Det bedste Sommerhuse og ferieboliger ved Gardasøen

Gæsterne er enige: disse ophold er højt vurderet med hensyn til beliggenhed, renlighed og meget mere.
Lejlighed til 2 Personer i Padenghe Sul Garda, Garda-Fjellene
Lejlighed til 2 Personer i Padenghe Sul Garda, Garda-Fjellene, Billede 1
Lejlighed til 2 Personer i Padenghe Sul Garda, Garda-Fjellene, Billede 2
Lejlighed til 2 Personer i Padenghe Sul Garda, Garda-Fjellene, Billede 3
Lejlighed til 2 Personer i Padenghe Sul Garda, Garda-Fjellene, Billede 4
mere...
Padenghe Sul Garda, Garda-Fjellene
Lejlighed • 35 m² • 1 Soveværelse
8,8
(140 anmeldelser)
Førsteklasses beliggenhed: Smuk og rolig bolig med direkte adgang til stranden og fantastisk udsigt over halvøen Sirmione og Desenzano ved den sydvestlige Gardasø. De moderne lejligheder ligger i rækkehuse, som er samlet omkring en rummelig swimmingpool og en børnepool. Herfra har du en smuk udsigt over Gardasøen og den gamle havn i Padenghe. Du kan tage en kort gåtur gennem den vidtstrakte park for at komme til søen og tage lange gåture. En udendørs pool lige ved søen lover ikke kun afkøling og svømmehygge, men også afslappende solbadning med en fantastisk udsigt over vandet og bådene.Akti...
fra 403 kr. / nat
Lejlighed til 5 Personer i Tremosine, Garda-Fjellene
Lejlighed til 5 Personer i Tremosine, Garda-Fjellene, Billede 1
Lejlighed til 5 Personer i Tremosine, Garda-Fjellene, Billede 2
Lejlighed til 5 Personer i Tremosine, Garda-Fjellene, Billede 3
Lejlighed til 5 Personer i Tremosine, Garda-Fjellene, Billede 4
mere...
Tremosine, Garda-Fjellene
Lejlighed • 40 m² • 1 Soveværelse
9,0
(4 anmeldelser)
Hvis du leder efter et sted, hvor du kan forkæle din sjæl, genoplade dit batteri og frigøre dit sind, skal du ikke lede længere. Storslået udsigt over søen direkte fra stuen, swimmingpool med terrasse, lille privat have. Ny 40 kvm lejlighed kan komfortabelt rumme op til 4 personer, det er blevet for nylig møbleret, 1 soveværelse med dobbeltseng, 1 dobbelt sovesofa, 1 badeværelse med bruser, stue, tekøkken, privat parkering, TV, vaskemaskine. Kun et stenkast fra de imponerende klipper af Tremosine med udsigt over søen; og tæt på Pieve, en middelalderlig landsby opført blandt de 100 bedste la...
fra 596 kr. / nat
Lejlighed til 2 Personer i Tremosine, Garda-Fjellene
Lejlighed til 2 Personer i Tremosine, Garda-Fjellene, Billede 1
Lejlighed til 2 Personer i Tremosine, Garda-Fjellene, Billede 2
Lejlighed til 2 Personer i Tremosine, Garda-Fjellene, Billede 3
Lejlighed til 2 Personer i Tremosine, Garda-Fjellene, Billede 4
mere...
Tremosine, Garda-Fjellene
Lejlighed • 45 m² • 1 Soveværelse
9,9
(85 anmeldelser)
Kærligt og smagfuldt renoverede lejligheder i naturreservatet Parco Altogarda Besciano med en fantastisk udsigt over Limone sul Garda og Gardasøen. Landstedet stammer oprindeligt fra det 19. århundrede og blev renoveret i 2009, samtidig med at den karakteristiske atmosfære fra et italiensk landsted bibeholdt. Huset har en smuk have og 8.000 kvadratmeter olivenlunde. Det smukke udendørs opholdsområde er ideelt til en omfattende morgenmad i det fri eller en romantisk middag. Vandrere og mountainbikere har fundet deres perfekte feriehus her.Detaljer: WLANIkke egnet til personer med nedsat mobi...
fra 485 kr. / nat

Priser og tilgængelighed

Aktuelle priser på ferieboliger ved Gardasøen

1.520 kr.til 23 sep. - 30 sep.
1.819 kr. årligt gennemsnit
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.
mar.
apr.
maj
jun.
jul.
aug.
sep.
Tilgængelige lejemål per uge

Aktuelt ledige ferieboliger ved Gardasøen

42%til 23 sep. - 30 sep.
33% årligt gennemsnit
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.
mar.
apr.
maj
jun.
jul.
aug.
sep.
Procentdel af tilgængelige lejemål

Højdepunkter ved Gardasøen

 • Garda Musikfestival
 • Pragtfulde strande
 • Forlystelsesparken Gardaland
 • Skønne naturoplevelser
 • Charmerende landsbyer

