Find Sommerhuse og ferieboliger i Aalborg

Højdepunkter i Aalborg

 • Jomfru Ane Gade
 • Aalborg Karneval
 • Aalborg Zoo
 • Street Art
 • Fårup Sommerland

Det bedste Sommerhuse og ferieboliger i Aalborg

Gæsterne er enige: disse ophold er højt vurderet med hensyn til beliggenhed, renlighed og meget mere.
mere...
Aalborg, Aalborg Kommune
Bed And Breakfast • 40 m² • 1 Soveværelse
3,1
(30 anmeldelser)
Oplev at bo på Villa Firenze. En smuk villa, hvor I bor i det smukke værelse på 1. sal.Fælles køkken og badeværelse. Se venligst på billedet af grundplanen for en detaljeret indretning af boligen.Du har adgang til en stor terrasse og en stor have. Du kan endda bruge grillen på terrassen (husk venligst at du skal medbringe dine egne grillmaterialer).Du vil have adgang til fælles badeværelse, bruser, køkken med alt det nødvendige til madlavning og basale ting.Storskærms-tv'et har smart-tv, hvor du kan bruge din konto til Netflix, HBO, RocketTV, YouTube osv.Når du bor på Villa Firenze har du o...
fra 238 kr. / nat
mere...
Aalborg, Aalborg Kommune
Studio • 50 m² • 4 Soveværelser
3,5
(32 anmeldelser)
for 3D-tur - https://my.matterport.com/show/?m=cicWRmTEL5BDu er velkommen til at opleve den klassiske danske autenticitet i dette nyrenoverede, lyse og hyggelige sted i hjertet af Aalborg. Dette centrale studie er en del af en fire etager høj bygning, som tilhører Aday-booking. Det faktum, at du er i byens centrum, giver dig mulighed for hurtigt og nemt at nå lokale attraktioner, restauranter, caféer, gallerier og meget mere. Der er også 5 minutters gang til hovedbanegården (bus og tog) i Aalborg.Studiet er smukt indrettet med helt nye møbler, smart-tv med HBO, Netflix og andre kanaler*, fu...
fra 312 kr. / nat
mere...
Aalborg, Aalborg Kommune
Lejlighed • 65 m² • 1 Soveværelse
3,1
(22 anmeldelser)
Dyk ned i dette nyrenoverede 60 kvm store, lyse og hyggelige sted, som ligger kun 5-15 m fra byens centrum. Lejligheden er smukt indrettet med helt nye møbler, fuldt udstyret køkken og badeværelse. Da vores ambition er at give dig den bedste oplevelse, har lejligheden et stort smart-tv, hvor du kan nyde dine yndlingskanaler som Netflix, HBO, YouTube osv.*, samt en nem adgang til en meget hurtig fiberoptisk internet til gratis 200/50MbitEfter hvert ophold sørger vi for at hele lejligheden bliver rengjort grundigt, samt bliver DISINFECTED og SANITIZED for at overholde COVID-19 reglerne.Du er ...
fra 402 kr. / nat

Priser og tilgængelighed

Priser på ferieboliger Aalborg

947 kr.til 3 dec. - 10 dec.
1.159 kr. årligt gennemsnit
dec.
jan.
feb.
mar.
apr.
maj
jun.
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
Tilgængelige lejemål per uge

Ferieudlejninger tilgængelighed Aalborg

37%til 3 dec. - 10 dec.
90% årligt gennemsnit
dec.
jan.
feb.
mar.
apr.
maj
jun.
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
Procentdel af tilgængelige lejemål

Ferieboliger og sommerhuse i Aalborg

Skønne ferieboliger i Aalborg

Holidu tilbyder en bred vifte af ferieboliger i Aalborg. Her er mulighed for at finde en skøn feriebolig ned til havnefronten i Aalborg eller leje en feriebolig i det livlige centrum. Der er også et godt udvalg af sommerhuse lidt uden for bycentrum i kvarteret Sønder Tranders, bydelen Sofiendal eller i en forstad som Hasseris. Du bor særligt hyggeligt i den gamle bykerne omkring Vor Frue Kirke, hvor du finder de bedste muligheder for sightseeing og bor tæt på Aalborgs barer og restauranter.

