilket gør området helt ideelt til en sommerferie, hvor man gerne vil være tæt på stranden. Samtidig er der i byen gode muligheder for indkøb af både dagligvarer, kunsthåndværk og souvenirs. Lej en af vores hyggelige ferieboliger ved Henne Strand og få en god ferie tæt ved strand og by.

Aktiviteter for rejsende

Henne Strand er for de strandglade

Den smukke lange og brede sandstrand Henne strand ligger tæt på sommerhusområdet med samme navn, hvilket gør det til en af Jyllands mest besøgte strande. Hvis man gerne vil kunne komme nemt til stranden er det ideelt at leje et sommerhus i dette område. I højsæsonen er der et livreddertårn på stranden og tæt på findes der både offentlige toiletter og parkeringspladser. Stranden ligger smukt placeret omgivet af både hede, skov og høje klitter, som giver både læ og privatliv.

Henne Strand for børnefamilier

Besøg Blåbjerg Klitplantage, som ligger 10 km fra Henne Strand. Går på opdagelse i Klitplantagens 4600 hektar, hvor man kan være heldig at se kronvildt og masser af forskellige fuglearter. Bestig Danmarks højeste klit, Blåbjerg Klit, som er 64 meter høj og hvorfra der er en fantastisk udsigt ud over skov, hede og hele kyststrækningen. Er man til heste er det også muligt at ride rundt i plantagen og ned til stranden. Så kan man spare energien til en gang drageflyvning på stranden senere på dagen. Der er mange muligheder for spændende aktiviteter for hele familien i Henne Strand.

Det første hus i Henne Strand blev opført i 1917 og blev kun benyttet som sommerhus. Vejen herud blev derudover kun benyttet på søndage, hvor de omkringliggende gårdes ansatte have fri.

Top 5 rejsetips i Henne Strand

1. Saml rav på stranden

Besøger du Henne Strand efter en dag med store bølger, så er forholdene ideelle til at samle rav. Søg mellem det opskyllede tang og få en helt særlig souvenir med hjem.

2. Spis på Henne Kirkeby Kro

Denne restaurant er en institution i dette område. Den blev grundlagt i 1790 og har flere gange modtaget Michelinguidens eftertragtede stjerner.

3.Hop på cyklen

Tag en tur på en af de mange afmærkede cykelruter i området. Kom helt ud til kysten og få en fantastisk udsigt ud over Vesterhavet og heden. Kæmp med vinden på vej ud og mærk den skubbe dig hjem igen - eller omvendt.. Uanset så kommer du her i kontakt med naturen og vejrets luner, så du virkelig mærker, at du har været på cykeltur.

4.Se solnedgangen.

Gå en tur ved Henne Strand ved solnedgangstid, se solen synke ned i Vesterhavet og oplev de smukkeste farver naturen kan fremtrylle aften efter aften. Nyd dette pragtfulde syn året rundt, når du besøger Henne Strand.

5. Kør dræsine i Nørre Nebel.

Stig ombord på en dræsine og oplev dette smukke landskab glide forbi i et afslappende tempo. Tag på eventyr med madpakke og stop undervejs på den 7 km lange rute og nyd stilheden. En anderledes oplevelse for hele familien.

Holidu sammenligner hundredvis af hjemmesider for at finde den ideelle feriebolig for dig til den bedste pris.

Booking.com Sommerhuse og ferieboliger i Henne StrandBooking.com Sommerhuse og ferieboliger i Henne Strand
Airbnb Sommerhuse og ferieboliger i Henne StrandAirbnb Sommerhuse og ferieboliger i Henne Strand
Vrbo Sommerhuse og ferieboliger i Henne StrandVrbo Sommerhuse og ferieboliger i Henne Strand
Bookiply Sommerhuse og ferieboliger i Henne StrandBookiply Sommerhuse og ferieboliger i Henne Strand
FeWo-direkt Sommerhuse og ferieboliger i Henne StrandFeWo-direkt Sommerhuse og ferieboliger i Henne Strand
Abritel Sommerhuse og ferieboliger i Henne StrandAbritel Sommerhuse og ferieboliger i Henne Strand
HRS Sommerhuse og ferieboliger i Henne StrandHRS Sommerhuse og ferieboliger i Henne Strand
500+ mere
 1. Feriebolig
 2. Danmark
 3. Region Syddanmark
 4. Vestkysten
 5. Vesterhavet
 6. Henne Strand