Ferieboliger og sommerhuse ved Gardasøen

Ferieboliger ved Gardasøen

Gardasøen er den største og mest berømte af søerne i Italien. Området er perfekt for dig, der søger natur, kultur og afslapning. Gardasøen ligger ved foden af ​​Alperne ikke langt fra Venedig og Milano. I dette område er der masser af skønne ferieboliger, som alle ligger i kort afstand fra havet og dermed har udsigt til smuk natur. De ligger perfekt til en gåtur på vandet eller et besøg i en af ​​de mange charmerende småbyer, du finder her. Sommerhusene ved Gardasøen ligger spredt langs hele søens bred, men du har flest muligheder i syden, som også er det letteste område at komme til. Ved Gardasøen finder du mange dejlige ferieboliger med smukke udsigter.

Ferieboliger for enhver ved Gardasøen

Moderne ferieboliger af høj kvalitet med udsigt over skoven eller søen og panoramaudsigt ved daggry. Nyd din morgenmad, mens du beundrer søens rolige vand fra din balkon fra en af de mange dejlige sommerhuse ved Gardasøen! Her er en skøn blanding af alt fra victorianske bygninger til typiske italienske ferieboliger med elegant interiør og udsøgt deco, og mange af dem findes mindre end 15 minutters kørsel fra de bedste sandstrande eller i gåafstand fra søpromenaden. Der er også mange andre ferieboliger med udsigt, enten mod havet eller Alperne eller begge dele. Mange feriebyer er tilpasset børnefamilier og har fokus på aktiviteter både til lands og til vands. Du kan også leje et traditionelt italiensk sommerhus, som ofte er en gammelt stenbygning, og dermed opleve historien helt tæt på. Familier, grupper og par kan finde rummelige ejendomme med masser af plads til sammenkomster og weekendture. De fleste sommerhuse kommer med udendørs arealer som græsplæne, terrasse eller have, hvor børn kan lege og solbade. Mange af haverne omkring ejendommene har pools til at klare sommertemperaturerne.

Ferie ved Gardasøen

Beliggenhed og orientering

Byer og søens charme

Gardasøen ligger i det nordlige Italien mellem byerne Venedig og Milano, og hvor Dolomitterne begynder. På den vestlige side af Gardasøen ligger regionen Lombardiet, mens Veneto ligger på den østlige. Søen og dens kystlinje er delt mellem provinserne Brescia (syd-vest), Verona (mod sydøst) og Trentino (nord). Rundt om Gardasøen ligger et væld af mindre byer som Sirmione, Saló, Bardolino og Lazise. Gardasøen er 51,6 km lang og 16,7 km bred med en maksimal dybde på 346 meter. Den store størrelse gør, at den ofte opfører sig som et lille hav.

Underskønne Gardasøen

Gardasøen i det nordlige Italien er kendt for sit krystalklare vand, det dramatiske landskab og den brede vifte af aktiviteter, som folk kan nyde under deres ferier. Den er den største sø i Italien, og den ændrer sig dramatisk fra det vilde landskab i nord til de smukke og rolige landsbyer i syd. Omgivet af spektakulære bjerge og lange strande langs søens bred, er den det perfekte sted for en afslappende ferie. Nyd en dejlig dag på en vidunderlig strand ved Toscolano og Garda eller tag til de pragtfulde sandstrande i Lazise og Maderno. Torri, som ligger mod vest, er en fantastisk strand for børn, og Torboles er den bedste strand for windsurfere! Gå ikke glip af den fantastiske italienske gastronomi. Gardasøen byder på fantastiske restauranter, hvor man kan smage de traditionelle Yota- eller Zuppa di Valtellina-gryderetter, Frico, som er chips lavet af ost og et stort udvalg af dampet kød ledsaget af Lesso, den traditionelle sauce.

Aktiviteter for rejsende

Gardasøen for børnefamilier

Der er mange spændende oplevelser i vente for børnefamilier, når de holder ferie ved Gardasøen. Hvis du har børn med dig, så er dette område fuld af aktiviteter for familier. Ved Gardasøen ligger landets største forlystelsespark Gardaland og tæt på finder du også vandlandet Aquaparadise. Du finder også den familievenlig forlystelsespark Movieland Studios, hvis omdrejningspunkt er temaer fra filmens verden. Her er rutsjebaner, attraktioner og underholdning. Området har også adskillige 18-hullers golfbaner. Der er selvfølgelig også mange fine strande. Man kan også gøre som italienere og gå en tur langs promenaden. Mulighederne er mange, når man lejer sommerhus ved Gardasøen.