Ferieboliger for enhver i Aalborg

I Aalborg er udvalget af ferieboliger en blanding af sommerhuse lidt uden for centrum af byen og ferieboliger i byejendomme tæt ved eller i byens centrum. Her spænder mulighederne vidt fra de charmerende og typiske danske sommerhuse i træ lidt uden for byen til topmoderne ferieboliger i ejendomme i centrum af Aalborg med alle tænkelige faciliteter. De fleste af ferieboligerne i Aalborg har enten balkon eller terrasse. Ferieboligerne i Aalborg findes i et bredt udvalg af typer og størrelser, hvor nogle er meget rummelige og velegnede til grupper af venner eller familier, mens andre er mindre og mere praktiske for 2 til 4 personer. Så godt som alle har internetforbindelse og i centrum af Aalborg har en del egen parkering tilknyttet ferieboligen.

Ferie i Danmark

Beliggenhed og orientering

Nordjyllands hovedstad

Aalborg ligger i den nordlige del af Jylland lige ud til Limfjorden, og byen betegnes ofte som Nordjyllands hovedstad. Det er Danmarks fjerdestørste by med 119.000 indbyggere. På den anden side af Limfjorden ligge Nørresundby, som ofte medregnes til Stor Aalborg, da byerne efterhånden er smeltet sammen. Helt mod nord er der fra Aalborg en times kørsel til Jyllands spids, Grenen, og den hyggelige by Skagen. Mod syd kan en times kørsel bringe en til Århus, hvor man kommer forbi byerne Støvring, Hobro og Randers undervejs. 30 km øst for byen ved Limfjordens udmunding ligger byen Hals, mens Nibe ligeledes ligger 30 km væk, blot mod vest.

Charmerende bycentrum i Aalborg

Aalborg er en spændende lille storby med et væld af kulturelle og gastronomiske tilbud foruden gode muligheder for shopping og et aktivt natteliv. En af landets mest kendte festgader er naturligvis Jomfru Anegade i centrum af byen. Aalborg er dog meget mere end blot en gade. Besøg de gamle gader Algade, Østerågade og Bispensgade tæt på Nytorv, som udgør byens hjerte og handelsmæssige centrum. Her ligger både stormagasinet Salling, tøjbutikker, antikvariater, guldsmede og alt derimellem. Når sulten skal stilles, så byder byen på et væld af muligheder, fra sandwichbarer og cafeer til gourmet mad og udenlandske specialrestauranter. Ved den åbne havnefront ligger flere kulturinstitutioner med både kunst og musik.

Aktiviteter for rejsende

Aalborg for de kunst- og arkitekturinteresserede

Aalborg har et væld af arkitektoniske perler og spændende kunstinstitutioner. Ved havnefronten ligger Utzon Centeret og skuer ud over fjorden. Den verdenskendte danske arkitekt Jørn Utzon har tegnet dette fantastisk mesterværk, som rummer et eksperimenterende kunst- og videnscenter, hvor design, kunst, arkitektur og formidling smelter sammen. Få 100 meter derfra ligger Musikkens hus, som er et lille arkitektonisk vidunder, både musikalsk og bygningsmæssigt. Aalborg huser også Nordjyllands største kunstmuseum, Kunsten Museum of Modern Art Aalborg, som har til huse i en spændende bygning tegnet af den meget anerkendte finske arkitekt og designer Alvar Aalto. Et besøg i disse fantastiske arkitektoniske perler er en fryd for sanserne både udendørs og indendørs.

Aalborg for børnefamilier

Aalborg har meget at byde på for familier med børn. Tag i den hyggelige Aalborg zoo og opleve de spændende dyr. Kom helt tæt på isbjørnene, når de svømmer under vandet i parkens moderne anlæg. Ved siden af den zoologiske have ligger Klatreparken Aalborg, hvor hele familien kan boltre sig i ikke mindre en 7 forskellige klatrebaner, nogen tæt på jorden og andre højt i trætoppene. Dyk ned i historierne fra 2. Verdenskrig og dengang Danmark var besat af tyskerne på Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum. Her kan man opleve udrustninger, uniformer og våben og se pansrede køretøjer og jagerfly indefra. Eller gå under jorden på Gråbrødrekloster Museet, hvor man kan se både ruiner fra det kloster, som lå her frem til 1530 og skeletter fra kirkegården. Gå tre meter under jorden under Algade i centrum af byen, hvis du tør.

