Find Sommerhuse og ferieboliger i Møn

Højdepunkter i Møn

  • Møns Klint
  • Uberørt naturlandskab
  • Strandferie
  • Charmerende byer fra middelalderen
  • Kalkmalerier

Det bedste Sommerhuse og ferieboliger i Møn

Gæsterne er enige: disse ophold er højt vurderet med hensyn til beliggenhed, renlighed og meget mere.
mere...
Møn
Ferieudlejning • 40 m² • 2 Soveværelser
3,8
(20 anmeldelser)
Mindre sommerhus perfekt til 2 personer i dobbeltseng og 2 børn i køjesenge. Huset er beliggende i 2. række ca. 35 m fra sandbadestrand, som også er ideel til lystfiskere, idet der kan fiskes fra kysten. Huset er malet i lyse farver med et lille køkken med ovn og 2 el-kogeplader. Der er ca. 4 km til 18-hullers golfbane samt restaurant. Stege har eget bryghus og masser af cafeer, restauranter og små forretninger. Møn er et dejligt sted at tage på udflugter, f.eks. er der den storslåede Møns Klint, der strækker sig over 8 km og rejser sig på det højeste sted 128 m næsten lodret over havet. De...
fra 305 kr. / nat
mere...
Ulvshale, Møn
Ferieudlejning • 74 m² • 3 Soveværelser
3,3
(11 anmeldelser)
Dette sommerhus er indrettet med 3 soveværelser. Badeværelset har brusekabine. Køkkenet er kombineret med en spisekrog. Opholdsstuen er hyggeligt indrettet med bl.a. tv med parabol. Der er en terrasse. Ulvshale er et fredet område, hvor der er adskillige afmærkede stier samt et naturcenter. Her kan I få information om området og spise medbragt mad ved borde og bænke. Fortsæt eventuelt ud på Nyord, der ligeledes er fredet. Her er det ikke tilladt at køre bil, da befolkningen lever som for 50 år siden.
fra 238 kr. / nat
mere...
Møn
Ferieudlejning • 78 m² • 2 Soveværelser
4,6
(12 anmeldelser)
Sommerhus beliggende i 1. række med direkte adgang til sandbadestrand, som også er ideel til lystfiskere. Der er en stor overdækket terrasse til grill og hygge. Tv og trådløst internet. Gå-afstand langs stranden til Møn-Is (2,5km) samt gåafstand til Restaurant Egn beliggende i Råbylille Strand (1,5km). Ca. 4 km til 18-hullers golfbane samt restaurant. Stege har eget bryghus og masser af cafeer, restauranter og små forretninger. Møn er et dejligt sted at tage på udflugter, f.eks. er der den storslåede Møns Klint, der strækker sig over 8 km og rejser sig på det højeste sted 128 m næsten lodre...
fra 1.430 kr. / nat

Populære Destinationer i Møn

Priser og tilgængelighed

Aktuelle priser på ferieboliger Møn

1.235 kr.til 8 apr. - 15 apr.
1.538 kr. årligt gennemsnit
maj
jun.
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.
mar.
Tilgængelige lejemål per uge

Aktuelt ledige ferieboliger Møn

8%til 8 apr. - 15 apr.
30% årligt gennemsnit
maj
jun.
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.
mar.
Procentdel af tilgængelige lejemål

Ferieboliger og sommerhuse på Møn

Ferieboliger på Møn

Ønsker du et sommerhus midt i uberørt natur, så tag til Møn. Der er et stort udvalg af sommerhuse på Møn både i hovedbyen Stege og tæt på i små landsbyer som Borre, Ulvshale og Klintholm havn. Ulvshale er et smukt sted, der grænser op til en årtusinder gammel naturlig urskov. Mange af sommerhusene ligger tæt på dejlige strande og i naturskønne områder, og mange har havudsigt. Der er også mange muligheder for at leje et sommerhus ikke langt fra kridtkysten ved Møns Klint og syd for Harbølle. Møn byder på både landsbyliv og afslapning i naturen, hvor vælger du at leje din feriebolig?