Gardasøen for natur og helse

Gardasøen beskrives som et perfekt rejsemål for dig, der ønsker natur, sol og kultur. Det smukke hav stammer fra istiden og har glitrende klart vand. Den bedste måde at opleve havet på er at komme ud på det i en båd. Så har du en fantastisk udsigt både mod Alperne og de mange hyggelige og maleriske byer, der ligger som perler på en snor langs havet. Dette er et område berømt for sine endeløse aktiviteter såsom windsurfing, parasailing eller klatring foruden vandreture i den nordlige del af søen. Hvis din sande passion er under vandet, vil søens dybder helt sikkert imponere dig. Gør dig klar til en unik dykkeroplevelse! Der er ingen bedre måde at frigøre dig fra din daglige stress end en god spa-session. Gardasøen har to af de bedste termiske bade i regionen, Garda Thermal Park og Terme di Sirmione. Forkæl dig selv med fitnessaktiviteter for sind og krop for at føle dig fornyet i et fantastisk grønt landskab med to søer med termisk vand, en afslappende massage med aromaterapi æteriske olier eller hydromassage pools efter en lang dag. Din krop vil takke dig senere!

De naturskønne skove og orkidéenge i Parco Archeologico Rocca di Manerba ved Gardasøens sydøstlige bred er et af UNESCOs beskyttede steder."

Top 5 rejsetips i Kerteminde

1. Garda Musikfestival

Sommeren er den bedste årstid, når det kommer til festivaler eller begivenheder, som holdes under den stjerneklare nattehimmel, med den lyse, farverige Gardasø som kulissen. En begivenhed, du ikke må gå glip af, er Garda musikfestival, som er et utroligt skue, hvor amatørkor og orkestre leverer en uforglemmelig optræden. Denne begivenhed er dedikeret til Gasparo da Salò. Lad dig forføre af de charmerende lyde.

2. Et historisk besøg i Sirmione

Gå en tur rundt i denne lille smukke by med smalle snoede gader fulde af butikker, farverige huse og dejlige restauranter. De historieinteresserede kan besøge ruiner af den romersk villa Grotte di Catullo. Derudover har byen en fantastiske borg, Castello di Sirmione. Slottet er det første, der byder de besøgende velkommen til Sirmione. Den er nemlig den eneste indgang til den gamle bydel, og den blev bygget omkring 1300 for at beskytte landsbyen og havnen. Kryds vindebroen og bestig dens 146 trin op til troppen af slottet, her er en skøn udsigt udover byen og naturen. Efter besøget er den lille strand bagved et perfekt sted at slappe af lidt og dyppe fødderne i søen. Og for at afslutte din dag, tag en bådtur ved solnedgangstid for at få den mest spektakulære udsigt fra vandet.

3. Desenzano del Garda

En hyggelig lille landsby med smukke gader og en pulserende byliv. Her vil de modeinteresserede og dem, som holder af shopping, helt sikkert føle sig i paradis. For de gastronomiinteressrede er her ligeledes et overfølsighedshor af muligheder. Efter frokost kan du tage en hyggelig spadseretur langs promenaden og senere blande dig med de lokale og indtage dansegulvet og danse natten lang!

4. Hav en sjov dag i Gardaland

Rundt om Gardasøen ligger der flere forskellige forlystelsesparker. Gardaland er uden tvivl Italiens største og mest berømte forlystelsespark med mere end 35 temaattraktioner og familievenlige forlystelser for både store og små. Et must for dine børn, mens du er på ferie i Gardasøen.

5. Nyd søen fra en båd

Hop på en en båd, en katamaran eller en hurtig hydrofoilbåd for at krydse søen fra side til side og få den bedste og mest afslappende måde at se Gardasøen på. Oplev den fantastiske udsigt ud over bjergene, de hyggelige små landsbyer omkring søen som Peschiera eller Malcesine, og nyd turen i dette fredelige farvand. Husk at medbringe din hat til solrige dage! En pragtfuld oplevelse og et must under din ferie ved Gardasøen.

Holidu sammenligner hundredvis af hjemmesider for at finde den ideelle feriebolig for dig til den bedste pris.

Booking.com Sommerhuse og ferieboliger ved GardasøenBooking.com Sommerhuse og ferieboliger ved Gardasøen
Airbnb Sommerhuse og ferieboliger ved GardasøenAirbnb Sommerhuse og ferieboliger ved Gardasøen
Vrbo Sommerhuse og ferieboliger ved GardasøenVrbo Sommerhuse og ferieboliger ved Gardasøen
Bookiply Sommerhuse og ferieboliger ved GardasøenBookiply Sommerhuse og ferieboliger ved Gardasøen
FeWo-direkt Sommerhuse og ferieboliger ved GardasøenFeWo-direkt Sommerhuse og ferieboliger ved Gardasøen
Abritel Sommerhuse og ferieboliger ved GardasøenAbritel Sommerhuse og ferieboliger ved Gardasøen
HRS Sommerhuse og ferieboliger ved GardasøenHRS Sommerhuse og ferieboliger ved Gardasøen
500+ mere
 1. Feriebolig
 2. Italien
 3. Norditalien
 4. Lombardiet
 5. Veneto
 6. Gardasøen