1. Hjælp center
  2. Tillid
  3. Tillid

Hvorfor kan jeg stole på Holidu?

Holidu er en international virksomhed med sæde i München, der blev grundlagt i 2014 af brødrene Johannes og Michael Siebers. Holidu samarbejder udelukkende med troværdige bookingsider, der er kendt for deres kvalitet og service. I år 2015 blev Holidu udnævnt som den bedste søgemaskine for ferielejligheder og -boliger af magasinet ”Guter Rat”. Du kan læse anmeldelser, som vores brugere har skrevet på Trustpilot. Hvis du gerne vil tale med en af vores medarbejdere, ring blot til os, eller skriv en e-mail. Vores venlige og internationale team på vores München-kontor hjælper dig gerne.