Jomfru Ane Gade er 150 meter lang og kendt i hele Danmark som landets absolutte mest festlige gade belagt med diskoteker, barer og restauranter. I daglig tale omtales Jomfru Ane Gade blot som “Gaden”

Top 5 rejsetips i Aalborg

1. Oplev Aalborg Karneval

Hvert år i maj fyldes Aalborgs gader med sambarytmer, fantastiske udklædninger og glade dansende mennesker fra hele verden. For så er det tid til Nordeuropas største karneval. I 2 uger er Aalborg en festklædt by med sang og dans. Der er 3 store hovedbegivenheder: Børnekarneval, International Parade og Stjerneparaden. Til Børnekarnevallet kommer byens børn udklædte og fester i byens park, Kildeparken. Her vil de være optrædende kunstnere, som henvender sig til børn. Den Internationale Parade går gennem Aalborg midtby og slutter ligeledes i Kildeparken, hvor “Årets bedste karnevalsgruppe” udnævnes. Til denne parade og konkurrence deltager karnevalsgrupper fra både ind- og udland. Stjerneparaden er en stor fest, først med en karnevalsparade, som er så stor, at den begynder 3 forskellige steder i byen og ender i Kildeparken, hvor der festes til den lyse morgen. Er du til samba, fest og sang, så er Aalborg stedet at være sidst i maj.

2. Besøg Aalborg Zoo

Aalborg har en hyggelig Zoo, som ligger tæt på byens centrum. Her bor 125 forskellige arter, lige fra isbjørne og pingviner til zebraer og sumatra tigere. Parken er hjem for over 2200 dyr, og som det eneste sted i Danmark kan de besøgende opleve asiatiske løver og afrikanske elefanter. Aalborg zoo har også de prægtige Borneo orangutanger, en dyreart, som parken arbejder sammen med den danskstartede organisation “Red orangutangen” om at bevarer. Tag med til et af de mange arrangementer, som der afholdes i parken og hør dyrepasserne fortælle om havens dyr og deres avlsprogrammer til bevaring af truede dyrearter.

3. Opdag byens street art

Aalborgs gavle og mure har i de sidste mange år fået tilsat kreative ideer og masser af farve i form af imponerende vægmalerier. Byen har over 65 værker, som er spredt over hele byen. Et af de værker, som er synligt fra store dele af byen er lavet af kunstneren Søren Elgaard, og det pryder havnefronten i Nørresundby ud mod Limfjorden. Det er malet på den store Hedegaard-silo og menes at være Danmarks største vægmaleri. Med sin placering og størrelse kan det ses fra næsten hele Aalborgs havnefront. Gå på jagt efter byens øvrige vægmalerier. Nogen er store, andre mindre. Nogen meget farverige, mens andre er malet i sort/hvid. En anderledes sanseoplevelse rundt i byen venter.

4. Nyd en dag i Vestre Fjordpark

Vestre Fjordpark er et 165.000 m2 stort rekreativt område med udendørsbade tæt på byen, hvor du kan tilbringe en hel dag samme med familien. Her er mulighed for mange forskellige aktiviteter såsom boldspil, svømning, udspring og gåture i den smukke natur, som omkranser fjorden. Der er også et grilområde, hvor man kan tilberede medbragt mad, legepladser og en cafe.

5. Få smilet frem i Fårup Sommerland

Fårup Sommer ligger 40 km nord for Aalborg mellem Løkken og Blokhus. Det er Danmarks ældste sommerland, men de følger med tiden. Her er et imponerende udbud af spændende forlystelser, og der kommer hvert år nye til. Her er både rolige forlystelser som pedalbåde og kanoroning og adrenalinfremkaldende forlystelser som lange og hurtige rutsjebaner og karruseller. Der er også et stort vandland med bølgebassiner og vandrutsjebaner. Der er garanti for en dejlig dag i Fårup Sommerland for hele familien.

Holidu sammenligner hundredvis af hjemmesider for at finde den ideelle feriebolig for dig til den bedste pris.

Booking.com Sommerhuse og ferieboliger i AalborgBooking.com Sommerhuse og ferieboliger i Aalborg
Airbnb Sommerhuse og ferieboliger i AalborgAirbnb Sommerhuse og ferieboliger i Aalborg
Vrbo Sommerhuse og ferieboliger i AalborgVrbo Sommerhuse og ferieboliger i Aalborg
Bookiply Sommerhuse og ferieboliger i AalborgBookiply Sommerhuse og ferieboliger i Aalborg
FeWo-direkt Sommerhuse og ferieboliger i AalborgFeWo-direkt Sommerhuse og ferieboliger i Aalborg
Abritel Sommerhuse og ferieboliger i AalborgAbritel Sommerhuse og ferieboliger i Aalborg
HRS Sommerhuse og ferieboliger i AalborgHRS Sommerhuse og ferieboliger i Aalborg
500+ mere
 1. Feriebolig
 2. Danmark
 3. Nordjylland
 4. Limfjorden
 5. Aalborg Kommune
 6. Aalborg