Ferieboliger for enhver på Møn

På Møn findes der er stort udvalg af skønne sommerhuse, som er en blanding af større moderne ejendomme, nogle med fantastiske glaspartier med udsigt, og traditionelle danske sommerhuse bygget i træ, hvoraf nogle endda har stråtag. Langt de fleste ferieboliger på Møn har balkon, terrasse eller en have, og den er ofte udstyret til grill. Vælg et sommerhus ved Klintholm Havn, Borre eller Stege og vær helt tæt på stranden. Størstedelen af ferieboligerne på Møn ligger i gåafstand fra havet og de smukke strande. I nogle få ferieboliger tillades det, at man medbringer sit kæledyr, mens der i de fleste af ferieboligerne er adgang til internet. Størrelsen på ferieboligerne varierer fra mindre ejendomme til 2-4 personer og til rummelige sommerhuse til 6-8 personer. Søger man efter ferie ved vandet og hygge i små landsbyer kan man med fordel vælge at holde ferie på Møn.

Ferie på Møn

Beliggenhed og orientering

Øferie med landsbyliv

Møn ligger i Østersøen syd for Sjælland og øst for Falster. Fastlandsforbindelse går over Dronning Alexandrines Bro til Sjælland, og der er også en forbindelse til Bogø via en dæmning. Fortsætter man derefter over Farøbroerne kommer man også til Sjælland. Møn er 32 km lang og den største by er Stege med 3800 indbyggere, hvorved over en tredjedel af Møns 9226 beboere bor i hovedbyen. 53 km sydvest for Stege ligger Nykøbing Falster på øen Falster mens vordingborg på Sjælland ligger 30 km væk. Mod nord ligger København 120 km fra Stege.

Hyggelige og naturskønne Møn

Når man siger Møn, kan man ikke komme udenom Møns Klint. Dette populære udflugtsmål er dog ikke det eneste, som Møn kan tilbyde sine gæster, for Møn rummer både hyggelige småbyer og dejlige strande. I hovedbyen Stege, som stammer fra middelalderen, kan man bevæge sig rundt i smalle snørklede gader og gå igennem en af Danmarks to eneste bevarede byporte fra middelalderen. Byen har mange specialbutikker og hver tirsdag holdes der marked i Stege med mange spændende boder. Skal der være færre mennesker omkring dig, så tag til Klintholm Havn, som er en lille havneby med godt 200 indbyggere. Her er både en aktiv fiskerihavn og en stor og hyggelig marina med butikker og restauranterne. Byen har også en meget børnevenlig strand. Rundt på hele Møn ligger der spændende butikker med kunsthåndværk, som man kan besøge, når man er ude og opleve øens mange tilbud og skønne natur.

Aktiviteter for rejsende

Møn for børnefamilier

Møn er oplagt til at nyde en dejlig ferie med hele familien. En feriebolig ved stranden byder på ideelle betingelser for både svømning, leg i sandet og gåture. Der er også nogle spændende attraktioner på øen. Besøg GeoCenter Møns Klint, et oplevelsescenter, hvor du og dine børn kan lære om, hvordan Danmark blev til for millioner af år siden. Et andet besøg i fortiden, men denne gang lidt tættere på, findes på Thorsvang samlermuseum, som har en samling af alle mulige ting og sager fra dengang, bedsteforældrene eller oldeforældrene var ugen. Skal der mere fart over feltet, så besøg Møn Fodboldgolf, hvor principperne er de samme som i golf, dog er boldene nu fodbolde, og køllerne er deltagernes ben. En sjov og udfordrende aktiviteter for hele familien.

Møn for de aktive

Møn byder på de bedste forudsætninger for en aktiv ferie. Tag cyklen og nyd de 6 fantastiske panoramaruter, hvor du kommer godt rundt på hele øen og cykler mellem både klipper og ud til havet. Du kan også vælge at tage mountainbiken og få adrenalinet op på en af de udfordrende ruter. Eller lej en hest og lad den transportere dig rundt i et mere roligt tempo, mens du nyder skovens ro. Er du mere til aktiviteter med vand, så er udvalget bredt på Møn. Stå på SUP board eller surf på bølgerne og få vind i håret. Eller tag en hyggelig og rolig tur i kajak og blive et med havets ro eller dyk ned under overfladen og oplev en helt anden verden. Mulighederne er mange på Møn.

Møn er en ø lavet af kridt, der er 70 millioner år gammelt."

Top 5 rejsetips på Møn

1. Oplev Middelalderhaven i Stege

Besøg Middelalderhaven i Stege, hvor frivillige sørger for bevarelsen af historiske planter på Møn. Her kan de besøgende lærer om urter og lægeplanter, mens de lader deres sanser beruse af de prægtige farver og dufte fra havens mange bede. Der fortælles også om, hvordan de besøgende selv kan lave bi-venlige haver. Der sælges både historiske planter og frø til at tage med hjem. Haven er så spændende og bevaringværdig, at den er biosfærepartner under UNESCO.

2. Oplev kalkmalerierne af Elmelundemesteren

I l slutningen af 1500-tallet malede en ukendt kunstner kalkmalerier i tre byer på Møn; Elmelunde, Keldby og Fanefjord. Malerierne blev siden malet over men genopdaget i slutningen af 1880’erne, hvor de var meget velbevarede. Malerierne er bibelbilleder fra både det nye og det gamle testamente. Farvemæssigt er der benyttet en forbløffende stor palet af forskellige farver fra både mørk rød og rødbedefarvet til pastel nuancer af grøn, gul, sort og grå. Malerierne er malet på hvælvingerne, som er udført i gotisk stil. Malerierne blev først opdaget i Elmelunde, hvorfor kunstneren kaldes Elmelundemesteren. Gå ikke glip af disse prægtige malerier, når du besøger Møn.

3. Besøg Møns Klint

Møns Klint er en stejl klint på Møns østligste punkt. Den er 7 km lang og går fra Liselund Slotspark i nord til Møns fyr i syd. Det højeste punkt kaldes Dronningestolen, og det er hele 128 meter højt. Dermed er klintens den højeste i Danmark. Møns klint er en kalkstensklint, hvilket betyder, at den konstant ændres af vejr og vind. Normalt kan man gå en tur langs hele kanten til fods ved strandbredden, hvilket er en imponerende oplevelse. Man kan også vælge at tage op på toppen af klinten og nyde den pragtfulde udsigt deroppe fra. På klare dage kan man se over Østersøen til både Tyskland og Sverige. Mellem højderyggen og stranden er der bygget flere trapper.

4. Besøg forlystelsesparken BonBon-Land

Skal børnene forkæles med sjove, anderledes og helt specielle oplevelser, så tag en tur i BonBon-Land. 70 km fra Stege på den sydlige del af Sjælland ligger denne meget anderledes forlystelsespark for børn og barnlige sjæle. Mød forlystelser med kendte navne som Mågeklatterne - en flyvetur for de mindste, og Hundeprutten, som er en rutschebane også for de mindste. Til de lidt større er der både vandrutchebanen Vandrotten, og den meget hurtige rutsjebane med loop - Vildsvinet. Prøv også Wildau, Svend Schwingarm og Viktor vandtårn. Her er masser af sjov for hele familien.

5. Besøg godser på Møn

Der er flere smukke og spændende godser på Møn. Et af dem er Klintholm Gods, som har været i familiens eje i 225 år. Godset ligger tæt på Møns Klint og var det første i Danmark til at importere kvæg af racen Hereford. I dag kan kød fra denne race nydes på godsets udsøgte restaurang og købes i gårdbutikken, som også sælger mange andre spændende produkter. Besøg også det fortryllende og meget romantiske minislot Liselund Slot, som er opkaldt efter den tidligere ejers hustru. I dag tilhører slottet Nationalmuseet. Tag med på en lille rundvisning i de små sale og lad dig suge tilbage til fortiden. Gå ikke glip af haven, som er en af de bedst bevarede romantiske haver i Danmark. Her er både åkander, ænder og alt, hvad hjertet begærer fra romantikken. Nyd dette lille paradis på din tur til Møn.

Holidu sammenligner hundredvis af hjemmesider for at finde den ideelle feriebolig for dig til den bedste pris.

Booking.com Sommerhuse og ferieboliger i MønBooking.com Sommerhuse og ferieboliger i Møn
Airbnb Sommerhuse og ferieboliger i MønAirbnb Sommerhuse og ferieboliger i Møn
Vrbo Sommerhuse og ferieboliger i MønVrbo Sommerhuse og ferieboliger i Møn
Bookiply Sommerhuse og ferieboliger i MønBookiply Sommerhuse og ferieboliger i Møn
FeWo-direkt Sommerhuse og ferieboliger i MønFeWo-direkt Sommerhuse og ferieboliger i Møn
Abritel Sommerhuse og ferieboliger i MønAbritel Sommerhuse og ferieboliger i Møn
HRS Sommerhuse og ferieboliger i MønHRS Sommerhuse og ferieboliger i Møn
500+ mere
  1. Feriebolig
  2. Danmark
  3. Sjælland
  4. Møn